Forum » Navijanje » ali je mozno naviti procesor na ecs K7S5A
ali je mozno naviti procesor na ecs K7S5A
mitjaxp ::
imam plato ecs elite K7S5A in procesor amd duron 1000 ker se v biosu ne da naviti procesor me zanima ce se lahko procesor navije še na kakšen drug način in kako
hvala za vsak predlog ali odgovor!!
hvala za vsak predlog ali odgovor!!
- zaklenilo: OwcA ()
Dead_Eye ::
lahko provaš s cheepo bios-om (modificiran bios ki omogoča nejaj fsb nastavitev)
za spreminjanje množilnika pa ti je multi mod plošče ali pa da se zaj... s mostički na samem duronu...
za spreminjanje množilnika pa ti je multi mod plošče ali pa da se zaj... s mostički na samem duronu...
The one and only
boštjan ::
TUKAJ dobiš ta BIOS,jaz sem si ga včeraj naložo in sem tudi že malo navijal svojega 1700+,ki je sedaj prepoznaven kot 1800+.
vmlejnik ::
Jst sem tud s tem biosom navil 2000+ na 2100+
na 2200 pa mi ne deluje vec stabilno.. verjetno zato, ker je premajhna voltaza.. je ze sel kdo delat volt mode na elitki?
Lp
na 2200 pa mi ne deluje vec stabilno.. verjetno zato, ker je premajhna voltaza.. je ze sel kdo delat volt mode na elitki?
Lp
mile ::
jest
nič kompliciranega, se ti splača narest, ker je res preprosto in tudi nobene posebne opreme ne rabiš
nič kompliciranega, se ti splača narest, ker je res preprosto in tudi nobene posebne opreme ne rabiš
mitjaxp ::
kk si si pa dav gor tt bios sm probu s tem programu ko je tam zravn pa ne gre pa sm delu točno po na vodilih a mogoce zaradi xp-jev ne gre kk si ga ti dav gor pa kire win uporabljas
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave ko priključim USB na PS3Oddelek: Konzole | 2480 (2359) | Gr0unD Zer0 |
» | Celeron 1300Oddelek: Navijanje | 2463 (1840) | karafeka |
» | Računalnik noče pridt u windowse xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1749 (1370) | Miccco |
» | daemon toolsOddelek: Pomoč in nasveti | 1706 (1415) | MrStein |
» | RADEON 8500 driverji => hladen tušOddelek: Pomoč in nasveti | 1402 (921) | jakec |