Forum » Zvok in slika » XBMC in "music videos"
XBMC in "music videos"
polixenes ::
Pozdravljeni,
imam en problem, in sicer: V XBMC "Eden" se mi pod kategorijo "Music videos" ne pojavi nic¨. Vsi ostali meniji delajo normalno; lahko dodajam filme, serije itd, pod to kategorijo pa ne morem dodati nic¨. Ima se kdo tako izkusnjo in mogoc¨e ve kako odpraviti?
Hvala in LP
imam en problem, in sicer: V XBMC "Eden" se mi pod kategorijo "Music videos" ne pojavi nic¨. Vsi ostali meniji delajo normalno; lahko dodajam filme, serije itd, pod to kategorijo pa ne morem dodati nic¨. Ima se kdo tako izkusnjo in mogoc¨e ve kako odpraviti?
Hvala in LP
- spremenilo: polixenes ()
d4vid ::
Si šel pod Videi -> Datoteke (Files) -> desni klik na mapo, v kateri so videospoti in izbereš Posodobi knižico :)
Am... s videospoti se še nisem ukvarjal, zato ne vem, če imajo "posodobi knjižico", če nimajo, imajo mogoče možnost "dodaj v bazo".
Btw, slika ne deluje
Am... s videospoti se še nisem ukvarjal, zato ne vem, če imajo "posodobi knjižico", če nimajo, imajo mogoče možnost "dodaj v bazo".
Btw, slika ne deluje
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d4vid ()
polixenes ::
Sem probal tudi to.
V meniju sem vse omogočil, vendar ko ga odprem ni not čisto nič...
Sliko sem dal na BOX in me čudi da ne deluje, ko jaz kliknem nanjo dela BP ali pa z desnim klikom in odpri v drugem zavihku.
No na sliki je prtscr tega menija, ko stisnem music videos. Odpreti bi se moral dodatni meni, v katerem bi mi dalo možnost da dodam source, kot pri videos ali tv shows itd...
upam, da je malo bolj jasno sedaj...
lp
V meniju sem vse omogočil, vendar ko ga odprem ni not čisto nič...
Sliko sem dal na BOX in me čudi da ne deluje, ko jaz kliknem nanjo dela BP ali pa z desnim klikom in odpri v drugem zavihku.
No na sliki je prtscr tega menija, ko stisnem music videos. Odpreti bi se moral dodatni meni, v katerem bi mi dalo možnost da dodam source, kot pri videos ali tv shows itd...
upam, da je malo bolj jasno sedaj...
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje diskaOddelek: Programska oprema | 4333 (3487) | Duhec |
» | Microsoft predstavil Windows Phone 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 20805 (17134) | Jst |
» | Kje legalno kupiti online glasboOddelek: Kaj kupiti | 2798 (2526) | zmaugy |
» | Rebecca Black - Friday - in drugi YouTube fenomeniOddelek: Loža | 1975 (1572) | innerspace |
» | Resničnost 130.: Windows VistaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5589 (3375) | Mobidick |