Forum » Strojna oprema » skener usb/usb 2/firewire hitrost?
skener usb/usb 2/firewire hitrost?
Road Runner ::
zanima me, kako se kej v praksi pozna razlika med temi tremi (usb2 pa firewire nj bi bla dost podobna sam a je pri usb 1.1 vidno pocasnejsi sken?) pa dj povejte kj iz izkusn
trenutno mam mozne priklucke usb1.1 pa firewire pa me zanima a se splaca kupt firewire ozeroma usb2 pa kksno razsiritveno apa kej ozeroma pocakat ce bom v prihodnosti mel usb2.
Kokr sm gledu po netu sm najdu zlo mal combo usb2+firewire skenerjev pa so tut dost dragi
trenutno mam mozne priklucke usb1.1 pa firewire pa me zanima a se splaca kupt firewire ozeroma usb2 pa kksno razsiritveno apa kej ozeroma pocakat ce bom v prihodnosti mel usb2.
Kokr sm gledu po netu sm najdu zlo mal combo usb2+firewire skenerjev pa so tut dost dragi
- spremenil: Road Runner ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje bi pri nas tole dobil ??Oddelek: Strojna oprema | 1303 (936) | #000000 |
» | USB 1.1, USB 2.0 in FirewireOddelek: Strojna oprema | 1443 (1304) | Xplicit |
» | Omejitve zunanjih diskov glede na plosce?Oddelek: Strojna oprema | 991 (857) | fruti |
» | USB zmešnjavaOddelek: Novice / Diski | 3083 (3083) | BigFoot |
» | predelava notrajega pekača v zunanjegaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1069 (757) | IceIceBaby |