Forum » Igre » Battlefield 1942
Battlefield 1942
Grey ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem v 515tem-u igral to igro in sem se zelo navdušil nad njo. Enga frenda sm vprašu če se da igrat tut s kopirano verzijo, na kar mi je odgovoru z ne. Jst ne vem kaj si oni to predstavljajo, ker folk zarad tega ne bo nč bolj kupovau igrce. Tko da me zanima če se res ne da igrat? In pa kolk stane original(kar ga najbrž ne bom kupu, se ne splača...najbrž je drago)
Pred kratkim sem v 515tem-u igral to igro in sem se zelo navdušil nad njo. Enga frenda sm vprašu če se da igrat tut s kopirano verzijo, na kar mi je odgovoru z ne. Jst ne vem kaj si oni to predstavljajo, ker folk zarad tega ne bo nč bolj kupovau igrce. Tko da me zanima če se res ne da igrat? In pa kolk stane original(kar ga najbrž ne bom kupu, se ne splača...najbrž je drago)
- zaklenil: Gandalfar ()
Trupl0 ::
stari ne mi klele o warezu prosm..drgac se pa da igrat sam morjo bit skrekani serverji..drgac prosm moderatorja za zaklep
If you are going through Hell, keep going !
Gandalfar ::
original je okoli ~8-10k (se mi zdi)
drugace pa je ta tema v nasprotju s pravili. Better luck next time ^_^
drugace pa je ta tema v nasprotju s pravili. Better luck next time ^_^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nba 2k13Oddelek: Igre | 649 (431) | Kurzweil |
» | Pro Evolution Soccer 2008 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9952 (6197) | Rotaidal |
» | Diablo 2 in dodatekOddelek: Igre | 2284 (1846) | ales85 |
» | Unreal Tournament 2003 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 13448 (8508) | R33D3M33R |
» | DF: Black Hawk DownOddelek: Igre | 907 (762) | kn3z007 |