Forum » Programska oprema » TechSoup -- problem z oddajo naročila
TechSoup -- problem z oddajo naročila
lopov ::
Zdravo,
zavod s katerim sodelujem se je prijavil na TechSoup. Zadeva potrjena a ko skušam naročiti programsko opremo me zavrne. Napake se zdajle žal ne spomnim me pa zanima, na koga se lahko v takem primeru obrnem za pomoč.
Na strani ni nobene pametne številke ali maila sem pa 100% da imamo v Sloveniji nek kontakt.
Pri prijavi nisem sodeloval niti mi niso znani pogoji, pod katerimi se oprema pridobi, meni so samo rekli naroči to-pa-to, zraven pa naj rešujem še morebitne probleme :)
Se priporočam za karkoli!
Thx,
b.
zavod s katerim sodelujem se je prijavil na TechSoup. Zadeva potrjena a ko skušam naročiti programsko opremo me zavrne. Napake se zdajle žal ne spomnim me pa zanima, na koga se lahko v takem primeru obrnem za pomoč.
Na strani ni nobene pametne številke ali maila sem pa 100% da imamo v Sloveniji nek kontakt.
Pri prijavi nisem sodeloval niti mi niso znani pogoji, pod katerimi se oprema pridobi, meni so samo rekli naroči to-pa-to, zraven pa naj rešujem še morebitne probleme :)
Se priporočam za karkoli!
Thx,
b.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Huawei: Podpišemo, da ne bomo vohunili! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 19158 (15587) | MrNighthawk |
» | Žrtev napada običajni oznanitelj Kaspersky LabOddelek: Novice / Varnost | 7306 (5779) | HPME |
» | Zahod bojkotira pakistansko internetno cenzuroOddelek: Novice / NWO | 18258 (16645) | BlueRunner |
» | Microsoft v zadnjem letu odkril sto ranljivosti v tretjih programihOddelek: Novice / Varnost | 4300 (3258) | BigWhale |
» | Komisija za preprečevanje korupcije izdala mnenje glede ravnanja MJU v postopku nabavOddelek: Novice / NWO | 11769 (10306) | poweroff |