» »

kabel odpre wireless ne

kabel odpre wireless ne

kontra ::

Pozdravljeni. Na enem prenosniku je problem tak, ki ga ne uspem rešiti nikakor. Po frišni namestitvi windowsov, ker so se prejšnji sesuli me zeza wireless. Če priklopim kabel odpre vse strani. Če pa dostopam do neta brezžično pa ne. Določene strani odpre določene ne. Recimo rtvslo ali siol ne odpre medtem recimo tekaški forum in 24 ur pa ja. To so samo primeri katere odpira. Probal sem že vse od drugih gonilnikov za vireless do ponovnega formatiranja, ker sem se ubadal s temi driveri. Vglavnem nikakor ne morem pogruntat. Prosim za pomoč.
tečnoba

sem pozabil napisat. os so Xp prenosnik pa ibm t42
tečnoba

NeMeTko ::

V ukaznem oknu izvedi ipconfig/all za oba primera (ko imaš žično in brezžično povezan prenosnik), nato primerjaj podatke konfiguracije žičnega in brezžičnega omrežja. Morda se ti že tam pokaže kakšna razlika iz katere se da sklepati na vzrok za tvoje težave.

vse je isto razen ip je na koncu vrednost drugačna namesto 9 je 8. to je vse. Sam zdaj sem malo brskal in večino strani odpre. Rtv, siol in take pa ne. Seveda preko kabla odpre
tečnoba

Yacked2 ::

Probaj nastavit ročno IP pa DNS strežnike:

DNS strežnika:
8.8.8.8
8.8.4.4
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!

Kaj ti naj povem. Car si. Sicer ip ja nisem spreminjal samo dns sem vnesel številke. Samo zakaj je prej odpiralo večino strani in samo nekatere ne in zdaj jih? Hvala ti lepa. LP KK
tečnoba

Yacked2 ::

Np =D važno da dela XD
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!

Zdaj mi več ni jasno nič. Vglavnem pri meni je delal wifi. Odnesem kolegu komp in tam ne dela. Piše da je povezava vzpostavljena ne odpre pa nobene strani. Pa sem zbrisal dns nastavitve spreminjal ipje pa nič.
tečnoba

amigo_no1 ::

Problem je v tem, ker nimaš blaga veze, kaj počneš.
Za ipconfig/all ni bilo vprašanje kar tako bv postavljeno.

Tu vpiši arnesov dns, ostalo ne spreminjaj:

kako prideš do tam:
http://beta.omsoft.com/node/41

http://www.arnes.si/pomoc-uporabnikom/a...

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ne dela internet

Oddelek: Pomoč in nasveti
405170 (3576) seba-beba
»

teĹžave z nalaganjem strani

Oddelek: Pomoč in nasveti
8678 (559) papak