Forum » Problemi človeštva » Odštevanje do padca
Odštevanje do padca
Temo vidijo: vsi
-valvoline- ::
Fajn bi bilo čeb nekdo ustanovil civilno gibanje in inicijativo da se oblastem prepove kakršnokoli zadolževanje na račun davkoplačevalcev. Zadostno število članov,pa gremo referendum o prepovedi zadolževanja,in zmaga. Pol pa nej komunajzari preračunavajo kako in kaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
Ramon dekers ::
Ti si pesimist, ne pa realist. Realistično gledano obstajajo rešitve. Ampak če boš pesimistično gledal pa verjamem, da jih ne vidiš.
Obratno menim da si ti prevelik optimist. Poglejva samo realno:
- V Sloveniji ne deluje nobena inšpenkcija,
- Ni nikakršnega nadzora nad delom na črno,
- Sodišča so nedejavna,
- JS. oziroma organi pregona lovijo kurje tatove,
- podjetja se izčrpava (zopet nihče ne ukrepa),
- Zaposlenih v JS. je bistveno preveč,
- Tuja podjetja dobivaja noročila v skladu s ponudbami,
- Poveš pa lahko še razmerja 1 delavca na v JS glede na zasebni sektor in ostale ki so nedejavni (upokojenci, študentje)...
Povečajmo davke in vzamemo kredit da bomo lahko vzdrževali zgoraj opisano.
-valvoline- je izjavil:
Fajn bi bilo čeb nekdo ustanovil civilno gibanje in inicijativo da se oblastem prepove kakršnokoli zadolževanje na račun davkoplačevalcev. Zadostno število članov,pa gremo referendum o prepovedi zadolževanja,in zmaga. Pol pa nej komunajzari preračunavajo kako in kaj.
Uf tole tvoje ne bo obrodilo sado, saj zadolževanje daje nova priložnosti in spodbede gospodarstvu. Tole pade takoj na referendumu ker bi itak celoten JS. zavrnil takšen predlog.
Ni šans, da se kaj premakne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()
Matako ::
Strahovlada je polpretekla zgodovina! Boste temo ukinili ali smo zamrznili?
Saj pravim, Slovenci imamo radi politične drame. Odštevanje bo nazaj, ne skrbite.
Saj pravim, Slovenci imamo radi politične drame. Odštevanje bo nazaj, ne skrbite.
/\/\.K.
jype ::
-valvoline-> Fajn bi bilo čeb nekdo ustanovil civilno gibanje in inicijativo da se oblastem prepove kakršnokoli zadolževanje na račun davkoplačevalcev.
Tebi bomo prepovedali vožnjo po javnih cestah, ker so vse zgrajene na kredit, ki ga ti ne odplačuješ, ostali pa ga.
Tebi bomo prepovedali vožnjo po javnih cestah, ker so vse zgrajene na kredit, ki ga ti ne odplačuješ, ostali pa ga.
Matako> Odštevanje bo nazaj, ne skrbite.
Ja, zdaj bo spet odšteval mtosev, ki ne verjame, da bo dežela v prihodnjih mesecih zacvetela in se iz sive zime preobrazila v sočno, toplo pomlad.
Ja, zdaj bo spet odšteval mtosev, ki ne verjame, da bo dežela v prihodnjih mesecih zacvetela in se iz sive zime preobrazila v sočno, toplo pomlad.
Ja saj. In zakaj ne bi ta vlada delala pizdarije, saj jih je prejšnja tudi. Itd itn. Večni cikili. Začaran krog... a meni se ne zdi prav nič čaroben.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
BigWhale ::
Ja saj pravim, narava se prebuja iz jajogenega spanca! Žvižgam!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
-valvoline-> Fajn bi bilo čeb nekdo ustanovil civilno gibanje in inicijativo da se oblastem prepove kakršnokoli zadolževanje na račun davkoplačevalcev.
Jaz bi pa uvedel registracijo biciklov,ne bom jaz plačeval za vaših kolesarskih stez. Vsak naj prispeva.
Zgodovina sprememb…
Buggy ::
zrak zunaj kar pozivlja, ni vec cutiti tiste otopele grenkobe. Svetujem brezdelnim desnakasrskim forumasem, da zapustujo svoje bunkerje in grejo na en sprehod :D
Daedalus ::
- V Sloveniji ne deluje nobena inšpenkcija,
- Ni nikakršnega nadzora nad delom na črno,
- Sodišča so nedejavna,
- JS. oziroma organi pregona lovijo kurje tatove,
- podjetja se izčrpava (zopet nihče ne ukrepa),
- Zaposlenih v JS. je bistveno preveč,
- Tuja podjetja dobivaja noročila v skladu s ponudbami,
- Poveš pa lahko še razmerja 1 delavca na v JS glede na zasebni sektor in ostale ki so nedejavni (upokojenci, študentje)...
Je mel Jajo kako leto čas, da kaj uredi. Pa se je odločil, da se rajši skrega s 3/4 države, kot pa da je tiho in dela.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Jajo je itak pussy,komunajzar nič boljši kot rdečekmerce. Sej si je zaslužil brco v rit.
Zgodovina sprememb…
-valvoline-> Jaz bi pa uvedel registracijo biciklov,ne bom jaz plačeval za vaših kolesarskih stez. Vsak naj prispeva.
Ti ne plačuješ ničesar, ker voziš na kurilca, tako da tudi volilne pravice ne bi smel imeti.
Ti ne plačuješ ničesar, ker voziš na kurilca, tako da tudi volilne pravice ne bi smel imeti.
-valvoline-> Jaz bi pa uvedel registracijo biciklov,ne bom jaz plačeval za vaših kolesarskih stez. Vsak naj prispeva.
Plačam DDV,pa še to je preveč.Dont worry,v planu je prodaja a4 in nabava lupota. Zadnja podražitev cestne takse je bila odločilni faktor. Lupo it is. Al pa nekaj na metan samo čakam in upam na polnilnico.
ps.
Ti pa res ne plačuješ ničesar.
Zgodovina sprememb…
-valvoline-> Plačam DDV
Seveda, ja. Kdo pa misliš, da ti bo to verjel?
-valvoline-> Ti pa res ne plačuješ ničesar.
Razen cele države, ki gre iz mojega žepa, ker ti premalo zaslužiš.
Ampak jaz se ne pritožujem, ker vem, da je problem zgolj zaradi takšnih kot si ti.
Seveda, ja. Kdo pa misliš, da ti bo to verjel?
-valvoline-> Ti pa res ne plačuješ ničesar.
Razen cele države, ki gre iz mojega žepa, ker ti premalo zaslužiš.
Ampak jaz se ne pritožujem, ker vem, da je problem zgolj zaradi takšnih kot si ti.
imagodei ::
Ramon dekers je izjavil:
Nisem škodoželjen. Samo smešno mi bo sedaj ko Janša nima več moči, oziroma je tudi prej ni mel, ker takšna moč je en kurc vredna, kdo bo kriv ker ljudje še kar ne bodo prišli do kruha, koga bodo sedaj obtoževali.
Uf pa pogajanje s sindkikati, Štrukl, Semolič in ostala garda...
Ehm, daj da ti popravim tole:
Nisem škodoželjen. Samo smešno mi bo sedaj ko
Uf pa pogajanje s sindkikati, Štrukl, Semolič in ostala garda...
Ja?
Hja, koga bomo krivili zdej? Kuč... pardon, Janša, seveda!
- Hoc est qui sumus -
Oblast v Sloveniji imajo javnosektoraški sindikati z Štrudlom in Posedijem na čelu. Državni zbor je zgolj za okras,davkoplačevalci pa smo talci.
Mr.B ::
bluefish
PS : Če bi razumel poanto : Na podlagi OCENE, bi ti bilo precej bolj jasno kam pesek taco moli...
Trojka pa pomeni = odpoved dela pristojnosti nad lastno državo ker nimamo ničesar s čemer bi se lahko pogajali. Vrženi bomo pa v kotel, ki smo ga že imeli pod imenom Balkan, pod delovno oznako Yuga V3.
Glede na to, da se je ravno vlada zamenjala, nimamo pa še ničesar sprejetega, glede nadaljnjih korakov iz krize, bomo v letu potrebovali bistveno več penezev, kot bo rastael BDP, na račun raznih kvazi infrastrukturnih projektov.
:: včeraj, 22:49:44citiraj
#
Ramon dekers je včeraj ob 22:45:18 izjavil:
Narod je lačen in mediji jim dajejo kosti za glodanje to je 200.000€ janševega premoženja.
Če je zate glodanje kosti to, da predsednik vlade nikakor ne zna pojasniti izvora denarja, adijo pamet.
Aja, saj je rekel, da bi fural finančno ministrstvo.
PS : Če bi razumel poanto : Na podlagi OCENE, bi ti bilo precej bolj jasno kam pesek taco moli...
Trojka pa pomeni = odpoved dela pristojnosti nad lastno državo ker nimamo ničesar s čemer bi se lahko pogajali. Vrženi bomo pa v kotel, ki smo ga že imeli pod imenom Balkan, pod delovno oznako Yuga V3.
Glede na to, da se je ravno vlada zamenjala, nimamo pa še ničesar sprejetega, glede nadaljnjih korakov iz krize, bomo v letu potrebovali bistveno več penezev, kot bo rastael BDP, na račun raznih kvazi infrastrukturnih projektov.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Saj ne pada?
Ti verjetno gledaš napačnega.
Mi smo zdaj del EU, tako da moraš gledat tega od EU.
Ti verjetno gledaš napačnega.
Mi smo zdaj del EU, tako da moraš gledat tega od EU.
Pithlit ::
Bratuškova izjavi da želi 'omogočiti časten odhod ljudi s položajev do katerih so prišli nečastno'... Černač pa to označi za rasizem?
A take pravnike imamo... ki nimajo pojma kaj rasizem je?
Smešni so, tile SDS-ovci.
A take pravnike imamo... ki nimajo pojma kaj rasizem je?
Smešni so, tile SDS-ovci.
Life is as complicated as we make it...
šernk ::
Medtem ko je naslavljanje ljudsta z zombiji, fašisti in kaj vem kaj še vse, popolnoma normalna oblika govora.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Zamerili smo samo fašiste. Zombiji so bili prav simpatični in ljudje so se radi našemili vanje! Bo kar malo škoda, če se bo nehalo.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
Oki ::
Pri levem fašizmu bi jaz priključil tudi partizana revolucionarja in edinega zaslužnega za Slovenijo Stanovnika in uno pisateljico Makarovič. Tam je pravo žaljenje.
Pithlit ::
Medtem ko je naslavljanje ljudsta z zombiji, fašisti in kaj vem kaj še vse, popolnoma normalna oblika govora.
Normalna nikakor... je pa imela nek smisel.
Life is as complicated as we make it...
nejclp ::
Invictus ::
Pri levem fašizmu bi jaz priključil tudi partizana revolucionarja in edinega zaslužnega za Slovenijo Stanovnika in uno pisateljico Makarovič. Tam je pravo žaljenje.
Malo težko nekoga, ki se je boril proti fašizmu, obtožiš fašizma. Makarovičeva ima pa žal prevečkrat prav ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Hayabusa ::
Ramon dekers ::
Jup, ljudje bi morali samo malo pogledati Dražgoše, pa bi videli rasistični govor "levega fašizma". Samo nihče neče pogledati skozi sosednji hrib. Anyway upam, da JJ. dobi zopet prestol na naslednjih volitvah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Volitve 2011 (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Problemi človeštva | 172175 (144197) | Ziga Dolhar |
» | SDS ustvarja lažne profile (RTVslo), ki poveličujejo njihovo, ter blatijo druge stran (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15078 (10890) | Buggy |