» »

Odštevanje do padca

Odštevanje do padca

Temo vidijo: vsi
««
20 / 63
»»

Okapi ::

V napačnem taboru poskuša uresničiti svoje zamisli.>:D

O.

Odin ::

V napačnem taboru poskuša uresničiti svoje zamisli.
Ker Sustersic ni imel nobenih tezav z blokado opozicijie..
Vsaj kaj se ekonomije tice sta PS in DL najbolj narazen med vsemi strankami.

jype ::

Tudi jaz mislim, da bi v Jankovićevi vladi dosegel bistveno več.

Odin> Vsaj kaj se ekonomije tice sta PS in DL najbolj narazen med vsemi strankami.

ORLY.

ORLY
YRLY.
DL je kar se gospodarstva tice dalec najbolj desna stranka v Sloveniji in tudi SDS se lahko skrije pred njo. Ni to ravno 'rocket science' da to ugotovis.

Ker Sustersic ni imel nobenih tezav z blokado opozicijie..
Seveda jih je imel - ampak predvsem zato, ker je v nasprotnem taboru.

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Odin> YRLY.

Če bi spremljal delo (in lik, haha) Jankovića bi videl, da obvlada delegiranje in pogajanje (in posledično tudi izsiljevanje).

Skratka, ni človek, ki bi se vtikal v delo svojih partnerjev in od njih zahteval disciplino oz. se nad njimi šel micromanagement.

V tem smislu bi bil kot predsednik vlade bistveno boljši, kot je Janša - poleg tega, da bi Virant imel precej več svobode pri sestavljanju reform, bi imel tudi precej manj opozicije od sindikatov, s katerimi bi se ukvarjal Janković.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Seveda jih je imel - ampak predvsem zato, ker je v nasprotnem taboru.
Samo en razlog vec zakaj ne bom volil za PS, ki ne blokira zaradi nestrinjanja s politiko, ampak ker so v drugem taboru.

Odin> Samo en razlog vec zakaj ne bom volil za PS, ki ne blokira zaradi nestrinjanja s politiko, ampak ker so v drugem taboru.

Čemu bi sploh volil PS?

Če bi spremljal delo (in lik, haha) Jankovića bi videl, da obvlada delegiranje in pogajanje (in posledično tudi izsiljevanje).
Kar pa nima nobene veze z gospodarkso politko DL, ki temelji na ekonomski svobodi. PS gospodarka politika pa temelji na centralnem planiranju - prav zaradi tega ker je kao Zoki tako ucinkovit

Gregor P ::

jype je izjavil:

Odin> YRLY.
Skratka, ni človek, ki bi se vtikal v delo svojih partnerjev in od njih zahteval disciplino oz. se nad njimi šel micromanagement.
V tem smislu bi bil kot predsednik vlade bistveno boljši, kot je Janša - poleg tega, da bi Virant imel precej več svobode pri sestavljanju reform, bi imel tudi precej manj opozicije od sindikatov, s katerimi bi se ukvarjal Janković.
... če bi to vse bilo res, potem bi danes Jankovič bil predsednik vlade, tako pa ni8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

če bi to vse bilo res, potem bi danes Jankovič bil predsednik vlade, tako pa ni
Predsednik vlade ni zaradi tega, ker je zbral njegov tabor 2 poslanca premalo. Samo zaradi tega in zaradi ničesar drugega. No, pa zaradi napačne Virantove odločitve, na katero pa v resnici Janković ni imel nobenega vpliva.

O.

No, pa zaradi napačne Virantove odločitve, na katero pa v resnici Janković ni imel nobenega vpliva.
Mogoce bi se Virant "prav" odlocil, ce bi le vedel kako dober pogajalec je Zoki, ko sta se pogajala.

Odin> PS gospodarka politika pa temelji na centralnem planiranju

Bullshit.

Odin> Mogoce bi se Virant "prav" odlocil, ce bi le vedel kako dober pogajalec je Zoki, ko sta se pogajala.

Škoda da vemo, da je že pred pogajanji oznanil, da gre v koalicijo z Janšo. Me prav zanima kaj je takrat Janša vedel, kar zdaj Virantu ne more več škoditi :)

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

Okapi je izjavil:

Ministri Zvone Černač, Vinko Gorenak, Andrej Vizjak in Žiga Turk so v pisni izjavi podprli Janeza Janšo.
S tem so se imho lepo diskvalificirali kot možni nadomestki na čelu vlade.
Podpiramo predsednika vlade Janeza Janšo in zavračamo vse špekulacije glede drugega mandatarja, ki naj bi ga predlagala SDS
Upam, da ne bodo naslednji teden požrli besede.>:D

O.
lepo. to tud pomeni da so se diskvalificirali tud vsi poslanci PS, ker Zokija so vsi podprli. bye ps in bye sds

jaz, če bom šel volit bom volil za strica Viranta.tale mi je že od nekdaj všeč
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Bullshit.
Tocno tak - centralno planiranje je res en velik bullshit in clovek bi si mislil, da bomo tak sistem Slovenci pustili v 20. stoletju. To in cascenje nekih osebnosti pac nima mesta v moderni Sloveniji.

Škoda da vemo, da je že pred pogajanji oznanil, da gre v koalicijo z Janšo. Me prav zanima kaj je takrat Janša vedel, kar zdaj Virantu ne more več škoditi :)
Lahko se zapletas v neke spletke in zarote, ampak ce Ockhamovo britev potegnemo potem je jasno, da lahko DL vec doseze z desno koalicijo kot pa z levo.

Odin> Tocno tak - centralno planiranje je res en velik bullshit in clovek bi si mislil, da bomo tak sistem Slovenci pustili v 20. stoletju. To in cascenje nekih osebnosti pac nima mesta v moderni Sloveniji.

Bullshit je, da Janković na kateremkoli nivoju zagotavlja plansko gospodarstvo.

mtosev> lepo. to tud pomeni da so se diskvalificirali tud vsi poslanci PS, ker Zokija so vsi podprli. bye ps in bye sds

Žal mi je, ampak volilci SDS so precej jasni, vsaj v tej temi. Oni zaupajo Janši.

Volilci PS so pač volilci kogarkoli na levici, ki ni popolnoma nor. Skratka, Jankovića najbrž ne bodo več.

mtosev> jaz, če bom šel volit bom volil za strica Viranta.tale mi je že od nekdaj všeč

Volit le pejt. V vsakem primeru je bolje, da nekoga voliš, kot da ne voliš nikogar.

Odin> Lahko se zapletas v neke spletke in zarote, ampak ce Ockhamovo britev potegnemo potem je jasno, da lahko DL vec doseze z desno koalicijo kot pa z levo.

Nobenih spletk in zarot ne potrebuješ, ker je Virant pred pogajanji s PS javno oznanil, da ne namerava v koalicijo z njimi, temveč z Janšo.

Zgodovina sprememb…

kuall ::

jankoviča še evropa ne mara, kaj šele virant. marajo ga samo jugonostalgiki in ultralevičarji.
Jankovič bi zdaj na predčasnih volitvah dobil več glasov kot Janša. Ker je prepričljiv govorec, to mu priznam, in goflja te reši marsičesa, dober primer je Pahor.

jype mene briga kar si tukaj drugi mislijo o JJ in ZJ. jaz imam svoje mnenje o obeh jaz razmišljam s svojo glavo

kdo komu zaupa je meni vseeno (enako za PS/sds/jj/zj), ker jaz razmišljam s svojo glavo

Zgodovina sprememb…

Janša bi zdaj moral prinesti v javnost dokumente o nakupu in prodaji tistega zemljišča, o ceni katerega se ne strinja s KPK. te dokumente/dokaze pač mora imeti. nima tu kaj bluziti o zarotah.

mtosev> če kdo zaupa komu je meni vseeno, ker jaz razmišljam po svoje

Tudi če je tebi vseeno, se te še kako tiče - ker bo še vedno SDS dobila več glasov, kot DL.

Zakaj pa potem vsi njegovi volilci tako mokri postanejo spodaj ko zacnejo omenjat njegove podjetniske sposobnosti? Podjetja so centralno planirana in nimam cisto nic proti temu. Drzava pa ni isto kot podjetje - to je upam jasno.

Nobenih spletk in zarot ne potrebuješ, ker je Virant pred pogajanji s PS javno oznanil, da ne namerava v koalicijo z njimi, temveč z Janšo.
Zakaj pa so se sploh pogajali potem? Drugace pa je celo SDS na twitterju objavila sledece: "Virant je v koaliciji zato, da je predsednik DZ. To je bil njegov pogoj na sestanku koalicije, sicer grozil, da bo šel z Jankovićem."

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Odin ()

ampak če je tole še en poskus političnega umora janše jim priznam, da so dobro izbrali timing (pod pritiski protestov so se pokakali vsi še posebej Virant) in collateral damage jankoviča, da ne zgleda še en direkten napada levičarjev na janšo, kot je bilo pri patriji.

Odin> Zakaj pa potem vsi njegovi volilci tako mokri postanejo spodaj ko zacnejo omenjat njegove podjetniske sposobnosti? Podjetja so centralno planirana in nimam cisto nic proti temu. Drzava pa ni isto kot podjetje - to je upam jasno.

Omenjat začnejo njegove managerske sposobnosti, vodit vlado je pa isto kot vodit katerikoli drug team. Razdeliš naloge, diskutiraš o rezultatih in se prilagajaš spremembam v okolju.

kuall> ampak če je tole še en poskus političnega umora janše jim priznam, da so dobro izbrali timing (pod pritiski protestov so se pokakali vsi še posebej Virant) in collateral damage jankoviča, da ne zgleda še en direkten napada levičarjev na janšo, kot je bilo pri patriji.

No, jokal za kriminalci mnde ne bomo, ane.

Odin> Zakaj pa so se sploh pogajali potem?

To so dejansko spraševali Viranta, pa ni hotu nč povedat.

Zgodovina sprememb…

jype >No, jokal za kriminalci mnde ne bomo, ane.
potem priznavaš, da je možno, da je tole odlično izpeljan konstrukt, ampak je vseeno koristen, ker je janša itak kriminalec? to je isto kot ubijanje domnevnih tatov, kot to delajo v kakšni tretjerazredni državi, kot lahko vidiš na liveleak.
isto bom branil jankoviča. ni nobenih prepričljivih dokazov proti njem, zato se ne bom drl, da je kriv kot en neandertalc.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

kuall> potem priznavaš, da je možno, da je tole odlično izpeljan konstrukt

No, to je vedno možno.

kuall> ampak je vseeno koristen, ker je janša itak kriminalec?

Tako nekako se od Jankovića desnjakarji obnašate že odkar je nastopil prvo funkcijo, pa mu na sodišču še vedno ni bilo nič dokazanega. Ker sem do vas rad zloben si potem privoščim taka namigovanja v obratni smeri.

V resnici si mislim da ne (in če bi moje prispevke dejansko bral, bi to že razumel) - Janša ni kriminalec, dokler se mu tega ne dokaže.

kuall> isto bom branil jankoviča. ni nobenih prepričljivih dokazov proti njem, zato se ne bom drl, da je kriv kot en neandertalc.

Zanimivo, da potem Janković dobi toliko tožb proti tistim, ki se (in ki so vsi z desnega pola).

enim je pomembno braniti politike? haha who cares za večino politikov

Zgodovina sprememb…

ampak če je tole še en poskus političnega umora janše
Dvomim da je Klemenčič imel kaj z levico. Mogoce Praprotnik, ampak Klemenčič mi deluje verodostojno. Nisem pa na tekocem ali je njegova zena Nina Zidar Klemenčič se vedno Janseva odvetnica??

pod pritiski protestov so se pokakali vsi še posebej Virant
Eh, ti protesti so bolj tak. V MB so bili se kr ko so Kanglerja odpravili. V LJ pa je so bili v vecini neki komunisti, ki sploh vedeli niso kaj hocejo. Tak da po 12/21 po moje nobenega ni bilo vec nic strah.

kuall, pa sej komisija Jankovica in Janse ne more poslati v zapor. Ta komisija ima bolj politicno tezo, kar je za moje pojme koristno, ker bi za politike morali veljati visji standardi. Razen ce je komisija pristranska, ampak jaz te komisije ne vidim tako.

jype tu imas link in si preberi to v celofan zavito centralno planiranje. Zelo veliko 'koristnih' projektov, ki bi naj Slovenijo popeljali na vrh sveta. Samo omladina nam se manjka, ki bi vestno gradila te projekte, ko bi nam denarja zmanjkalo - ko v starih dobrih casih, ne!

Programa v flashu pa res ne mislim gledat, halo.

sidd ::

Če se že gremo plansko gospodarstvo, bo to zagotovo nov državni holding. Še posebej če bo holding po načrtih SDS - popolni nadzor politike nad vsem premoženjem. Zgleda se jajotu ni več dalo vedno menjavat 200+ nadzornikov.
no idea for signature
signed
I

>popolni nadzor politike nad vsem premoženjem
pa pisda, kdo pa je odgovoren za državno premoženje, če ne politiki?

Daedalus ::

Razen seveda, ko mestni redarji napačnemu lisičijo avto. Pol pa se gre tudi micromanagement.

Razen seveda, ko se gre avtokratsko šefovanje v mestnih podjetjih, za pomoč veleuspešni Lekarni Ljubljana preganja konkurenco iz mesta in ima točno določene kolege, s katerimi dela projekte (famozne parkirne hiše).
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Ej, še oecd je okrcala nov holding. In pozdravila ko je bil ustanovljen aukn. Seveda so politiki odgovorni. Torej bi morala glede na pizdarije celotna garnitura vlade 04-08 bit pozaprta, mar ne? Pač glede na dogajanje v obeh največjih bankah, večjih firmah, tajkunih...
Da pa se greš takšno centralizacijo celega državnega gospodarstva, pa je še hujše kot je bilo za časa tita. To trenutna vlada samo izkazuje željo po moči in posesti.
no idea for signature
signed
I

Itak da. Trenutni komunisti na oblasti (in to so vsi, ki podpirajo idejo holdinga) nam pravijo - prvo bomo re-nacionalizirali (centralno obvladovali vse do amena), da bomo lahko privatizirali?! Se niti ne trudijo skrivati, kaj je dejanski cilj - nadzor nad in okoriščanje s preostalim državnim kapitalom. Svinje pri koritu, pač.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Daedalus ()

To bo eno ogromno korito! Samo nkbm še naj nacionalizirajo, kot mislijo! Upam da bodo razkurili vseh slabih 100k malih delničarjev. Oink, oink bo glavni zvok kot kaže to leto :|
no idea for signature
signed
I

djordjevic ::

Hej, ne se špilat z mojimi delnicami, da ne bom česa zakuril. :D
No grave is deep enough to keep us in chains.

Invictus ::

Massacra je izjavil:

Mi rabimo ene 20.000 novih delovnih mest v Sloveniji (če predvidevamo, da vse ostane zaposleno, kot je sedaj).

Sesuli so gospodarstvo. Pa da ne kolovratim: Janša in njegovi nastavljenci v 75% primerov (jeba je, če "kradeš tako, da gre vse skup cugrunt" in misliš samo na svoje interese). Psihopat pač, ni kaj!

Glede na to da je v Sloveniji 150.000 nezaposlenih, bi prej rabili enih 100.000 delovnih mest. Ampak 20.000 bi bilo tudi v redu ...

Odin je izjavil:

ampak če je tole še en poskus političnega umora janše
Dvomim da je Klemenčič imel kaj z levico. Mogoce Praprotnik, ampak Klemenčič mi deluje verodostojno. Nisem pa na tekocem ali je njegova zena Nina Zidar Klemenčič se vedno Janseva odvetnica??

Mislim da po tem razkritju ne bo več. Pa tudi njegova ljubica ne. Po Ljubljani se govori da jo je JJ brusil par let, zdaj je pa možu počil film.

Zato objava poročila.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

Mislim da po tem razkritju ne bo več. Pa tudi njegova ljubica ne. Po Ljubljani se govori da jo je JJ brusil par let, zdaj je pa možu počil film.

As a side note (bom predpostavil, da je zapisano res) - kaj za boga babe vidijo na tipih sorte Janša? Mi ne bo nikol jasno...
[J.P.Sartre]

T-h-o-r ::

djordjevic je izjavil:

T-h-o-r je izjavil:

mtosev je izjavil:

smeh. DL bo zagotovo v parlamentu.eni nekaj sanjate

če je v SLO toliko ljudi, ki bi ponovno volili viranta, potem je pa res nesmiselno še vztrajati v tej državi

Mi poveš, kaj je pri trenutni politični ponudbi narobe z Virantom?

da ni takoj napovedal odhoda iz koalicije in se zavzel za nove volitve
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Kenpachi ::

Zaraki Kenpachi.

blackpirat ::

http://www.rtvslo.si/slovenija/anketa-p...

SDS bi tako, po rezultatih ankete sodeč, podprlo 9,2 odstotka vprašanih, PS pa 3,4 odstotka. Najbolje bi se na morebitnih volitvah sicer odrezal SD, ki bi ga podprlo 14,2 odstotka vprašanih. Dobro očitno kaže DL-ju, saj bi ga podprlo 7,8 odstotka.

To ni res, SDS ne cedi. Slovenska družba ima velike probleme z razumnostjo.
"I do not argue with people, I correct them"

Massacra ::

Daedalus je izjavil:

As a side note (bom predpostavil, da je zapisano res) - kaj za boga babe vidijo na tipih sorte Janša? Mi ne bo nikol jasno...

Kot prvo: nisi ženska, ki jo je omrežil "psihopat". Daj poglej oni intervju z Ochbergom in seveda še kaj zraven, pa bo jasno.

Enkrat sem kosil v Piazzi (v Ljubljani) in tam je bil Jajo s še dvema osebama. Malo sem opazoval (hehe...) in videl, da je sposoben še kako poslušati sogovorca in se mu CELO nasmehniti (si moreš misliti, to je naredil kar nekajkrat). In tako delajo psihopati, do trenutka, ko dobijo "popolno" zaupanje sogovorca. Potem pa vsekajo v skladu s svojo "patološko" naravo in "nekdanjega sogovorca" izžamejo!

Svoji odvetnici je moral, v začetni fazi, močno zaupati in se ji odpreti. Potem pa pridobiti njeno zaupanje. In na koncu jo še pofukati!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Massacra ()

T-h-o-r ::

Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Matako ::

Massacra je izjavil:

Svoji odvetnici je moral, v začetni fazi, močno zaupati in se ji odpreti. Potem pa pridobiti njeno zaupanje. In na koncu jo še pofukati!

No kot opomba: novica o Jaju, ki Klemziju fuka ženo smo prvič izvedeli na [bobni]... Kunstljevem blogu.

Glede tega se obeta čudno dogajanje naslednji teden. Miki se bo spet znašel na sodni razpravi, kjer ga bo ožemala taista Nina!
Okrožno sodišče v Ljubljani 16.01.2013 ob 09:00:00 Boris G. Hrovat Razpravna dvorana št. 40 I K 13079/12 PREDOBR. NAROK po čl. 159/II, I KZ-1, po čl. 158/II, I KZ-1 Mitja Kunstelj

Za osvežitev spomina... gre za nespoštovanje odredb, glede primerov, ki jih je Miki že izgubil (t.i. kazniva dejanja zoper čast in dobre ime - kot da Vašči to ima, lol). Gre v glavnem za trditve, da je Vašči spolni izprijenec in da spolno zlorablja pse (moškega spola). Vašči sicer ni zanikal, je bil pa užaljen - odtod tudi tožba.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

blackpirat je izjavil:

http://www.rtvslo.si/slovenija/anketa-p...

SDS bi tako, po rezultatih ankete sodeč, podprlo 9,2 odstotka vprašanih, PS pa 3,4 odstotka. Najbolje bi se na morebitnih volitvah sicer odrezal SD, ki bi ga podprlo 14,2 odstotka vprašanih. Dobro očitno kaže DL-ju, saj bi ga podprlo 7,8 odstotka.

To ni res, SDS ne cedi. Slovenska družba ima velike probleme z razumnostjo.

Ta raziskava je trenutno popolnoma irelevantna!

Matako je izjavil:

Massacra je izjavil:

No kot opomba: novica o Jaju, ki Klemziju fuka ženo smo prvič izvedeli na [bobni]... Kunstljevem blogu.

Glede tega se obeta čudno dogajanje naslednji teden. Miki se bo spet znašel na sodni razpravi, kjer ga bo ožemala taista Nina!
Okrožno sodišče v Ljubljani 16.01.2013 ob 09:00:00 Boris G. Hrovat Razpravna dvorana št. 40 I K 13079/12 PREDOBR. NAROK po čl. 159/II, I KZ-1, po čl. 158/II, I KZ-1 Mitja Kunstelj

Za osvežitev spomina... gre za nespoštovanje odredb, glede primerov, ki jih je Miki že izgubil (t.i. kazniva dejanja zoper čast in dobre ime - kot da Vašči to ima, lol). Gre v glavnem za trditve, da je Vašči spolni izprijenec in da spolno zlorablja pse (moškega spola). Vašči sicer ni zanikal, je bil pa užaljen - odtod tudi tožba.

Vsekakor bo veliko zanimanje za ta proces. Da vidimo Nino, kako se bo odrezala (najbrž pa bo, po mojem skromnem mnenju, odstopila kot zagovornica - v teh novih razmerah je to popolnoma pričakovano in razumljivo).

No, če se mene vpraša: najbrž Jajec Nine ni fukal, da pa jo je "šarmiral in hotel pofukati", pa pri tem psihopatu VSEKAKOR NE DVOMIM!

No, bomo videli. In zanimivo bo. Miki raztura :))

No, bomo videli!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Massacra ()

Matako ::

Massacra je izjavil:

No, če se mene vpraša: najbrž Jajec Nine ni fukal, da pa jo je "šarmiral in hotel pofukati", pa pri tem psihopatu VSEKAKOR NE DVOMIM!

friend... no saj to sem hotel tudi jaz! Končno gre za dobro milfo:

NZK

NZK

I tata bi, sine.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

@Matako, friendbreez: Čeprav, jebenti, oba, in Jajo in Klemzi sta taka plešasta lika. Mogoče pa jo to rajca? :D

IgorGrozni ::

Eh, dajte no :
Em je JJ brusil Nino...., em pretepa Urško......., em je drogeraš...., pa da je psihopat ni dvoma....

Poglejte, JJ je antipatičen, paranoiden v obnašanju, res ga je težko prebavit, samo takole ga pljuvati na javnem forumu je poden od podna.
Dajte neke dokaze, ne pa ko stare babe.... je brusu, ni brusu (všeč izraz :) ), je Tramal, ni Tramal....

Malo spoštovanja do javne besede in predvsem do sebe pa le pokažite, pizda no...

Matako je izjavil:

Massacra je izjavil:

friend... no saj to sem hotel tudi jaz! Končno gre za dobro milfo:

https://slo-tech.com/forum/t446423/4649#

Zelo dobro milfo :D In še rdeča lička ima! (v nasprotju z Urško, ki je "bled zombi"). Joj, malo sem grozen trenutno...

IgorGrozni je izjavil:

Eh, dajte no :
Em je JJ brusil Nino...., em pretepa Urško......., em je drogeraš...., pa da je psihopat ni dvoma....

Poglejte, JJ je antipatičen, paranoiden v obnašanju, res ga je težko prebavit, samo takole ga pljuvati na javnem forumu je poden od podna.
Dajte neke dokaze, ne pa ko stare babe.... je brusu, ni brusu (všeč izraz :) ), je Tramal, ni Tramal....

Malo spoštovanja do javne besede in predvsem do sebe pa le pokažite, pizda no...

Vsaj zase lahko rečem, da skušam s kančkom humorja predelati te pravzaprav do kritičnega, bistrega uma prav žaljive okoliščine. No harm no foul!
««
20 / 63
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Volitve 2011 (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Problemi človeštva
1588175555 (147577) Ziga Dolhar
»

SDS ustvarja lažne profile (RTVslo), ki poveličujejo njihovo, ter blatijo druge stran (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9915336 (11148) Buggy

Več podobnih tem