Forum » Zvok in slika » dmx controler
dmx controler
stil5 ::
Pozdravljeni.Zanima me ce mi lahko kdo pomaga pri sledecem problemu,torej
potrebujem dmx program s katerim bi lahko preko vmesnika uDMX (usb-xlr) upravljal reflektorje starvile PAR56LED.
Poizkusal sem nekaj(FREESTAYER)vendar mi delujejo samo prednalozene zadeve (led triki) pa se tisti ne v celoti,ko zelim sam izpeljati kaksen ukaz pa tema...Ali mogoce pozna kdo postopek step by step ter mi ga lahko opise,oz pove kje je mogoce napaka...
Ledike so rgb,kabel od vmesnika do reflektorja pa mikrofonski xlr ampak nekaj ni ok...
hvala in lp
potrebujem dmx program s katerim bi lahko preko vmesnika uDMX (usb-xlr) upravljal reflektorje starvile PAR56LED.
Poizkusal sem nekaj(FREESTAYER)vendar mi delujejo samo prednalozene zadeve (led triki) pa se tisti ne v celoti,ko zelim sam izpeljati kaksen ukaz pa tema...Ali mogoce pozna kdo postopek step by step ter mi ga lahko opise,oz pove kje je mogoce napaka...
Ledike so rgb,kabel od vmesnika do reflektorja pa mikrofonski xlr ampak nekaj ni ok...
hvala in lp
Piqui ::
Zivjo
Obujam malce staro, temo, pa vendar.
Ce ti stvar deluje s prednastavljenimi ukazi, potem je kabel in sama povezava ok.
Problem mora biti v tvojih ukazih, ki jih dajas programu. A si stvar ze resil?
Lp, M.
Obujam malce staro, temo, pa vendar.
Ce ti stvar deluje s prednastavljenimi ukazi, potem je kabel in sama povezava ok.
Problem mora biti v tvojih ukazih, ki jih dajas programu. A si stvar ze resil?
Lp, M.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dva bluetooth zvočnika ali eden?Oddelek: Zvok in slika | 6114 (5308) | Darko! |
» | Kako odpraviti elektro\magnetno interferenco v zvočnikih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1713 (1371) | matobeli |
» | DMX kontroler za Stroboskop-ideje, nasvetiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1090 (1035) | cucolino |
» | LED VU-meter čim manjših dimenzijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1966 (1785) | aljazh |
» | Dreaweaver in čšžOddelek: Izdelava spletišč | 1198 (989) | ferjan |