Forum » Programska oprema » @outlook.com
@outlook.com
Tralala999 ::
Pozdravljeni!
Uporabljam outlook poštno storitev, to je, odprl sem si microsoft račun..outlook, skydrive, ker bom v prihodnje imel tudi windows phone. In končno sem dobil tudi svoje ime in priimek z email, saj sem bil na gmailu prepozen:(.
Torej zanima me, kako ste zadovoljni s outlook pošto in kako si naredim, da bi dobival obvestila o prispeli pošti. Verjetno rabim kakšen program. Hvala
Uporabljam outlook poštno storitev, to je, odprl sem si microsoft račun..outlook, skydrive, ker bom v prihodnje imel tudi windows phone. In končno sem dobil tudi svoje ime in priimek z email, saj sem bil na gmailu prepozen:(.
Torej zanima me, kako ste zadovoljni s outlook pošto in kako si naredim, da bi dobival obvestila o prispeli pošti. Verjetno rabim kakšen program. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail za 15. rojstni dan dobiva štoparico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19321 (15709) | MrStein |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7619 (6324) | tony1 |
» | Prenos pošte iz Outlook Express v poštni nabiralnik SiolOddelek: Omrežja in internet | 2554 (2447) | 111111111111 |
» | Outlook se kar ugasne in se ga ne da več ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2530 (2437) | zlopi |
» | MS Outlook proti Outlook ExpressOddelek: Omrežja in internet | 1552 (1404) | lordgreg |