Forum » Pomoč in nasveti » mrtev prenosnik
mrtev prenosnik
master45 ::
Lp,
Imam prenosnik hp g6 1350em in sledeči problem! Zadeva se ne vžge več...niti mrdne ne...ne z baterijo, ne z napajalnim kablom ne z obojim! Tudi ko kabel vtaknem, se ne prižge lučka kao da je zaznal da je bil zunanji kabel priklopljen! To je že kakšen teden!
Včeraj pa za foro spet nekaj poskušam...in glej hudiča...se prižge lučka...jaz probam vklopit comp...on zažene, zalaufa, jaz že delam nekaj gor na njem kot da ne bi blo nič narobe...pol pa mu spet zmanjka napajanja...in spet ne morem nič več!
Videl sem vsaj da plata ni šla...sam kaj pa je problem? Mi lahko kdo pomaga? Kaj je za naredit?
Hvala
Imam prenosnik hp g6 1350em in sledeči problem! Zadeva se ne vžge več...niti mrdne ne...ne z baterijo, ne z napajalnim kablom ne z obojim! Tudi ko kabel vtaknem, se ne prižge lučka kao da je zaznal da je bil zunanji kabel priklopljen! To je že kakšen teden!
Včeraj pa za foro spet nekaj poskušam...in glej hudiča...se prižge lučka...jaz probam vklopit comp...on zažene, zalaufa, jaz že delam nekaj gor na njem kot da ne bi blo nič narobe...pol pa mu spet zmanjka napajanja...in spet ne morem nič več!
Videl sem vsaj da plata ni šla...sam kaj pa je problem? Mi lahko kdo pomaga? Kaj je za naredit?
Hvala
johanblond ::
Lp,
Hvala
Precej verjetno je sledeče. Šla je plata, to so pa simptomi, včasih ga prižeš, včasih ne.
Ko ti bo oživel, ga nastavi tako, da ga boš prižigal preko miške in vedno ga hiberniraj, ne ugasni in prižgi ga preko miške, dokler bo šlo in ne bo šla plata dokončno.
#000000 ::
Cela klasa home laptopov pa ni važno od kere firme, je v riti, vsi se pregrevajo in mislm da so celo namerno tako narejeni, pač malo para malo muzike, recimo pri poslovnem razredu teh pregrevanj ni tolko, ali skoraj nič ker imajo vsi narejeno tako da odviješ kak pokrovček in že je pred teboj ventilator in hladilnik, ki jih spucaš namažeš novo pasto in teraj dalje, pri home klasi pa je največkrat treba razdret komplet laptop ker je ventilator in hladilnik drugače nedostopen.
Tvojemu je verjetno škodilo pregrevanje, sedaj včasih dela včasih ne.
Tvojemu je verjetno škodilo pregrevanje, sedaj včasih dela včasih ne.
Silvo ::
Ma kako pregrevanje..
Ti polnilec sigurno dela??
Meni je šel recimo polnilec od premetavanja sem ter tja in je bilo isto.
Ti polnilec sigurno dela??
Meni je šel recimo polnilec od premetavanja sem ter tja in je bilo isto.
Silvo
Ja...polnilec dela...mam prklopljeno 6730 zdaj gor!
Ne...saj itak ne morem nič delat...tisto je mel en biser za 3min in je to to! Zdaj pa opet mrtev!
Ok...pregreva se?! Torej če ga vržem narazen...spucam...bo kaj bolje?
Ker to 6730 sem mel enkrat narazen v 4 letih, da sm jo malo počisto, pa dela ko šus...ta g6 pa je stara pol leta pa mam pizdarijo!
Ne...saj itak ne morem nič delat...tisto je mel en biser za 3min in je to to! Zdaj pa opet mrtev!
Ok...pregreva se?! Torej če ga vržem narazen...spucam...bo kaj bolje?
Ker to 6730 sem mel enkrat narazen v 4 letih, da sm jo malo počisto, pa dela ko šus...ta g6 pa je stara pol leta pa mam pizdarijo!
Ja...saj...naj bi mela...kupo sem od kolega ugodno ker je nucal gnar...on pa prek mimo vrste...sam je žal vse papire založo...zaj pa čakam na odgovor z mimovrste...jim je pisal če je kaka varjanta da dobi duplikat računa...sam še ni dobil odgovora...
zdaj če smo pri tem...kak delajo na pooblaščenem od hpja? Je račun dovolj za njih? Al bi moral imeti vse papire od compa? Kr te sem v pizdi...na račun še vseeno upam...drugega pa ziher ni!
zdaj če smo pri tem...kak delajo na pooblaščenem od hpja? Je račun dovolj za njih? Al bi moral imeti vse papire od compa? Kr te sem v pizdi...na račun še vseeno upam...drugega pa ziher ni!
#000000 ::
Si en redkih ki mu 6730 sploh še dela :) Tam jih je 25% crknilo 1-2 meseca po izteku garancije.
Lahko je res samo razmajan konektor za napajanje na matični, čeprav dvomim. LP
Lahko je res samo razmajan konektor za napajanje na matični, čeprav dvomim. LP
Zanimivo...kr 6730 je bla kar se tega tiče zakon...še zdaj dela moji brez problema...mam pa še službeno 6730 pa tud brez blema...razen baterij seveda! Jao...ko ne vem kaj bojo zrihtali z računi...najraje bi ga kr sam narazen zmetal...ravno zaradi kakih takih for...konektorja pa to!
Zdaj sem malo tuje forume bral...kje naj bi se nahajal nek hard test button! Obračam tega faking compa pa nikjer ne najdem! Ve kdo? Eni pišejo gor da bi znal po pritisku na ta button (če ga sploh ima) delat normalno!
Zdaj sem malo tuje forume bral...kje naj bi se nahajal nek hard test button! Obračam tega faking compa pa nikjer ne najdem! Ve kdo? Eni pišejo gor da bi znal po pritisku na ta button (če ga sploh ima) delat normalno!
Heh...na pol rešeno...po dveh tednih gnjavljenja kolegu...je našo račun pa garancijo nekje v kleti baje!
Tak da sm zmago...vsaj dodatnih stroškov ne bom imel!
Tak da sm zmago...vsaj dodatnih stroškov ne bom imel!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupujem prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1442 (1327) | d4vid |
» | prenosnik grom skuri matično?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1627 (1126) | bobby |
» | Laptop se pregrevaOddelek: Pomoč in nasveti | 1932 (1820) | ne_kdo |
» | Prenosnik in ramOddelek: Kaj kupiti | 1766 (1640) | niaeva |
» | Tron prenosnik - prižgan -> črn ekranOddelek: Strojna oprema | 3828 (3546) | SepoX |