» »

Prejet klic iz tujine, gre za prevaro?

Prejet klic iz tujine, gre za prevaro?

nejodagreat ::

Moj oče je danes dvakrat prejel klic s telefonske številke 0097299736400. Na klic se ni oglasil, niti ni klical nazaj, saj sumimo, da gre za poskus tiste telefonske prevare (wangiri al nekaj podobnega). Če sem številko prav razdelal, je "country code" +972, kar pomeni Izrael. Ima kdo kake izkušnje s podobnimi telefonskimi številkami? Kje bi lahko našel več informacij o telefonski številki? Če številko vpišem na google, ne najdem nič pametnega.

Yacked2 ::

Samo ignoriraj....verjetno gre za tisto foro kjer pokličeš nazaj pa te stane veliko denarja. Ali pa se je en očitno zmotil pri številki
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!

Lion29 ::

ce se javis ni nic narobe ;) brez panike.... ce pa igrnoriras pa tut ne.... razen tega, da te bo razgnalo od radovednosti
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

AndrejS ::

Na skype si naloži kredite in kliči nazaj :)

Apple ::

nejodagreat je izjavil:

Moj oče je danes dvakrat prejel klic s telefonske številke 0097299736400. Na klic se ni oglasil, niti ni klical nazaj, saj sumimo, da gre za poskus tiste telefonske prevare (wangiri al nekaj podobnega). Če sem številko prav razdelal, je "country code" +972, kar pomeni Izrael. Ima kdo kake izkušnje s podobnimi telefonskimi številkami? Kje bi lahko našel več informacij o telefonski številki? Če številko vpišem na google, ne najdem nič pametnega.

Enkrat sem se javil enmu Izraelcu. Poskusil mi je prodati delnice od AMDja... In tako sva debatirala cca 30 min :D. Vmes sem mu n-krat rekel, da jih kupim, pa mi ni verjel. :D
LP, Apple

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nekdo me stalno kliče s številk ... (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
582586538 (15370) Nikonja
»

Ščitenje osebnih podatkov proti lastni volji (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5017363 (16491) zmaugy
»

Klic s številke +252xxxxxxxx

Oddelek: Loža
144127 (2865) Manu
»

Nekdo kliče vsak dan

Oddelek: Mobilne tehnologije
3738371 (34105) tomaz-
»

neodgovorjeni klici na GSM iz +39... - ne klici nazaj