Forum » Mobilne tehnologije » Samsun Galaxy Ace pozabljena koda za zaslon
Samsun Galaxy Ace pozabljena koda za zaslon
tomazek9 ::
Pozdravljeni!
Imam zgoraj omejen telefon. Včasih sem imel nastavljeno kodo za za zaklepanje zaslona. Potem sem si pa preko tega namestil GO Luncher. Danes sem si Go luncher odstranil, sem pa prišel do problema, da je sedaj treba vpisati tisto staro kodo, da bi prišel nazaj v telefon. Mi lahko kdo pove kako jo odstranim, ali pa bilokaj podobnega samo da pridem v telefon in mi vsi podatki na njem ostanejo ohranjeni.
Imam zgoraj omejen telefon. Včasih sem imel nastavljeno kodo za za zaklepanje zaslona. Potem sem si pa preko tega namestil GO Luncher. Danes sem si Go luncher odstranil, sem pa prišel do problema, da je sedaj treba vpisati tisto staro kodo, da bi prišel nazaj v telefon. Mi lahko kdo pove kako jo odstranim, ali pa bilokaj podobnega samo da pridem v telefon in mi vsi podatki na njem ostanejo ohranjeni.
Lonsarg ::
A ni tko, da lahko klikneš pozabil kodo(oziroma zadostikrat narobno vpišeš) potem pa ti ponudi možnost odklepa z geslom od Google računa, z katerim je telefon povezan?
Ne ker nisem imel naštimano pin-a ali pa vzorca ampak geslo. Tako da je dodatna opcija samo klic v sili.
mcgeek ::
Nekako takole gre:
- 5x zapored vnesi napačen vzorec/geslo.
- Izberi 'Forgot pattern' ali 'Forgot Passcode' in vpiši podatke google računa, ki mora biti isti kot je registriran v telefonu.
- 5x zapored vnesi napačen vzorec/geslo.
- Izberi 'Forgot pattern' ali 'Forgot Passcode' in vpiši podatke google računa, ki mora biti isti kot je registriran v telefonu.
Ja tisto je pri vzorcu ali pa pri pinu... Jaz imam pa geslo, kjer vpišeš besedo, pa ti pol da samo počakajte 30sek, pa spet 5x probaš pol pa spet ista zgodba.
Hm, kar mi pride na pamet še kot rešitev je custom recovery/ROM naložitg for. Če bi bilo to geslo shranjeno kje drugje kot je data, potem lahko data backupaš, potem pa vse ostalo sformatiraš. Če pa je geslo shranjeno v data... Potem pa bo potrebno že hekanje data particije, prav nič enostavnega.
driver_x ::
Priklopi se na telefon z USBjem, potem pa v adb managerju najdi ustrezno sqlite bazo in spremeni nastavitev. Tako sem že nekajkrat rešil androidne telefone.
Priklopi se na telefon z USBjem, potem pa v adb managerju najdi ustrezno sqlite bazo in spremeni nastavitev. Tako sem že nekajkrat rešil androidne telefone.
To je to, z čimer sem jaz mislil hekanje. Ja, rabi pa adb vklopljen, če hoče to delat, čeprav ni tak tip človeka, da bi se sam to lotil..
Katere podatke te pa je strah zbrisat? Saj bi povečini morali biti backupani na googla.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
VoidRay ::
Hm, kar mi pride na pamet še kot rešitev je custom recovery/ROM naložitg for. Če bi bilo to geslo shranjeno kje drugje kot je data, potem lahko data backupaš, potem pa vse ostalo sformatiraš. Če pa je geslo shranjeno v data... Potem pa bo potrebno že hekanje data particije, prav nič enostavnega.
Če sformatiraš ni več gesla torej ni v data.
Jaz sem predlagal, da se data particijo naredi backup, pa šele nato format. Nato pa ta backup nazaj. Ampak to deluje samo, če geslo ni zapisano v data particiji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android 9 - pozabljen pattern lockOddelek: Pomoč in nasveti | 3789 (2870) | BladE_ |
» | Verified by VisaOddelek: Pomoč in nasveti | 4860 (4046) | OvCa77 |
» | preveč poskusov vzorca, google račun nimamo geslo ter emailaOddelek: Mobilne tehnologije | 1377 (1026) | Highlag |
» | Google Authenticator - prenos na drug telefon/ROMOddelek: Informacijska varnost | 3311 (2961) | Mavrik |
» | Vdor v gmail (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20990 (19747) | Joze_K |