» »

glasbeni stolp - sony rdx5

glasbeni stolp - sony rdx5

AAkatja ::

pred nekaj dnevi je zmanjkalo elektrike (ni udarila strela ali karkoli), od takrat naprej mi glasben stolp nagaja.

in sicer, ko ga prižgem, samodejno odpre cd, cd-jev noče predvajati, na stolpu ne morem uravnavati glasnosti, lahko jo edino z daljincem, kaset tudi ne morem poslušati.

ohišje sem odstranla, v oči mi je padel " kolešček" ki se neprestano vrti, po mojem mnenju bi se moral ta kolešček vrteti samo takrat ko se cd predvaja, ne pa tudi takrat ko cd-jev ni vstavljenih ali je le ta odprt. Ta "kolešček" je lociran tam kjer naj bi se cd predvjal. Lansko leto je bil isti problem, vendar sem se samo dotaknila tega koleščka, se je ustavil in od takrat je bilo vse ok...

ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo. Če je kaka malenkost, ki bi jo kot laik lahko sama uredila... da bi peljala stolp na servis, bi dala za popravilo največ 20 eur, ker je star 12 let... kakšen nasvet, mnenje...

mailer ::

Meni je pred cca 1 letom na podobni seriji, kot jo imaš ti menda crknil en čip. Bil je pri serviserju pol leta, da je dobil čip in ko ga je zamenjal je bilo stanje po 3 dneh isto. Zdaj včasih ni glasu včasih je, včasih se dotakneš gumba za glasnost pa skoči na max. Spet je pri drugem serviserju in ravno danes je rekel da je dobil podobnega kot je moj in bo preizkusil napetosti na čipu ter jih primerjal. Zdaj spet čakam da vidim rezultat. Problem je, ker je servisna podpora omejena na nekaj let. Poskusi tako kot si naredila prejšnjič mogoče bo pomagalo. Mi je pa škoda stolpa tako kot tebi ker je po tolikih letiš še vedno eden boljših, kar so jih prodajali.

Spajky ::

Vsi, ki vam je kaka oprema mila, ne šparajte tistih 12€ kolikor stane najcenejša Belkin prednapetostna za v vtičnico ... Jaz imam vse živo na prednapetostnih !
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težava z windows 10

Oddelek: Pomoč in nasveti
263145 (2066) Andy9
»

Test Logitech MX Revolution

Oddelek: Novice / Ostale najave
455806 (3197) djordjevic
»