» »

Odštevanje do padca

Odštevanje do padca

Temo vidijo: vsi
««
13 / 63
»»

Ramon dekers ::

nejcek74 je izjavil:

Poskusam ti razlozit:

Tvoja teza je, da ce zamenjamo jezik in drzavo bo bolje. Jaz pa ti z razlicnimi primeri poskusam razlozit, da to ne deluje tako enostavno. Miselnost ljudi se ne zamenja samo s tem. Ker ce ze menjas mentaliteto jo lahko v obstojeci drzavi in znotraj obstojecega jezike.

Zdaj si pa vzami 15 minut pa razmisljaj o tem, preden bleknes naslednjo neumost.

p.s.: drugace je zelo hitra resitev zate, da se enostavno preselis v Avstrijo.

Seveda v tem je problem, miselnost ljudi. Torej je potrebna trda roka, v dobesednem smislu. Jebat ga, sami si ne znamo vladati. Jezik bi se zamnjela prvi, kultura in miselnost pa sčasoma. Postopna asimilacija. Samo ti tega ne dojameš, in dokler zavedni slovenci tega ne boste spregledali boste v gnoju, pa naj si bo Jankovič na oblasti ali Janša.
Sicer sem pa že z eno nogo zunaj, samo še nekaj papirje je potrebno zbrati.

Zgodovina sprememb…

jype ::

Ramon dekers> Torej je potrebna trda roka

To potrebuje izključno tebi podoben profil ljudi. Normalnim, pismenim in razgledanim pripadnikom sodobne družbe trda roka ni niti potrebna, niti zaželjena.

Ramon dekers> Sicer sem pa že z eno nogo zunaj, samo še nekaj papirje je potrebno zbrati.

Fino!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

mtosev ::

Ramon dekers je izjavil:

nejcek74 je izjavil:

Poskusam ti razlozit:

Tvoja teza je, da ce zamenjamo jezik in drzavo bo bolje. Jaz pa ti z razlicnimi primeri poskusam razlozit, da to ne deluje tako enostavno. Miselnost ljudi se ne zamenja samo s tem. Ker ce ze menjas mentaliteto jo lahko v obstojeci drzavi in znotraj obstojecega jezike.

Zdaj si pa vzami 15 minut pa razmisljaj o tem, preden bleknes naslednjo neumost.

p.s.: drugace je zelo hitra resitev zate, da se enostavno preselis v Avstrijo.

Seveda v tem je problem, miselnost ljudi. Torej je potrebna trda roka, v dobesednem smislu. Jebat ga, sami si ne znamo vladati. Jezik bi se zamnjela prvi, kultura in miselnost pa sčasoma. Postopna asimilacija. Samo ti tega ne dojameš, in dokler zavedni slovenci tega ne boste spregledali boste v gnoju, pa naj si bo Jankovič na oblasti ali Janša.
Sicer sem pa že z eno nogo zunaj, samo še nekaj papirje je potrebno zbrati.
kamo pa odhajaš?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

PaX_MaN ::

Glede na to da navija za trdo roko, glasujem za Severno Korejo.

Okapi ::

Jaz sam upam, da tisti manjkajoči papirji niso dobitek na "zeleni" loteriji.>:D

O.

@nny ::

Tudi slepa kura najde zrno, zakaj ne bi bila zvezde na zeleni loteriji naklonjene RD?
:)
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf

Ramon dekers ::

Glede na to da navija za trdo roko, glasujem za Severno Korejo.

Mislim, da si sami ustvarjate S. Korejo. Sploh na gospodarskem področju smo skoraj že tam. Rdeči križ je poln naroda.

Tudi slepa kura najde zrno, zakaj ne bi bila zvezde na zeleni loteriji naklonjene RD?

Tako ja, baje da imamo manj inteligentni več sreče.

Ramon dekers> Mislim, da si sami ustvarjate S. Korejo.

Mhm, ker je S. Koreja tako liberalna.

vostok_1 ::

Oi guys, sorry to break your balls n' shit, but we have a country to save. Koga boste volili na predčasnih?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

oldguy ::

vostok_1 je izjavil:

Oi guys, sorry to break your balls n' shit, but we have a country to save. Koga boste volili na predčasnih?

Way too soon for that...

...najprej poglejmo, če ima kdorkoli na kateremkoli položaju v tej državi vsaj še kanček integritete in kojonov da naredi tisto, kar je treba.

Bomo videli kdo bo kaj ponujal, prej se nima smisla poskušat odločit.

Če bomo imeli spet delitev liberalci vs. klerikalci, potem ne bom imel izbire. Če bo delitev varčevalci vs. razvojniki, bom razvojnike. Če bo delitev varčevalci vs. mafijci, bom varčevalce.

Mipe ::

Pri nas že dolgo ni več razvojnikov, so sami mafijci z razvojniškimi maskami.

To drži le deloma - razvojniki so zgolj marginalizirani, še vedno pa jih imamo ogromno.

No, pa bom vprašal...koga ne bi volili?

vostok_1 je izjavil:

No, pa bom vprašal...koga ne bi volili?

Definitivno ne PS, SDS in SD. Ostale parlamentarne - zelo pogojno.

Zakaj ne PS, SDS in SD?

Mislim, v trenutni obliki razumem, ampak če pride do razpada koalicije in posledičnih velikih pretresov, se lahko vse te stranke znatno spremenijo.

Sicer dvomim, da bi pametni strategi predrugačenih strank želeli obdržati tako umazana imena, ampak lahko se zgodi.

Jaz še vedno upam, da mi ne bo treba stopiti v politiko in bodo to namesto mene storili ljudje, ki so pri mojih letih že zasluženo upokojeni.

Če razmišljaš o vstopu v politiko, predstavi program, nje?:)

Ne morem razmišljat o vstopu v politiko dokler imam osebna in finančna bremena. Šele ko bom popolnoma neodvisen od moje okolice bom lahko sprejel odgovornost integritete, ki jo od politika pričakujem.

Manifest (programska izhodišča) pa še pišem.

povej v kateri stranki boš, da vem koga zagotovo ne bom volil

No, prav, upam, da bo še za časa naših življenj!

jype je izjavil:

Zakaj ne PS, SDS in SD?

Mislim, v trenutni obliki razumem, ampak če pride do razpada koalicije in posledičnih velikih pretresov, se lahko vse te stranke znatno spremenijo.

Sicer dvomim, da bi pametni strategi predrugačenih strank želeli obdržati tako umazana imena, ampak lahko se zgodi.

Jaz še vedno upam, da mi ne bo treba stopiti v politiko in bodo to namesto mene storili ljudje, ki so pri mojih letih že zasluženo upokojeni.

Zato pa pravim "too soon for that". Se strinjam, da se lahko karte še premešajo, a močno dvomim, da bi se pri teh treh kaj bistveno. To temo je, kar se mene tiče, zaenkrat najbolje pustit pri miru.

Če greš pa slučajno ti kdaj v politiko, pa imaš, kljub temu, da se ponavadi v veliki večini stvari ne strinjava, zelo velike možnosti za moj glas, če bo le program vsaj približno čemu podoben. ;)

A vi menite, da se bo vpliv njihovih liderjev razblinil v novoorganiziranih strankah? Glejte palčka, še vedno diktira po mili volji, sam da tokrat iz odzadja.

Naivne misli, moji dragi ljudje.

vostok_1> Glejte palčka, še vedno diktira po mili volji, sam da tokrat iz odzadja.

No he doesn't. Kdor misli da diktira, nima pojma.

Preveč naključij, da bi verjeli v spontano uverturo v ....kaj ne vemo še natančno.

jaz ne bi volil za PS, SD (lukašič mi ni všeč), verjetno ne tud za sds

In kot pričakovano na tapeti zahtev samo en grešnik.

"Vrjetno ne tud za SDS"

We're fucked!

Če ti tko misliš (kot uporabnik S-Tja), potem 1/2 slo-kemtavzarjev bo ponovno izvolilo Janšo (oz. jankoviča).

We're totally fucked.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

pirat ::

Za Slovenijo je ob danih strankah (poudarjam: danih) trenutno otpimalna opcija NSi.
Sicer mi je jasno, da se Slo-tech s tem ne bo strinjal, ampak nic hudega.

PaX_MaN ::

Na Siolu pričakovana protiofenziva.
Kučan, Stanovnik, Cvikl, Murgle, Miheljak, Karba, ni da ni.

vostok_1 je izjavil:

"Vrjetno ne tud za SDS"

We're fucked!

Če ti tko misliš (kot uporabnik S-Tja), potem 1/2 slo-kemtavzarjev bo ponovno izvolilo Janšo (oz. jankoviča).

We're totally fucked.

mišljeno da bi lahko volil za sds,če zamenjajo vodjo aka JJ

Kje je naš kolega Matako? Imam občutek, da protesti ne bodo minili mirno.

sicer pa, če bi šel ta trenutek na volitve bi verjetno volil za viranta, žerjav kmalu odhaja (jebiga)

@nny> Kje je naš kolega Matako? Imam občutek, da protesti ne bodo minili mirno.

Čemu ne bi?

mtosev> mišljeno da bi lahko volil za sds,če zamenjajo vodjo aka JJ

Torej praktično ni nobene možnosti, da bi ti bil moj program všeč. Ti si ramon dekersov - rabiš trdo roko.

zanimivo kak je SLS postala normalna stranka pod žerjavom, če bi bil na čelu kakšen lolek kot je Pukšič al kakšen Šrot jih niti ne bi pogledal

@jype ne seri

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Recimo temu slab občutek v drobovju. :(

Zgodovina sprememb…

• spremenila: @nny ()

mtosev> @jype ne seri

Samo do konca sem izračunal posledice tvojih trditev.

jaz rabim nobene trde roke, drugače pa to tudi na meni ne deluje. je foter kr nekaj krat probal s trdo roko in je na koncu ubupal, ker ni delovalo

Zgodovina sprememb…

mtosev> jaz rabim nobene trde roke, drugače pa to tudi na meni ne deluje. je foter kr nekaj krat probal s trdo roko in je na koncu ubupal, ker ni delovalo

Čemu bi pa potem volil za stranke, ki posegajo v osebne svoboščine?

sidd ::

PaX_MaN je izjavil:

Na Siolu pričakovana protiofenziva.
Kučan, Stanovnik, Cvikl, Murgle, Miheljak, Karba, ni da ni.

Če imaš v koaliciji GV, ne rabiš opozicije...

Če imaš v koaliciji JJ, ne rabiš dialoga ...

:))
no idea for signature
signed
I

pegasus ::

vostok_1 je izjavil:

Koga boste volili na predčasnih?
Kje je Jelinčič ko ga rabiš ... :))

no jype povej s čem pri določenih strankah posegajo v osebne svoboščine?
če misliš na reze v šolstvo, zdravstvo in ostalo pa mi povej kje se bo dobil denar, da se obdrži trenutno stanje. ps jaz sn se strinjal za znižanjem plač za javne uslužbence pa je matka zdravnica in so tudi njej znižali plačo pa tudi regresa za leto 2013 ne bo dobila. fuj tisti ljudje kateri samo sebe gledajo in jojako takoj ko njim nekaj znižujejo in jih ne briga, da so se že drugje znižale plače
ps itak, če bi sedaj volil bi volil za viranta.

Zgodovina sprememb…

Hočmo Staneta Dolanca Božička!:))

pegasus je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Koga boste volili na predčasnih?
Kje je Jelinčič ko ga rabiš ... :))
naj ostane tam kjer je. lolek brez primere

mtosev> no jype povej pri čem pri določenih strankah posegajo v osebne svoboščine?

Nasprotujejo javnemu in transparentnemu izvajanju dolžnosti države do izbrisanih, zavračajo sprejem zakonodaje, ki bi staršem dala več svobode pri odločanju o svojih otrocih in otrokom več možnosti, da ob zlorabah v družini ukrepajo, onemogočajo izenačenje pravic istospolno usmerjenih parov z ostalimi pari ter z zakonom blanketno posegajo v medicinsko-etična vprašanja, ki bi se morala razreševati na vsakem primeru posebej.

mtosev> fuj tisti ljudje kateri samo sebe gledajo in jojako takoj ko njim nekaj znižujejo in jih ne briga, da so se že drugje znižale plače

Čeprav je okrog mene vedno več revščine jaz niti približno ne pristajam na to, da bi bilo moje delo zaradi tega vredno manj - kvečjemu obratno. Zakaj bi torej morali na kaj takega pristajati zdravniki, profesorji, učitelji in policisti?

sidd ::

Že novi državni holding je ena velika črna packa ;)
no idea for signature
signed
I

vsi izbrisani niso upravičeni. vsak kateri je upravičem pa bi rabil nekaj dobit, edino mogoče takoj sedaj ne, ker trenutno zmanjkuje denarja, tisti zakon o otrocih je pado, ker bi bil spakiran skupaj o pravicah istospolnih, podobno ureditev o istospolnih kot jo imamo mi sedaj imajo po večini evrope (zarad mene jim lahko dajo vse razen posvojitve otrok razen, če je otrok od drugega partnerja)

ker ni denarja. naj nekdo prinese vrečo z denarjem pa pol ne rabijo. a naj se še več zadolžimo samo zaradi zdravnikov policistov in ostalih? I say no

Policisti so na #ljprotest skupini protestnikov preprečili prehod preko ograje. Pozivamo, da udeleženci upoštevajo navodila policistov.

Prvi glasen pok na Trgu republike, ljudje nasprotujejo. Po zvočniku poziv k mirnim protestom.

@nny je izjavil:

Policisti so na #ljprotest skupini protestnikov preprečili prehod preko ograje. Pozivamo, da udeleženci upoštevajo navodila policistov.

Prvi glasen pok na Trgu republike, ljudje nasprotujejo. Po zvočniku poziv k mirnim protestom.

A si live tam?

mtosev> vsi izbrisani niso upravičeni.

Svašta. Kdo si pa ti, da zdaj tule sodiš o tem? To je stvar sodišč.

mtosev> tisti zakon o otrocih je pado, ker bi bil spakiran skupaj o pravicah istospolnih, podobno ureditev o istospolnih kot jo imamo mi sedaj imajo po večini evrope (zarad mene jim lahko dajo vse razen posvojitve otrok razen, če je otrok od drugega partnerja)

Svašta. Kdo si pa ti, da zdaj tule sodiš o tem? To je stvar človekovih pravic, ki eksplicitno določajo, da na podlagi spola ne more biti razlik v zakonodaji.

mtosev> ker ni denarja. naj nekdo prinese vrečo z denarjem pa pol ne rabijo. a naj se še več zadolžimo samo zaradi zdravnikov policistov in ostalih? I say no

Ti torej trdiš, da če ni denarja, morajo ljudje pač delat zastonj?

Že pada solzivec. Pa so šli mirni protesti.:(
««
13 / 63
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Volitve 2011 (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Problemi človeštva
1588175383 (147405) Ziga Dolhar
»

SDS ustvarja lažne profile (RTVslo), ki poveličujejo njihovo, ter blatijo druge stran (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9915315 (11127) Buggy

Več podobnih tem