Forum » Programska oprema » kok razdeliš disk na več particij
kok razdeliš disk na več particij
johan4 ::
že mam winse xp gor pa ne vem če se da to nardit,če se da pa kak se nardi
- premaknilo: bastadu ()
Aspirinix ::
S partition magic-om gre skoraj vse.
Najprej lepo disk defragmentiraj (da bo part. magic imel hitrejše delo).
Nato zaženi part. magic in lepo najprej osnovno particijo zmanjšaj. Zatem iz novega (praznega dela) ustvari novo particijo in na kopncu zaženi Apply gumbek oz. ukaz.
Obstaja pa še več programov za delo s particijami, vendar me ta še nikoli ni pustil na cedilu.
Najprej lepo disk defragmentiraj (da bo part. magic imel hitrejše delo).
Nato zaženi part. magic in lepo najprej osnovno particijo zmanjšaj. Zatem iz novega (praznega dela) ustvari novo particijo in na kopncu zaženi Apply gumbek oz. ukaz.
Obstaja pa še več programov za delo s particijami, vendar me ta še nikoli ni pustil na cedilu.
Aspirinix ::
bastadu, a si mogoče že kej vidu novega magica? (mislim 8-ico)
a zna delati tudi z linux particijami?
a zna delati tudi z linux particijami?
kockish ::
Z linux particijami zna delat ze 7-ka... Particije pa lahko naredis tudi v windowsih... Administrative Tools->Computer Management->Disk Management
bastadu ::
Z Disk Management-om si lahko pomagaš le, če imaš opravka z ne-sistemskimi particijami. Če imaš eno samo particijo, na kateri je že sistem, potem boš moral poseči po Partition Magicu, ali kakšnemu drugemu podobnemu programčku.
Ja Partition Magic 8 je tazadnji se mi zdi, z linux particijami pa so že znali se mi zdi da celo v verziji 6.... Skratka zelo uporabno orodje
Ja Partition Magic 8 je tazadnji se mi zdi, z linux particijami pa so že znali se mi zdi da celo v verziji 6.... Skratka zelo uporabno orodje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narediti particije?Oddelek: Programska oprema | 5797 (5068) | linuxdady |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8087 (7171) | buneech |
» | Uninstall Suse Linux 10?Oddelek: Operacijski sistemi | 2238 (1856) | Gapi |
» | Partricije ter win XP in RH9Oddelek: Operacijski sistemi | 1254 (1088) | DixieFlatline |
» | Problem z particijami!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1670 (1486) | McHusch |