Forum » Pomoč in nasveti » Formatiranje mp3 playerja
Formatiranje mp3 playerja
atair ::
Pred kratkim mi je prišel v roke en popolnoma nov MP3 player, ki pa (trenutno) ni uporaben, ker ga ne morem formatirati. Poskusil sem naslednje:
- desni klik na player, format, izpiše, da ne morem formatirati, ker ni read-only
- disk managment: izpiše, da je player online, lahko spremenim črko diska, to pa je tudi vse
- uporabil sem tudi EaseUS Partition Master in MiniTool Partition Wizard in mi playerja ni prepoznal
- poskusil sem še sformatirati s Windows XP cd-ja in je izpisalo There is no disk in this drive.
Če ima kdo kakšno idejo, kako formatirati ta MP3 player ali pa ga prepričati, da dela, ga prosim za pomoč.
Lep pozdrav,
Mitja
- desni klik na player, format, izpiše, da ne morem formatirati, ker ni read-only
- disk managment: izpiše, da je player online, lahko spremenim črko diska, to pa je tudi vse
- uporabil sem tudi EaseUS Partition Master in MiniTool Partition Wizard in mi playerja ni prepoznal
- poskusil sem še sformatirati s Windows XP cd-ja in je izpisalo There is no disk in this drive.
Če ima kdo kakšno idejo, kako formatirati ta MP3 player ali pa ga prepričati, da dela, ga prosim za pomoč.
Lep pozdrav,
Mitja
ender ::
Prilepi screenshot Disk managementa s priklopljenim MP3 predvajalnikom.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
A ima predvajalnik režo za spominsko kartico? Ker tole izgleda kot prazen čitalec kartic.
dottor ::
Podoben problem mam jaz z enim USB ključkom. Iz njega lahko kopiram na komp, ne morem pa nič naložit gor in ne morem ga formatirat. Zdej nabira prah v predalu ker ne najdem rešitve kako bi ga usposobil...
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
Za USB ključek poglej, če ima proizvajalec kakšno orodje za zaklepanje - na nekaterih (večinoma starejših) si lahko s programom nastavil ključek v način samo za branje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mp3 predvajalnik - popraviloOddelek: Zvok in slika | 1151 (1012) | zavajon |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11784 (9689) | Toros |
» | Usb - device not recognizedOddelek: Pomoč in nasveti | 2290 (2059) | e-marko |
» | Usb mp3 kluč zaupni podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 3117 (2295) | StajercSSS |
» | Problem s SMARTMEDIA karticoOddelek: Strojna oprema | 1690 (1471) | pivmik |