» »

Ukradena verižica v pretepu

Ukradena verižica v pretepu

ssokec ::

Pozdravljeni!

V petek 21.12.2012 okoli 23:45 sva bila z kolegom vpletena v manjšem pretepu s skupino 4-5 fantov starih med cca 18 in 25 let pri kebabu (Nazorjeva ulica - Ajdovščina v Ljubljani) med pretpom so mi ukradli zlato verižico v vrednosti med cca 800 - 900 EUR.
Verižica je bila taka kot tale v tem oglasu:
http://www.bolha.com/umetnine-starine/n...

če bi kdo kar koli vedel o tem prosim naj me kontaktira prek, PM, maila na ssokec(at)gmail.com oziroma naj to sporoči na policijsko postajo.
  • zaklenil: Tilen ()

black ice ::

Si prijavil na PP?

Da na PP LJ center, z upanjem da bodo preverili morebitne varnostne kamere na objektih v bližini.

#000000 ::

Pa kaj ti mislš da se bo ta ki je ukradu ketno ves skrušen javil al kaj ? To jo je lahko pobasal bilokdo ki je bil zraven, tudi ti nenazadnje, je par dni pred novim letom in mularija obupno išče keš da bo financirala dobro rajanje :)

BladE_ ::

#000000... on išče informacijo od kogarkoli, ki je kaj videl ali ve... Ta, ki mu jo je ukradel se verjetno ne bo prijavil sam?!

Glede na vrednost verižice bi lahko ponudil neko nagrado oziroma nekaj v temu smislu, ker je malo takih, ki bodo pomagali za "đabe"...
Akcija - Reakcija

mihec87 ::

Lahko da je med pretepom odletela stran pa jo je pobral čist tatretji..

za kakršne koli uporabne informacije sem pripravljen ponudit nagrado, zainteresiran sem tudi za odkup verižice od storilcev oziroma "najditeljev"

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ssokec ()

Gladi ::

Velik sreče, čeprov bolj malo vrjetno da jo boš dobil nazaj. Lahko pa vseeno spremljaš različne oglasne portale, če se bo znašala tam, čeprov če je storilec pameten jo bo prodal v kakšni odkupovalni agenciji. In kako so ti med pretepom ukradli verižico?

Kamran ::

Hoj,

Pojdi še enkrat "na prizorišče zločina" in malce bolje poglej, mogoče je res kam odletela in jo mogoče še nobeden ni videl/pobral. Odvisno kam je padla, če jo nepridipravi niso (že takrat) pobrali. 8-O

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kamran ()

theBill ::

Ja kaj ste pa imeli, da se je pretep sploh začel? Po mojih izkušnjah se take stvari ne začnejo brez razloga.

genesiss ::

Eden je dobil več čebule v kebab.

Šimpanz ::

Zlatni lanac + center Ljubljane + polnoč = sranje.

Yacked2 ::

Šimpanz je izjavil:

Se čisto strinjam...tudi dejstvo da je bil pretep 2 vs 5 ti veliko pove. Ponoven ogled prizorišča z vseh prespektiv (na dogodek glej kot mimoidoči, kot napadalci ter kot ti), pregled vseh nadzornih kamer v okolici (takoj zraven se vidi kdo jo je pobral, kam je šel, v okolici pa če jo je komu pokazaj (tista fora: glej kaj mam pa jaz, za novega letna nebo keša manjkal)), čekiraj salomonov oglasnik (oz vse kjer se lahko prodaja). Povprašaj prodajalca če pozna koga, saj ponavadi tak ki je tam prviš ne dela nemira (če je prodajalec tudi ******, mu omeni, da je skrivanje informacij ==oviranju postopka, ter da ga lahko policija vzame pod drobnogled). Če je se pretep zgodil malo proč, pa ga prosi za seznam kupcev, ki so ta večer kupovali (oz.stalne stranke). Če imaš čas pojdi pred okrepčevalnico igrat zasedo (mogoče agresivneži pridejo po nov kebab) s seboj imej fotoaparat, ter naredi čim več slik. Nato jih malo zasleduj kam gredo s kom se pogovarjajo, itd...nato z slikami povprašaj okrog če kdo koga pozna...ter z imeni takoj na policijo. Poleg napada, psihičnih bolečin jih lahko obtožiš še posrednega če ne neposredne kraje predmeta na katerega si čustveno navezan (v družini se prenaša iz roda v rod ter te spominja na tvoje pokojne stare starše oz. tete).

Veliko sreče !
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!

bluefish ::

Saj ni CSI, da mu bodo lokali kar posnetke dali. Enako velja za prodajalca, ki se lahko omenjenemu le smeji.

Skratka, malo manj TV.

kuall ::

lokali snemajo na ulico?

WildChild ::

Tudi če bi, so posnetki neuporabni saj to ni več lokal.
in da mood

amigo_no1 ::

Šimpanz je izjavil:

"Zlate verige" ne moraš kar tako pretrgati:

OK fantje danes sem dobil verižico nazaj, verižica mi je bila strgana z vratu že med prvim prerivanjem, nato sem jo dal kolegu da mi jo shrani (tega se jaz ne spomnem) vendar jo do danes ni našel kajti imel je malo strgan žep v bundi in je zlezla iz žepa med polnilo bunde, danes je njegova boljša polovica oprala bundo in opazila med obešanjem da je nekaj na robu bunde.žž

Hvala vsem sodelujočim v debati.

LP!

Tilen ::

Case closed.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nikoli ne najemite sobe na rakovi jelši

Oddelek: Loža
267145 (5504) korenje3
»

Prodaja zlata kje se najbolj "splača"

216347 (4282) Furbo

chapci in obramba pred njimi (strani: 1 2 )

857464 (5261) hamax
»

Kam z zaplenjeno robo?

Oddelek: Problemi človeštva
203331 (2537) ToniT
»

Arabski memplex

Oddelek: Problemi človeštva
292055 (1566) BigWhale

Več podobnih tem