Forum » Omrežja in internet » Težava s pošto
Težava s pošto
m.i.h.a. ::
No recimo, če hočem na neki strani (kateri koli) klikniti na povezavo za e-pošto (mailto:blablabla...) se mi stvar sesuje, začne mi namreč odpirati en kup oken in to se ne neha. Kako to popraviti? Mam pa Win98.
darh ::
V zadnjem stavku si si odgovoril na vprašanje..
Kaka okna pa ti odpira... kater mail client maš? kater browser uporabljaš....
mislm tole je prov kronično.. a mislite da vidimo, oni k bi mogoče radi pomagal, točno vse podatke, ki so dobrodošlo za rešitev problema??
Kaka okna pa ti odpira... kater mail client maš? kater browser uporabljaš....
mislm tole je prov kronično.. a mislite da vidimo, oni k bi mogoče radi pomagal, točno vse podatke, ki so dobrodošlo za rešitev problema??
Excuses are useless! Results are priceless!
SasoS ::
Registry, poglej kakšno vrednost vsebuje ključ:
HKEY_CLASSES_ROOT\mailto\shell\open\command
moralo bi biti nekaj v stilu
"C:\Program Files\Outlook Express\msimn.exe" /mailurl:%1
(za Outlook Expres)
HKEY_CLASSES_ROOT\mailto\shell\open\command
moralo bi biti nekaj v stilu
"C:\Program Files\Outlook Express\msimn.exe" /mailurl:%1
(za Outlook Expres)
m.i.h.a. ::
Račun pri Arnesu, brskam z IE 5.5, Win98,...
To mi pa dela na vsaki strani. Odpirajo se pa takšna okna kot bi se morala le, da se jih odpre več kot sto in pisava v njih je odebeljeno črna, skratka taotalno se mu zmeša. Takrat ko začne odpirat okna še napiše da poštni odjemalec (nekaj takega) ni pravilno nastavljen. Bi to popravila novejša verzija IE, Outlooka,...?
To mi pa dela na vsaki strani. Odpirajo se pa takšna okna kot bi se morala le, da se jih odpre več kot sto in pisava v njih je odebeljeno črna, skratka taotalno se mu zmeša. Takrat ko začne odpirat okna še napiše da poštni odjemalec (nekaj takega) ni pravilno nastavljen. Bi to popravila novejša verzija IE, Outlooka,...?
ABX ::
Ni problem v win98, vsaj ne direktno.
Počohaj malo register.
Počohaj malo register.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zmanjšanje odzivnosti Win 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1468 (884) | k4vz0024 |
» | outlook expres priponkaOddelek: Programska oprema | 2407 (2073) | sloxl8 |
» | Iscem nekaj programov za Linux platformoOddelek: Programska oprema | 1462 (1247) | MasterMind |
» | Problem z odjavljanjemOddelek: Omrežja in internet | 1213 (1134) | Cokolesnik |
» | Win XP in Internet Explorer 6.0Oddelek: Programska oprema | 1253 (1030) | Taras_Bulba |