» »

ABIT-BP6&nov procesor?

ABIT-BP6&nov procesor?

softwar66 ::

BP6 socket 370, sedaj dela na 533mhz. Zanima me kaj lahko dam max gor? fc-pga, fc-pga2, 0.13, 0.18?

Mal me mede tole vse skup, sem neki gledal pa mi še zmer ni čist jasno. Thx za čim pr. odg.
Jaro

Blup ::

Verjetno, da vse kar ima 370 nožic :\ :D

Blup
:\

Gapi ::

Imel to plato in prodal to plato :) Bila mi je zvesta do groba :) Mislm ozeroma se mi zdi da ne bo šlo kaj več kot pa že maš. Ker na to plato si lahko dal gor samo PGA ne pa FC-PGA procesorje.
P.S. A maš gor en procesor al dva?
No person is rich enough,to buy back his past.

O joj, potem so se moje tihe domneve na žalost potrdile, samo ppga ja. Intel ma zmeri svoje fore. Mel samo en procesor, takrat itak nisem imel OS, ki bi dual podpiral. Sedaj pa jo je tehnologija prehitela, oz. premočno srce. Kdaj si jo pa prodal, pa za kok? lp Jaro

Han ::

Obstajajo adapterji [PPGA -> FC-PGA(2)]...

jetam ::

Oh... prosim razlozi tole glede OS. Imam BP6 ze dobra tri leta pa nikoli ni bil problem z OS. NT4 nato pa Win2k. Kaksne probleme si torej imel?

BP6 sem takrat uporabljal, na Winsih 98, ki niso podpirali dveh procesorjev (in to je bil problem, ker nisem izkoristil plošče), NTjev takrat nisem imel, kasneje pa sem dal gor 2000, sedaj pa delam na XP (podpirata duale). Kaj imaš ti ze ene frekvence gor? Ali imaš gor vmesnik za fc-pga? Ajde Jaro

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: softwar66 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težava pri navijanju celerona 700!

Oddelek: Navijanje
81007 (900) Pyr0Beast
»

Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
14411427 (7765) Spajky
»

Nadgradnja stare Abit BX6 rev.1 plate

Oddelek: Strojna oprema
51165 (1094) Saladin
»

ABIT BE6, staró ja...

Oddelek: Kaj kupiti
251521 (1300) dvokolaš
»

Katera plata podpira 2 celerona?