Forum » Mobilne tehnologije » SAMSUNG GALAXY ACE S5830(GRAFIKA PROBLEM)!!
SAMSUNG GALAXY ACE S5830(GRAFIKA PROBLEM)!!
djforever ::
p, prek bolhe sem si narocil lcd in touch,zmontiram ti jaz to,eno minuto je bila dobra slika,ko pa sem ga ponovno prizgal pa je bila slika motna,oz kako naj povem
grafika je bila kot na računalniku ko nimas gonilnikov,to posebej pri starejsih racunalnikih se je poznalo ko je bila malo bitna slika,tak je prii meni
aja morem se povedati da je telefon padel na tla,mislite da je kaj z matično narobe?
ma keri kaj izkusenj?
lp
grafika je bila kot na računalniku ko nimas gonilnikov,to posebej pri starejsih racunalnikih se je poznalo ko je bila malo bitna slika,tak je prii meni
aja morem se povedati da je telefon padel na tla,mislite da je kaj z matično narobe?
ma keri kaj izkusenj?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je najbolj pogost razlog za sesuvanje računalnika? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9437 (7798) | techuser |
» | Podjetje za reševanje podatkovOddelek: Strojna oprema | 4748 (3869) | solatko |
» | Zaseg računalnikov in odškodninaOddelek: Loža | 9831 (7298) | an3333 |
» | Medion servis...ali me hočejo nategniti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17709 (14247) | XsenO |
» | Kolegu policija zasegla PC, ki ga rabi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32051 (27806) | poweroff |