Forum » Pomoč in nasveti » Problem s skypom
Problem s skypom
NubLover ::
Pozdravljeni, jaz imam en problem s skypom. Kadar sem v callu približno 20 minut mi začne laggati, ingame mi fpsji dropajo, včasih napiše tudi da sem disconnectan ali pa prekine call. Mislim, da to ni problem z internetom. Sem pri t-2 in imam optiko. Internetno povezavo imam 20/20.
ThomasSGS ::
Nevem jaz imam 150.0 Mbps in se pogovarjam in igram kakšno igro in sem enkrat bil v callu 3 ure ša nič ni laggalo in imam 512MB rama
awy ::
Ni problem v povezavi, bojda po nekem času, ko imaš Skype vkopljen, postaneš node, kar pomeni, da se dejansko skoz tebe pretaka še kaj, kar ni tvoje
erkgheoruugh ::
Nagi Bator je izjavil:
Sam sem opazil da pomaga, ce si invisible.
Kako to dosežeš? Imam podoben problem, kar je zelo moteče, sploh pri kakihh sestankih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of duty 2 pomočOddelek: Igre | 2197 (1094) | loveJDM |
» | Seznam blokiranih tel. številk. (prodaja in pod.)Oddelek: Mobilne tehnologije | 17735 (17071) | jurre |
» | prejem smsov in klicev ONLINEOddelek: Mobilne tehnologije | 2159 (1891) | NeMeTko |
» | Skype uvaja nadležne pogovorne oglase (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19132 (16073) | poweroff |
» | ATI Radeon 9800 pro 256 ddr2 PROBLEM!Oddelek: Strojna oprema | 1156 (846) | JustVi |