Forum » Operacijski sistemi » Sprememba email naslova v youtube
Sprememba email naslova v youtube
slemo ::
Ali se da spremeniti email naslov v youtubu?
Zdaj imam gmail naslov povezan z youtubom, rad pa bi obstoječi youtube račun povezal z drugim gmail naslovom s tem da bi obdržal vse komentarje in statistiko ogledov mojega video posnetka, ki ga imam gor.
Ali pa da bi prenesel iz enega youtube računa video in ga uplodal na drug gmail račun, samo v tem primeru ne vem ali se da prenesiti vso statistiko ogledov,...
Zdaj imam gmail naslov povezan z youtubom, rad pa bi obstoječi youtube račun povezal z drugim gmail naslovom s tem da bi obdržal vse komentarje in statistiko ogledov mojega video posnetka, ki ga imam gor.
Ali pa da bi prenesel iz enega youtube računa video in ga uplodal na drug gmail račun, samo v tem primeru ne vem ali se da prenesiti vso statistiko ogledov,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računi....google, youtube, skype,....zbeganaOddelek: Pomoč in nasveti | 1195 (805) | _Denny_ |
» | Prejel sem email ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1466 (1093) | Okapi |
» | 'Gmail+'Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7299 (4935) | Jst |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9442 (6627) | klemenSLO |
» | Google bo ukinil šest storitev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 9936 (7202) | techfreak :) |