Forum » Pomoč in nasveti » Gmail ne dela
Gmail ne dela
dzaso ::
Kadar se hočem prijaviti na gmail mi napiše: "piškotki v vašem brskalniku so trenutno onemogočeni. Prosimo, vključite jih1" čeprov kadr grem gledat nastavitve piše da so uključeni, zbrišem pomnilnik pa še zmeri ne dela. A mi lahko kdo pomaga, prosim?
- polepsal: OmegaBlue ()
Mesar ::
Torej ti v 2 različnih brskalnikih javi da imaš izključene piškote in jih moraš vklopiti? LOL
Your turn to burn!
dzaso ::
V bistvu sem probal v treh različnih brskalnikih pa zmeraj pride do iste napake...a mi mogoče lahko svetuješ ki?
eric_cartman ::
Am imam idejo.. Ko greš pod internet options na nazdorni plošči imaš tam dva zavihka:
- security in
- privacy
Probaj v tisti skali naštimat security na Medium ter privacy settings na low ali pa še nižje accept all cookies, potem pa probaj če dela!
- security in
- privacy
Probaj v tisti skali naštimat security na Medium ter privacy settings na low ali pa še nižje accept all cookies, potem pa probaj če dela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eric_cartman ()
Mesar ::
eric_cartman je izjavil:
Am imam idejo.. Ko greš pod internet options na nazdorni plošči imaš tam dva zavihka:
- security in
- privacy
Možno, čeprav to nebi smelo vplivat na Firefox, Chrome, it... ampak samo Internet Explorer.
A to se ti dogaja doma al v kakem večjem omrežju (recimo v službi)?
Your turn to burn!
eric_cartman ::
To sm tut jst pomislu.. Samo kaj mu potem še lahko blokira vse piškotke..
Firewall ali pa antivirus mogoče??
Ker antivirus imaš?
Firewall ali pa antivirus mogoče??
Ker antivirus imaš?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Informacijski pooblaščenec predstavil nove dobre prakse pri uporabi piškotkov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 21773 (15507) | AštiriL |
» | administratorOddelek: Pomoč in nasveti | 3084 (2552) | tinkatonka |
» | Kako popolnoma zbrisati iskalno zgodovino iz Mozille Firefox?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3199 (2659) | vorantz |
» | Nakupovanje na spletni istrani JAE (cookie-ji)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1121 (952) | Hammer |
» | Mama me bo ubila !.NET - NUJNOddelek: Pomoč in nasveti | 1049 (710) | Dalmatinc |