Forum » Operacijski sistemi » problem pri nameščanju
problem pri nameščanju
gun2ter ::
Pozdravljeni!
Pri nameščanju operacijskega sistema windows xp je sredi formatiranja pišlo do napake in mi izklopilo računalnik.ko ga zdaj prižgem se mi ustavi že v biosu in ne gre naprej.odzove se na pritiske tipk vendar se naprej ne premakne...kako lahko rešim težavo??
Pri nameščanju operacijskega sistema windows xp je sredi formatiranja pišlo do napake in mi izklopilo računalnik.ko ga zdaj prižgem se mi ustavi že v biosu in ne gre naprej.odzove se na pritiske tipk vendar se naprej ne premakne...kako lahko rešim težavo??
verjetno sem izbrisal dos operacijski sistem al kaj je tist...kakšna ideja kako ga nazaj namestim??
popster ::
uporabi gparted bootable cd da narediš ntsf particijo, če ne gre je nekaj narobe z hardwerjem.
sem že pogruntal ..disk sem vstavil v drug računalnik in izbrisal particije..nato je delovalo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje!Oddelek: Operacijski sistemi | 1965 (1224) | BorutK-73 |
» | Namestitev PROBLEM!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 694 (575) | gun2ter |
» | Kako že obstoječo particijo razdeliti na 2 brez izgube podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 6889 (6558) | Icematxyz |
» | težave pri namestitvi WINXP home editionOddelek: Operacijski sistemi | 1215 (1135) | Pyr0Beast |
» | Windows XP: Problem pri zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 2283 (1933) | armyman |