Forum » Operacijski sistemi » USB in linux
USB in linux
DarkHand ::
na linuxu mi noce delati USB tipkovnica ...
problem je sledec ...
ko sem instaliral slackware-a 8.1 sm moral takoj pri bootu napisat za kernel boot usb.i da je tipkovnica delala med instalacijo ... ko sem instaliral slacka sem reboot-ou komp in sedaj ko pride do login-a tipkovnica spet ne dela dela samo do lilota pol pa ne vec ... kako se da to popravt? ker bi rad da mi tipkovnica dela na USB ... sicer imam PS/2 adapter
problem je sledec ...
ko sem instaliral slackware-a 8.1 sm moral takoj pri bootu napisat za kernel boot usb.i da je tipkovnica delala med instalacijo ... ko sem instaliral slacka sem reboot-ou komp in sedaj ko pride do login-a tipkovnica spet ne dela dela samo do lilota pol pa ne vec ... kako se da to popravt? ker bi rad da mi tipkovnica dela na USB ... sicer imam PS/2 adapter
Gh0st ::
Si poskusil USB gonilnik za kernel kot loadable module?
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
rebro ::
Pozdravljeni!
Mene pa zanima podobno, kako sploh pripravit računalnik, da se zboota iz USB...za linux in za windows.
Namreč ko v BIOS-u nastavim "Boot device" na USB-HSS ali USB-FDD ali USB-CDROM, ne dela nič....Hvala!
LP ... Rebro
Mene pa zanima podobno, kako sploh pripravit računalnik, da se zboota iz USB...za linux in za windows.
Namreč ko v BIOS-u nastavim "Boot device" na USB-HSS ali USB-FDD ali USB-CDROM, ne dela nič....Hvala!
LP ... Rebro
rebro ::
Aha, že vem, dela samo če imaš omenjene enote: trdi disk, disketo ali cd-rom na USB, jaz pa sem poskušal z USB flash pomnilnikom.
LP
LP
zee ::
če hočeš, da ti v Linuxu dela USB tipkovnica moraš zanjo bodisi naložiti ustrezen modul (usbhid) ali pa zadevo vključiti v jedro.
zee
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2123 (1535) | shintaro |
» | HP 4730s - Kako priti v BIOS, če tipkovnica ne dela?Oddelek: Strojna oprema | 1413 (1242) | Pesimist |
» | Ne morem v BIOSOddelek: Strojna oprema | 3732 (3111) | Han |
» | ah ja=)well help me for crying out loud=)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1335 (1332) | BigWhale |
» | os x na pc (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6291 (4813) | bluefish |