Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 (x64) "štekanje" iger
Windows 7 (x64) "štekanje" iger
s1m0n ::
Dogaja se mi, da mi igre "štekajo", ko igro zaženem dlje časa po zagonu računalnika.
Simptomi so popolnoma enaki pri vsaki igri!
Primer: Rač. zaženem ob 9. uri zjutraj, igro pa ob 19. uri, igre se ne da igrati "šteka". Če sistem ponovno zaženem bo vse OK.
To se dogaja s popolnoma vsakimi gonilniki za grafično kartico tako, da sklepam, da le ta ni problem.
A bi kdo imel idejo kje bi lahko tičal problem ?
Simptomi so popolnoma enaki pri vsaki igri!
Primer: Rač. zaženem ob 9. uri zjutraj, igro pa ob 19. uri, igre se ne da igrati "šteka". Če sistem ponovno zaženem bo vse OK.
To se dogaja s popolnoma vsakimi gonilniki za grafično kartico tako, da sklepam, da le ta ni problem.
A bi kdo imel idejo kje bi lahko tičal problem ?
s1m0n ::
Žal ni pregrevanje! Spremljam temp med igranjem in ne gre visoko!
Da pa se problem le odpravit s ponovnim zagonom. Tudi nobeden proces ne obremenjuje sistema, ko se problem pojavi.
Da pa se problem le odpravit s ponovnim zagonom. Tudi nobeden proces ne obremenjuje sistema, ko se problem pojavi.
Yohan del Sud ::
Ni kriw Os. Išči drugje.
Omenjaš, da se ti to dogaja ob vedno isti uri? Poglej, če imaš kakšen program (antivirus, backup program, virus, adobe, steam, W7 updater ), ki je takrat nastavljen za svoje početje in ima prioriteto. Ni nujno, da se pokaže kot obremenjevalec sistema. Aja, pa če to dela smo pri špilih je lahko preprosto sesut gonilnik.
Omenjaš, da se ti to dogaja ob vedno isti uri? Poglej, če imaš kakšen program (antivirus, backup program, virus, adobe, steam, W7 updater ), ki je takrat nastavljen za svoje početje in ima prioriteto. Ni nujno, da se pokaže kot obremenjevalec sistema. Aja, pa če to dela smo pri špilih je lahko preprosto sesut gonilnik.
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | virusi!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1445 (1130) | jaz33 |
» | Zakaj windows 7 dela počasiOddelek: Operacijski sistemi | 3905 (3445) | zavajon |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3656 (3082) | DT232 |
» | GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1962 (1325) | Mirč |