Forum » Mobilne tehnologije » težava xperia t in igo primo....
težava xperia t in igo primo....
tabl ::
je morda komu uspelo inštalirati igo primo na xperio t? Že cel dopoldan se namreč ubadam s tem, čitam vse mogoče tuje forume vendar mi ne uspe. Pridem do 2 možnih poti: prva je ta, da mi napiše, da moja resolucija ni podprta in druga je ta, da me spusti čez prejšnjo težavo vendar mi ne zalaufa igota ampak me vrže ven...ima morda kdo kako idejo?
- zaklenil: bluefish ()
dal sem jo dol s partisa...sicer je tam ful nasvetov kaj narediti, probal sem vse kar tam piše, samo ni nobenega primera direkt za xperio t.
s1m0n ::
Legalne verzije sploh ni tako da :)
Uporabi raje kakšno, ki je bila specifično narejena za Android in ne igo.
Legalne verzije sploh ni tako da :)
veš z kako dobro?
keitai....ja..in kaj je tukaj tako čudnega? imaš ti mogoče čisto vse legalno? uporabljaš partis? če ga daš ne rabiš biti pameten o legalnem ali nelegalnem...
king67 ::
Na mojblink-u poišči 'igo primo android'. Polno nasvetov in verzij za različne resolucije.
lp,
king67
lp,
king67
Bolf3nk ::
keitai....ja..in kaj je tukaj tako čudnega? imaš ti mogoče čisto vse legalno? uporabljaš partis? če ga daš ne rabiš biti pameten o legalnem ali nelegalnem...
kaj ima veze, kdo ima kaj in kako.
če se že greš gusara, bodi sposoben za to. ne pa spraševat neumnosti na forumih,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
Rias Gremory ::
@OP
6. člen
1. Prepovedano je objavljanje, iskanje, ponujanje in omogočanje dostopa do vsebin, ki uživajo avtorskopravno varstvo, brez ustreznega prenosa avtorskopravnega upravičenja.
2. Prepovedano je objavljanje, iskanje, ponujanje in omogočanje dostopa do snovi, predmetov, navodil za postopke ali dejavnosti, katerih promet je prepovedan z zakonom.
6. člen
1. Prepovedano je objavljanje, iskanje, ponujanje in omogočanje dostopa do vsebin, ki uživajo avtorskopravno varstvo, brez ustreznega prenosa avtorskopravnega upravičenja.
2. Prepovedano je objavljanje, iskanje, ponujanje in omogočanje dostopa do snovi, predmetov, navodil za postopke ali dejavnosti, katerih promet je prepovedan z zakonom.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programerju koristne informacije zbrane na kupuOddelek: Programiranje | 1988 (1281) | MrStein |
» | Torrent noče downloadati naprej kljub 1 SEEDER-ju (BLOKADA Listen PORT-a)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3049 (2756) | imagodei |
⊘ | Call of Duty World at WarOddelek: Igre | 654 (485) | ahac |
⊘ | Razložitev pravilOddelek: Slo-Tech | 1928 (1816) | DOOM_er |
» | Je mozen prenos licence? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15388 (13722) | grizl |