» »

Gangnam Style najbolj gledan videoposnetek

1 2
3
4 5

morbo ::

smash je izjavil:

tako da je vprašanje, koliko % ljudi od te številke si dejansko zavrti ta komad kartako v užitek

Jaz si ga, pa je pop zadnja stvar ki bi jo zavestno poslušal. Večinoma njegove parodije. Recimo tole sem ravnokar odkril in je vredna večkratnega ogleda, imo:



Komad pač ne more postat "viralen" če ne gre v uho oz. ni zabaven večini - saj ga nihče nebi pošiljal naprej. Ne furat hater style :)

flbroker ::

in kaj je s tem narobe? radovednost je v človeški naravi, moraš najprej nekaj poizkusit da lahko sodiš če je dobro ali ne, obnašate se kot otroci ki nikdar niso poskusili cvetače ampak vseeno prisegajo na grob da je to nekaj najbolj ogabnega za jesti, omfg, iq št čevljev obnašanje pa kot da ste pametnejši najmanj od boga, a ne dojamete nekih osnovnih reči

Mipe ::

Ljudje, ne se tako obešat na te cifre. Te številke ogledov so nekoliko preračunljive. Koliko od teh 800 milijonov si je ogledalo cel posnetek? Minuto? Pol minute? Koliko jih je takoj zaprlo tab, ko so spoznali, kaj so kliknili? Na ta račun namreč gre kar nekaj mojih klikov, enkrat sem pritisnil iz radovednosti, drugič pa, ker so mi youtube link vsiljevali "prijatelji" in sem bil radoveden, le kateri video je to bil. Gangnam Style je novi rickroll. Ni ga spletnega foruma, kjer ne bi bilo linka do tega videa, in ljudje potem to klikajo kot nori.

To je vse.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mipe ()

marS ::

mah, me zanima koliko časa bo prvi oz. kdaj bo nova artistična globalna umotvorina....še letos? A ma youtube kak trends?
...no more heroes...
https://ilbis.com/

oemdzi ::

No ja komad je tko tko, smešen to je pa tudi vse in vse kar je več mi že najeda ...

@Globalna: Nisem vedel, da obstaja tudi "inteligentna" glasba od katere si bolj razgledan in od katere postajaš prava grožnja elitam :)):)):))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oemdzi ()

Glugy ::

Digitalček: ponavad se tud jaz izogibam popularnim komadom ampak pravila imajo svoje izjeme. In ta je ena izmed teh. Zakaj ? Zato ker po nobenih "glasbenih" pravilih ta komad ne bi smel biti tako mednarodno uspešen. Do zdaj najboljši komad je imel namreč tako rast:
Zdej pa vidš kak neverjetn je Psy. Pa ni ravno lep al pa neki da bi zarad tega pritegnil ampak je totaln legit. Dober s tem ko je odštekan in tem kako poje in pleše. Poleg tega pa že od malega z veseljem poje in je vedno imel neke odštekane pesmi. No v zadnjem času so mu za nekaj časa pristrigli peruti, v komadu Gangnam pa so tvegali in mu dali več svobode.
Ta komad pripoveduje dve zgodbi seulskega področja Gangnam. Prvi govori o tem kako so punce iz Gangnama podnevi zelo prefinjene in praktično nedotakljive. Ponoči se pa prelevijo v punce ki so zelo divje. Po drugi strani pa govori kako kultura iz Gangnama počasi ubija staro tradicijo. Zato tam v videu miza z dvema ostarelima simbolično eksplodira ko Psy pride vmes. Včasih so imeli namreč v Koreji navado da so se ob neki igri vedno zbrali, cela vas in se družili. Zdej to zlo hitr izginja. Pesem je v bistvu na nek način opozorilo, zafrkavanje iz Gangnam stila in pa vtis življenja Gangnama.
Pri tem je treba poudariti da je tudi Psy sam odraščal v Gangnamu pa se v pesmi heca iz Gangnama. Govori razmeroma dobro angleško, je vedno nasmejan dobrovoljček en, pa on tud ko je ratal mal bogat se ni spremenu(no zaenkrat). Tko da je pomoje čist dobr človk in si zasluž podporo.

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

vostok_1 ::

Men komad pa sploh ne gre v uho.

mdimec4 ::

digitalcek je izjavil:

antonija je izjavil:

Zdej je pa samo se vprasanje casa da nam Digitalcek pride razlozit zakaj zastonj stvari na netu ne delujejo in da je vse kar on ne naredi navaden drek...


Stvari delujejo zgolj zato, ker je med vami 90%+ ovc, ki so vam uspeli utupiti v možgane, da je nekaj (filmček, film, karkoli) TREBA VIDETI.

Seveda opisanega in ponujenega NIKAKOR ni treba videti, ampak kaj, če pa je tako fajn, de je posameznik del ovčje črede. Se tako dobro počuti...
Če drugi odprejo profil na FB, on TUDI odpre profil na FB. Če drugi pogledajo video opice, ki je prdnila - on tudi MORA pogledati video opice, ki je prdnila.

Jaz ga iz principa ne bom pogledal, pa če je nek filmček pozlačen. Pa tudi ne, če bi mi ogled primesel 50 dolarjev. Ne hebem nekoga, ki so ga "naredili" ogledi. Tako kot so v Slo naredili Fredija Milerja, kot so naredili Murkota in kot so naredili že mnoge druge tuje izvajalce.

Kvaliteta izvajalca namreč tu pogosto ni pomembna, pomembno je sledenje vodji ovc, ki posledično prinese izvajalcu stotisoče ogledov.

Pogosto najbolj bedasti videi največjih šalabajzerjev tem šalabajzerjem prinesejo - največ ogledov. Žal.


Točno tako!

jype ::

Ej, digitalcek in mdimec4!

Ne pogledat tega videa!

TechBeats ::

glup kumad u nulo.
AciD TriP

jype ::

Well it ain't getting a billion views in a month.

Looooooka ::

Stvari delujejo zgolj zato, ker je med vami 90%+ ovc, ki so vam uspeli utupiti v možgane, da je nekaj (filmček, film, karkoli) TREBA VIDETI.

Ovca si mogoce ti, ker celo verjames v take zgodbice.
Vsak teden se pejsta en in drugi video...pa se na vse pozabi v istem tednu.
Ta video pac ima nekaj za kar pac ne rabis promocije. Konec koncev ga nihce od nas ni videl na tv-ju.
Bobra so na prvo mesto spravile zalozbe...potem so njegovi fani na internetu klikali po videospotu in sele nato so sledili haterji in ovce, ki jih je zanimalo kdo hudica je ta smrkavec.
Ce bi bila tvoja logika vredna pol evra...potem bi brez problema razne Groharce spravil na prvo mesto USA MTV Top Charts.
Pa vsak normalen clovek ve, da se to ne bo zgodilo.
Tip je pac solan glasbenik in ve kaksna "neumna" melodija se prime...zraven je pa naredil se videospot, ki je vsecen tudi ljudem, ki jih tak stil glasbne niti ne gane.
Lahko pa bluzis naprej, da mas superioren okus za glasbo, ker poslusas Deep Purple or smth.
Vazno, je samo to, da tega mnenje ne deli nihce...ker kljub drugacnemu okusu znajo priznat, da je nekaj pac dobro narejeno.
Pa ne pozabit, da bi brez "kopiranja" komada na internetu model lahko bil pri svoji "psy" plosci 33 in svet se zmeraj ne bi vedel zanj.
"Pirati" 1 Digitalcek 0.
Tako kot vedno :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Looooooka ()

Emaks ::

Haha ta Psy je en velik plagiator :D poglejte si epizode Fresh Prince of Bel Air
kako Will Smith in Carlton plešeta
Glede na opazke da tole ni art pa pravm da je ta video kar realn prikaz kaj je umetnost dandanes postala ;) tko da ja gangnam je sodobna umetnost :)

kr1ženska ::

TechBeats je izjavil:

glup kumad u nulo.

1+

Še en komat ki ima totalno glup besedil (bi se lahko primerjal z temlim Gangnam Style), gre pa vsaj ritem v uho.

blackbfm ::

to je fejk, gangnam pa ni

PrimozR ::

Ni, video je bil posnet pred finančno krizo. Torej gre tukaj res za prikaz življenjskega stila 'ima se može se' :D

Original je namreč star že ~5 let, DJ Antoine vs Mad Mark Remix je pa star dobro leto.

EDIT: pa upoštevaj, da so tole Rusi :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: PrimozR ()

einstein :P ::

Super komad, sem vedel, da bo kmalu prehitel bieberja. :D Po moje je kar precej ogledov pridobljenih tudi s pomočjo Hyune :)
STAY OUT OF MY TERRITORY!

D3m ::

@digitalček

Prvi kritik

|HP EliteBook|R5 6650U|

freesty ::

kr1ženska je izjavil:

TechBeats je izjavil:

glup kumad u nulo.

1+

Še en komat ki ima totalno glup besedil (bi se lahko primerjal z temlim Gangnam Style), gre pa vsaj ritem v uho.



Fora je, da takih komadov je dandanes malo morje. Gangnam style pa je mal drugace, vsebuje smesne dance move-e, ki so enostavni se za naucit, kar mu, da se tisto piko na i.

Men je recimo tale komad cist hud od psy-a:
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

-valvoline- ::

Komad je ekstra,ni kaj. Party tunes.

Škoda da za tegale ni uradnega videa,zasluži podobno število ogledov:

Zgodovina sprememb…

Matheeew ::

Jaz sem ob prvem ogledu prec dobil asociacijo na spodnji video. :)


Za oba imam občutek, da sta bila nekako narejene po receptu za uspeh.

-valvoline- ::

HEEEEEJ Sexy lady !!!!.....
To je recept za uspeh.
:D

kr1ženska ::

-valvoline- je izjavil:

HEEEEEJ Sexy lady !!!!.....
To je recept za uspeh.
:D

Ne, ne. Recept za uspeh je; Im Sexy and I Know It! 8-)

PaX_MaN ::

Še en dokaz, da si raja v resnici ne želi "znanja pa proste informacije pa tko", saj bi v tem primeru bil na vrhu kak video od Khan Academy ali pa TEDx govor.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

antonija ::

Dej raji prepovedat dostop do tega videa pa bos videl a bojo to mirno prenesli al se bojo vsi vsajali da nimajo vec dostopa do svoje najljubse glasbe. Proste informacije niso samo solski predmeti in filozofske knjige, cisto vse spada v to kategorijo. Tudi gangnam style in digitalckovo bluzenje.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

kr1ženska ::

PaX_MaN je izjavil:

Še en dokaz, da si raja v resnici ne želi "znanja pa proste informacije pa tko", saj bi v tem primeru bil na vrhu kak video od Khan Academy ali pa TEDx govor.

Tut jst sem 3x pogledala če sem na tapravem forumu. Ta novica paše direkt v ložo...

Spiky28 ::

Tule se pa morem oglasit, ker mi take stvari dvignejo pritisk.
Internet...čudo sveta, kjer se da prebrati videti dosti zanimivih stvari in izobraževati. Z njim pa se žal da tudi poneumljati ljudi.
Nekaterim gre to odlično od rok.
Najbolj se da to videt pri glasbi oz. youtubu.
Gre po principu...večja bedarija...več ogledov.
Gangam, papa americano, i am sexy and i know it in podobno sranje,
ki nima veze z besedo glasba. In ljudje so še tako neumni da manj besedila razumejo bolj jim je všeč. Nobenega sporočila, samo komercialni crap. V sloveniji take "hite"...(o njih poje tudi smolar-to bo hit) spravlajo v javnost glavni radiji ala radio 1 in salomon.
Tako da tisti ki si to vrtite, raje preberite kaj koristnega.

blackbfm ::

In ljudje so še tako neumni da manj besedila razumejo bolj jim je všeč. Nobenega sporočila, samo komercialni crap.


in kaj je s tem narobe? a bi vsi moral poslušat nek gangsta ghetto bronx rap, ker tam pa so kao globoka sporočila?

Furbo ::

Spiky28 je izjavil:

Tule se pa morem oglasit, ker mi take stvari dvignejo pritisk.
Internet...čudo sveta, kjer se da prebrati videti dosti zanimivih stvari in izobraževati. Z njim pa se žal da tudi poneumljati ljudi.
Nekaterim gre to odlično od rok.
Najbolj se da to videt pri glasbi oz. youtubu.
Gre po principu...večja bedarija...več ogledov.
Gangam, papa americano, i am sexy and i know it in podobno sranje,
ki nima veze z besedo glasba. In ljudje so še tako neumni da manj besedila razumejo bolj jim je všeč. Nobenega sporočila, samo komercialni crap. V sloveniji take "hite"...(o njih poje tudi smolar-to bo hit) spravlajo v javnost glavni radiji ala radio 1 in salomon.
Tako da tisti ki si to vrtite, raje preberite kaj koristnega.


Časi, ko se je izobraževalo s pomočjo bardov so minili, če nisi opazil.

Sicer pa napiši kak komad, ki te bo naučil voziti avto ali kaj podobnega.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

kr1ženska ::

Furbo je izjavil:

Spiky28 je izjavil:

Tule se pa morem oglasit, ker mi take stvari dvignejo pritisk.
Internet...čudo sveta, kjer se da prebrati videti dosti zanimivih stvari in izobraževati. Z njim pa se žal da tudi poneumljati ljudi.
Nekaterim gre to odlično od rok.
Najbolj se da to videt pri glasbi oz. youtubu.
Gre po principu...večja bedarija...več ogledov.
Gangam, papa americano, i am sexy and i know it in podobno sranje,
ki nima veze z besedo glasba. In ljudje so še tako neumni da manj besedila razumejo bolj jim je všeč. Nobenega sporočila, samo komercialni crap. V sloveniji take "hite"...(o njih poje tudi smolar-to bo hit) spravlajo v javnost glavni radiji ala radio 1 in salomon.
Tako da tisti ki si to vrtite, raje preberite kaj koristnega.


Časi, ko se je izobraževalo s pomočjo bardov so minili, če nisi opazil.

Sicer pa napiši kak komad, ki te bo naučil voziti avto ali kaj podobnega.


Jaz ti lahko napišem komad po katerem boš nedvomno znal preklinjati. Kokr krat ponovi eno kletvico, se ti počasi že zapeče v možgane.

Zgodovina sprememb…

antonija ::

Ce lahko na TVju vrtijo reality showe, ce lahko folk kopuje Slovenske novice in drug poscani tist, ce lahko nasi "glasbeniki" prodajajo svoj soder z monopolom, potem pa ni hudica da je youtube z vsemi svojimi kihajocimi pandami in star wars geeki (in zdaj se z gangnamom) najmanjse ylo od vsega napisanega. Ko bomo zaceli aktivno preganjati vse reality showe in njihove gledalce potem bom tud za youtube premislil (se prej se bom pa verjetno izselil iz drzave, ker ljudje imajo pravico bit glupi, pa ce ti je to vsec al pa ne).
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

energetik ::

Mipe je izjavil:

Ljudje, ne se tako obešat na te cifre. Te številke ogledov so nekoliko preračunljive. Koliko od teh 800 milijonov si je ogledalo cel posnetek? Minuto? Pol minute? Koliko jih je takoj zaprlo tab, ko so spoznali, kaj so kliknili? Na ta račun namreč gre kar nekaj mojih klikov, enkrat sem pritisnil iz radovednosti, drugič pa, ker so mi youtube link vsiljevali "prijatelji" in sem bil radoveden, le kateri video je to bil. Gangnam Style je novi rickroll. Ni ga spletnega foruma, kjer ne bi bilo linka do tega videa, in ljudje potem to klikajo kot nori.

To je vse.
Se strinjam, tudi jaz sem zaradi radovednosti kliknil, da slišim, o čem se toliko govori naokoli. Tko da na žalost je tudi moj klik prispeval k št. ogledov.
No, zdržal sem do nekje 2min, potem sem pa rabil eno Amon Amarth terapijo, da sem si glup komad zbil z ušes. :)

morbo ::

Furbo je izjavil:


Časi, ko se je izobraževalo s pomočjo bardov so minili, če nisi opazil.

Sicer pa napiši kak komad, ki te bo naučil voziti avto ali kaj podobnega.

hahaha :))

Jaz tudi cenim dober tekst, zato poslušam Slona in Sadeža ter Iztoka Mlakarja. Obenem inkvizicijsko ne preganjam pop šrota, ampak se mu ušesno ognem. Gangnam je pa vseeno kul in hejterji ste ene sitne gomile tečne... :)

jype ::

Furbo> Sicer pa napiši kak komad, ki te bo naučil voziti avto ali kaj podobnega.

Tale bi moral biti obvezen za slovenske šoferje.

Manu ::

PaX_MaN je izjavil:

Še en dokaz, da si raja v resnici ne želi "znanja pa proste informacije pa tko", saj bi v tem primeru bil na vrhu kak video od Khan Academy ali pa TEDx govor.


Seveda da si želi. Želi si pa tudi zabave. In vedno bo tako. Zabava bo vedno tu.
Sredi spečih in nepazljivih je modrec buden in pazljiv -
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Manu ()

Spiky28 ::

Obljubim, samo še ta komentar. Ker tole "kreganje" je enako kot med belimi in rdečimi.(se ne konča)
>ljudje imajo pravico bit glupi, pa ce ti je to vsec al pa ne
hehehe prav imaš.
Presenetilo me je predvsem to, da na takšem portalu (slo-tech),
kamor zahajajo računalničari in "intelektualci", po nahitro prebranih
komentarjih prevladujejo predvsem taki, ki se vpliva interneta kot medija ne zavedajo (oz so mu podlegli).
Seveda, tisti ki so včasih brali trač v revijah ga zdaj na internetu.
Ampak da je taka novica (ki bi bolj spadala na žurnal24) na slo-techu
me žalosti.

shinca ::

Komur ni všeč glasba v videu, si lahko pogleda tale "remix" :)

ttommy ::

antonija je izjavil:

Ce lahko na TVju vrtijo reality showe, ce lahko folk kopuje Slovenske novice in drug poscani tist, ce lahko nasi "glasbeniki" prodajajo svoj soder z monopolom, potem pa ni hudica da je youtube z vsemi svojimi kihajocimi pandami in star wars geeki (in zdaj se z gangnamom) najmanjse ylo od vsega napisanega. Ko bomo zaceli aktivno preganjati vse reality showe in njihove gledalce potem bom tud za youtube premislil (se prej se bom pa verjetno izselil iz drzave, ker ljudje imajo pravico bit glupi, pa ce ti je to vsec al pa ne).



Meni so reality showi totalna bedarija, folk ki jih gleda pa pravi osli... Obožujem heavy metal in najbolj uživam ob kakšnem norem kitarskem solu.......... Skorajda ne prenesem "domače" glasbe, no- ko je malo alkohola se že da prebavit... Ne nasedam reklamam na TV ju da je pač treba nekaj kupit, ker je pač in.. Me pa večina glasbene zvrsti ne moti, Gangnam mi gre pa prav lepo v uho.
Kje je sedaj problem?
In tu dejansko pride ven ta slovenska zavist- če je nekdo uspešen, ga je pač treba popljuvat.. Pa jaz ve RL nikolil ne omenjam kake zavisti in tudi sam nisem zavisten.
Dejstvo je da ima vsak svoj okus, PSY je pač našel recept za univerzalno glasbo.
Gamer

smash ::

ta tema ni o zavisti in o tem, kako je komad zanič ali dober, ker ima vsak svoj okus in je to ocenjevat nefer ..folk k pravi, da so nekateri, ki jim je to všeč, debili, je pravtako omejen...glasba je širok pojem in je lahko brez kakršnegakoli sporočila, besedila...rečti, da je to zanič, je ena velika neumnost

mislim pa da je k popularnosti prispeval cel kup elementov (od neke povprečne spevnosti, zanimivega videa, objave v množici medijev, ki je povzročila ogromno klikov, za katere se je treba vprašati, če so bili v resnici samo tja do 10 sekundni, potem en kup remixov itd itd)...ko si enkrat na vrhu, dobiš že zaradi tega ogromno klikov in je težko pasti...novice da bo video dosegel miljon ogledov, ga bo zopet potegnilo gor, pa nima sam komad pravnobene zveze več s tem

HeMan ::

Od kdaj pa glasba rabi sporočilo, da je glasba? Oz. kako sporočilo je v Mozartovi glasbi? :) Važno je, da ti vzbuja prijetne občutke ob poslušanju. Ali neprijetne, če si v takem razpoloženju :)

Pa bolj ko človek pametuje drugim kaki morajo biti, bolj hecno izpade :)

jype ::

HeMan> Oz. kako sporočilo je v Mozartovi glasbi?

Če bi ti vedu kolk ljudi živi od tega da se ukvarja s takimi vprašanji, bi se zgrozil!

SkipEU ::

digitalcek je izjavil:

Kvaliteta izvajalca namreč tu pogosto ni pomembna, pomembno je sledenje vodji ovc, ki posledično prinese izvajalcu stotisoče ogledov.


Če hočeš, da se o tem resno pogovarjamo, potem moraš najprej definirati objektivno merilo kvalitete izvajalca, torej nekaj kar bomo lahko uporabilo za primerjavo izvajalcev in glasbe med sabo. Brez tega je vso to govoričenje popolnoma neumno.

vostok_1 ::

Količina vloženega dela je recimo soliden kriterij za kakovost.

Komadi, ki se danes štancajo v glasbeni industriji nekako falirajo na tem področju. Beethoven je v mesečini napisal gluh. Rad bi videl Biberja kaj takega naredit.

Tudi, če ti ne diši melodija ali zvrst, vsaj cenit trud se spodobi.

Pri PSYju je edino ideja omembe vredna IMO.

smash ::

vostok_1 je izjavil:

Količina vloženega dela je recimo soliden kriterij za kakovost.

Komadi, ki se danes štancajo v glasbeni industriji nekako falirajo na tem področju. Beethoven je v mesečini napisal gluh. Rad bi videl Biberja kaj takega naredit.

Tudi, če ti ne diši melodija ali zvrst, vsaj cenit trud se spodobi.

Pri PSYju je edino ideja omembe vredna IMO.


biber pa cele dneve trenira ples in koreografijo, ima vsak drug dan koncert in to že par let..a to se ne klasificira kot trud?

HeMan ::

Se mi zdi, da pri umetnosti trud še najmanj šteje. Če bi Mozart napisal vsako skladbo v 5min, bi bila zato kaj manj vrhunska? Ali pa Beethoven. Mozarta dajem za primer, ker je v smislu klasične glasbe dokaj pop :)

smash ::

HeMan je izjavil:

Se mi zdi, da pri umetnosti trud še najmanj šteje. Če bi Mozart napisal vsako skladbo v 5min, bi bila zato kaj manj vrhunska? Ali pa Beethoven. Mozarta dajem za primer, ker je v smislu klasične glasbe dokaj pop :)


tako je...biber je recimo fizično 100x bolj aktiven od mozarta, poleg tega se trudi, temu verjetno ne gre oporekat

problem je samo v tem, da nam njegova muzika ni všeč oz jo nekateri ne vidijo (vidimo) kot umetnost...ampak to je spet stvar posameznika

kartako u nulo spravljat biberja, je neumnost, škodoželjnost, foušija oz. znak slabosti

je pa tko, da so komadi, ki niso prevelika umetnost, ki ne odstopajo preveč v neke ekstremne smeri oz. so bolj povrečni od ostalih, da imajo večje možnosti, da bodo v povprečju zajeli večje število ljudi, ki bodo rekli, da so jim všeč..zato lahko sklenemo, da če je komad večini všeč, ima posledično velik obisk, da je hkrati zadosti povprečen, da zaobjame okus največjega števila ljudi..in to je tudi gangam style...skratka vodilni komad med povprečnimi

vostok_1 ::

Kako natanko ples in koreografija prispevata h kakovosti pesmi?

smash ::

vostok_1 je izjavil:

Kako natanko ples in koreografija prispevata h kakovosti pesmi?


kje si pa to pobral?

globalna80 ::

Twix je izjavil:



Btw globalna nimaš pojma glede youtube counterja..



Znaš rečt da nimam pojma ne znaš pa pojasnit kako deluje :)

Youtube counter deluje približno tako, da vsakih nekaj časa updatea oglede. Ko ima posnetek že kar nekaj ogledov potem youtube rabi nekaj časa za preverjanje ID kolikokrat si je ogledal video in ne zabeleži vsak ogled iz istega ID-ja.
Great spirits have always found violent opposition from mediocre minds.
Albert Einstein

Zgodovina sprememb…

PrimozR ::

Ne, po novem npr. ne zabeleži, če pogledaš samo ~5 sekund videa. Zdaj je pomembno, da folk video gleda, ga polajka, pošera, pokomentira, itd. Vseeno pa ni nikakršnega razloga, da se ne bi štel vsak v celoti opravljen ogled. Ogled je ogled.
1 2
3
4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Skladba ki vam naježi kožo... (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Sedem umetnosti
463103766 (17663) pi pawr
»

Gangnam Style najbolj gledan videoposnetek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
23835230 (24099) Loocas
»

Novi varni pristan, tretjič: Youtube Content ID

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
2914174 (11506) jype
»

Universalove čeri v varnem pristanu

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
149630 (7787) BaToCarx
»

Najbolj gledani YouTube posnetki leta

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
299147 (6470) Jst

Več podobnih tem