Forum » Pomoč in nasveti » T2 Mobilne storitve
T2 Mobilne storitve
draciel ::
Pozdravljeni!
Mogoče grem tudi jaz iz Amisa na T2. Razlog je seveda vsaj 10eur cenejša položnica za iste storitve. Zanima me pa samo to ( ker nisem zasledil na t2 strani , ali pa sem slabo pogledal ), kakšne so cene mobilnih storitev v druga omrežja ( v t2 omrežje vem da so brezplačna ).
Mogoče grem tudi jaz iz Amisa na T2. Razlog je seveda vsaj 10eur cenejša položnica za iste storitve. Zanima me pa samo to ( ker nisem zasledil na t2 strani , ali pa sem slabo pogledal ), kakšne so cene mobilnih storitev v druga omrežja ( v t2 omrežje vem da so brezplačna ).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MMS problem (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17349 (13438) | mojsterleo |
» | T2 ali Telekom (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19543 (11545) | PunkDude |
» | Ali moraš Telekomu plačati nadomestilo za uporabo storitev T-2 na njihovem omrežju?Oddelek: Omrežja in internet | 2759 (1821) | Slo_Gamer |
» | Potrjena prisilna poravnava T-2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 31811 (26363) | Ziga Dolhar |
» | T-2 in mobilna telefonija (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9272 (6387) | nekdo123 |