Forum » Omrežja in internet » Internet na vsakih 20 minut neha delat
Internet na vsakih 20 minut neha delat
ac1t ::
Kot naslov pove imam težavo s svojim wireless internetom, in sicer je to omrežje eduroam.
Na približno 20 minut mi internet neha delat (vse, skype, online igre, strani se ne nalagajo). To traja približno minuto.
Kot si lahko predstavljate je to velika težava če hočeš igrati online igre (LoL, GW2 in podobne).
Zanima me, kakšen problem bi lahko to bil in kako se ga lahko popravi. Moja omrežna kartica je Broadcom 802.11n Wireless adapter in sem že posodobil vse gonilnike.
Vsaka pomoč je dobrodošla.
Na približno 20 minut mi internet neha delat (vse, skype, online igre, strani se ne nalagajo). To traja približno minuto.
Kot si lahko predstavljate je to velika težava če hočeš igrati online igre (LoL, GW2 in podobne).
Zanima me, kakšen problem bi lahko to bil in kako se ga lahko popravi. Moja omrežna kartica je Broadcom 802.11n Wireless adapter in sem že posodobil vse gonilnike.
Vsaka pomoč je dobrodošla.
b00rek ::
Če imaš probleme samo na eduroam omrežju, potem, če imaš dober signal, je verjetno kaj narobe z dostopno točko. Mogoče je preobremenjena, počasi crkuje, ali pa se kdo malce preveč "igra", if you know what I mean
awy ::
V omrežju eduroam nimaš kaj igric za igrat, to delaj doma. V šoli raje poslušaj, verjemi da se ti bolj splača.
Yacksy ::
Kje pa se povezuješ na eduroam omrežje? Če je to na FRI-ju, ti že zdaj povem da s tvojim PC-jem ni nič narobe :)
Shit happens
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | linux in eduroam - tezave s povezavoOddelek: Omrežja in internet | 1447 (1268) | worteleven |
» | Eduroam in ubuntu (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14161 (8319) | ramiz?! |
» | Tožba zaradi prenašanja filmov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13484 (10195) | St235 |
» | Eduroam na Samsungovi Omnii 7Oddelek: Mobilne tehnologije | 5702 (4472) | crystal |
» | eduroam omrežje na FE/FRI, pomoč prosim!Oddelek: Omrežja in internet | 5338 (4397) | St@jler |