Forum » Omrežja in internet » Google Crome
Google Crome
WaterBoy ::
Pozdravljeni
Imam eno vprašanje glede tega programa. Ker omogoča da se vpišeš v program in ti sinhronizira zaznamke, zgodovino, gesla in podobno mam sedaj problem V podjetju kjer sem prej delal sem se vpisal imel vse zaznamke kot doma, sedaj pač ne delam več tam vendar sem ostal vpisan na računalniku, saj se nisem znal izpisati iz croma. Mi lahko kdo pomaga kako lahko to storim? Ponuja samo da še več ljudi se vpiše odjava pa ni nikjer.
Hvala
Imam eno vprašanje glede tega programa. Ker omogoča da se vpišeš v program in ti sinhronizira zaznamke, zgodovino, gesla in podobno mam sedaj problem V podjetju kjer sem prej delal sem se vpisal imel vse zaznamke kot doma, sedaj pač ne delam več tam vendar sem ostal vpisan na računalniku, saj se nisem znal izpisati iz croma. Mi lahko kdo pomaga kako lahko to storim? Ponuja samo da še več ljudi se vpiše odjava pa ni nikjer.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po neumnosti v Firefoxu izgubil vse zaznamke in gesla. Kako jih dobiti nazaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2182 (1919) | refosk |
» | Mozilla firefox..rabim pomočOddelek: Operacijski sistemi | 1087 (944) | BorutK-73 |
» | Zaznamki shranjeniOddelek: Programska oprema | 2054 (1852) | jozekuch |
» | Windows 7 hitrejši od Viste (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10774 (7966) | mtosev |
» | Firefox 3 beta 1 že na voljo javnostiOddelek: Novice / Brskalniki | 5322 (5322) | largie |