Forum » Pomoč in nasveti » USB-ključ PROBLEM!!
USB-ključ PROBLEM!!
gun2ter ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem formatiral računalnik s pomočjo CD-ja za windows.Poleg particije diska sem po nesreči izbrisal še particijo usb ključa.Zdaj pa ko ga dam v računalnik mi ga noče več prebrati in mi kot samodejni zagon napiše če želim formatirati disk kar se pa ne da . Je imel že kdo takšen problem ??
Pred kratkim sem formatiral računalnik s pomočjo CD-ja za windows.Poleg particije diska sem po nesreči izbrisal še particijo usb ključa.Zdaj pa ko ga dam v računalnik mi ga noče več prebrati in mi kot samodejni zagon napiše če želim formatirati disk kar se pa ne da . Je imel že kdo takšen problem ??
Evo zrihtano :)..hvala
A se da tud tko da bi podatki gor ostal??
A se da tud tko da bi podatki gor ostal??
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gun2ter ()
Ja tko brez da bi formatiral..ker js sm samo particijo zbrisal..ali to pomeni da je s podatki konec??
hojnikb ::
če formatiraš grejo podatki stran; sj to je glih fora formatiranja.
Če si pa zbrisu partricijo, pol pa sploh morš formatirat, če hočeš spet uporablat stvar..
Podatke lahko probaš rešit, potem ko formatiraš z kako Recuva ali drugim programom za recovery..
Če si pa zbrisu partricijo, pol pa sploh morš formatirat, če hočeš spet uporablat stvar..
Podatke lahko probaš rešit, potem ko formatiraš z kako Recuva ali drugim programom za recovery..
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zbisani podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 995 (884) | TOP |
» | Računalnik se resetira še preden pridem v OknaOddelek: Pomoč in nasveti | 1315 (1183) | mumbley |
» | winsi ne prepoznajo več zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2199 (2070) | klemen1 |
» | Je to normalno (velikost diska)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1313 (1077) | stromar |
» | moj trdi disk res trd!Oddelek: Strojna oprema | 1145 (961) | Labsy |