Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti izvijač za vijake s kvadratnim profilom
Kje kupiti izvijač za vijake s kvadratnim profilom
eVro ::
Kje bi dobil izvijač za vijake, ki imajo v glavi kvadraten profil ("inbus, sam da ma 4 kote")? Mislim da gre za "Robertson" vijak s stranico profila ca. 8mm, torej verjetno velikost "black" (po barvah majo). Wiki pravi:
Robertson screwdriver @ Wikipedia
Želim en izvijač, kompleti za dvomestno št. evrov odpadejo, lahko je kitajska varianta, sam da je pod 5 €.
Robertson screwdriver @ Wikipedia
Želim en izvijač, kompleti za dvomestno št. evrov odpadejo, lahko je kitajska varianta, sam da je pod 5 €.
gruntfürmich ::
bo treba po tehničnih trgovinah, ne po slo teku.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
SSH ::
Pozdravljen!
a nam zaupaš kaj bi rad odvijačil? dimniška vrata, elektro omara, čep za olje na renaultu?
če je 8mm imaš v merkurju 4kotni zaviti ključ 8 / 10mm
link
lp,aleš.
a nam zaupaš kaj bi rad odvijačil? dimniška vrata, elektro omara, čep za olje na renaultu?
če je 8mm imaš v merkurju 4kotni zaviti ključ 8 / 10mm
link
lp,aleš.
MSI NEO4 SLI PLATINUM, A64 3000+@2500mhz, 2048mb geil 2.5-3-3-5 245mhz,
MSI NX7800GT 256DDR3, 300GB maxtor 16MB cache, LC6420 (420W)
MSI NX7800GT 256DDR3, 300GB maxtor 16MB cache, LC6420 (420W)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SSH ()
Qcube ::
V Intersparu sem pred leti kupil komplet za akumulatorski izvijač in je tudi ta kvadraten noter.
PS Sedaj sem opazil da iščeš 8mm. To je nekje velikost ključa za odviti vijak od olja na avtu. Poglej tudi v trgovinah z avto deli.
PS Sedaj sem opazil da iščeš 8mm. To je nekje velikost ključa za odviti vijak od olja na avtu. Poglej tudi v trgovinah z avto deli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Qcube ()
eVro ::
andrejzz ::
Pozdravljeni,
izvijače o katerih ste se pogovarjali zgoraj je možno dobiti pri Elektrospojih d.o.o.iz Ljubljane, proizvajalec Wiha.
lp Andrej
izvijače o katerih ste se pogovarjali zgoraj je možno dobiti pri Elektrospojih d.o.o.iz Ljubljane, proizvajalec Wiha.
lp Andrej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osnovno orodje (izvijači)Oddelek: Kaj kupiti | 6186 (4257) | noraguta |
» | orodje za novo delavnico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 35480 (29565) | borisk |
» | Clio menjava olja (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22164 (17728) | hojnikb |
» | Komplet izvijačevOddelek: Loža | 11405 (9645) | šernk |
» | Izvijač za Nokia displayOddelek: Mobilne tehnologije | 1230 (1145) | Racko |