Forum » Programska oprema » Kazaa in Linux
Kazaa in Linux
Gandalfar ::
dc++ obstaja, prav tako gnutella pa in openap
kazaa mi je uspelo do dolocene mere usposobit z wine sam je pa dost jeba. Obstaja OpenFastTrack, ki ga pa se nisem preizkusil - prav tako menda ni isto omrezje.
Najlazje je da imas vmware pa gor neke preproste winse pa samo kazaa, ce ze ravno rabis kdaj pa kdaj kej snet dol.
kazaa mi je uspelo do dolocene mere usposobit z wine sam je pa dost jeba. Obstaja OpenFastTrack, ki ga pa se nisem preizkusil - prav tako menda ni isto omrezje.
Najlazje je da imas vmware pa gor neke preproste winse pa samo kazaa, ce ze ravno rabis kdaj pa kdaj kej snet dol.
dizel ::
Gandalfar: kva pa LimeWire pod debianom, a je to že kdo sporobu. Zanima me pa kolk kej tle robe lahko dobiš (filmi predvsem) v primerjavi z kakim iMeshem
Najboljši so že padli mi pa se pogumno spotikamo naprej!
Gandalfar ::
LimeWire je pac windows client za gnutello. Dobis native linux cliente za gnutello. Za prakticne izkusnje pa ne bi vedel povedat, ker tega ne uporabljam.
Ubistvu uporabljam zelo malo teh programov odkrat sem izkljucno na linuxu. Se glasbo imam zrippano iz avdio cdjev.
Ubistvu uporabljam zelo malo teh programov odkrat sem izkljucno na linuxu. Se glasbo imam zrippano iz avdio cdjev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosi glasbe prek P2P na najnižji ravniOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5490 (4229) | antonija |
» | Glasbena industrija toži LimeWireOddelek: Novice / Igre | 5019 (4259) | LedStorm+++ |
» | Kateri P2P vam najbolj vleče?Oddelek: Omrežja in internet | 2174 (1557) | Fury |
» | MP3 iskalecOddelek: Omrežja in internet | 2461 (2205) | pivmik |
» | Bear Share ?Oddelek: Omrežja in internet | 1783 (1632) | Izak |