Forum » Mobilne tehnologije » BlackBerry Bold 9900 se ugaša
BlackBerry Bold 9900 se ugaša
BigSmoke ::
Pozdravljeni,
Imam problem s telefonom ker se mi ugasne sam od sebe. Ponavadi 2x dnevno se ugasen in da ga prižgem moram odstraniti baterijo in jo ponovno namestiti.
Mogoče kdo ve kaj naj naredim?
Imam problem s telefonom ker se mi ugasne sam od sebe. Ponavadi 2x dnevno se ugasen in da ga prižgem moram odstraniti baterijo in jo ponovno namestiti.
Mogoče kdo ve kaj naj naredim?
Tastar ::
Živ,
Imaš morda vklopljeno funkcijo samodejnega ugašanja? Poznaš to funkcijo?
hmmm, samo po tem ti ne bi bilo potrebno baterije snemati dol.
Baterija se ti tudi ne premika po mojem? V smislu, da bi izgubljal kontakt.
Posodobi SW če nimaš zadnjega, če še to ne pomaga, pa servis kliče.
Lp
Imaš morda vklopljeno funkcijo samodejnega ugašanja? Poznaš to funkcijo?
hmmm, samo po tem ti ne bi bilo potrebno baterije snemati dol.
Baterija se ti tudi ne premika po mojem? V smislu, da bi izgubljal kontakt.
Posodobi SW če nimaš zadnjega, če še to ne pomaga, pa servis kliče.
Lp
BigSmoke ::
Poznam to funkcijo in je nimam vklopljene. Posodobljeno sem imel na zadnji software in sem probal downgradeat pa nič ni pomagalo. Problem je ker sem izgubil garancijo in vse papirje od telefona. Ubistvu telefon k se ugasne zasveti rdeča lučka kot da bi se rebootal, ampak se dejansko telefon ugasne.
Lp
sem že odpravil napako.
Lp
Lp
sem že odpravil napako.
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigSmoke ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Francija preiskuje Apple zaradi suma načrtovanja zastarelosti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 27509 (24120) | MrStein |
» | Google mapsOddelek: Mobilne tehnologije | 1184 (773) | jedateruk |
» | Izklop 3G povezave ne deluje več... APNdroidOddelek: Mobilne tehnologije | 4364 (4003) | 5pellfire |
» | Hp Ipaq 614c, prenosnik in internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1897 (1526) | Bence |
» | Mobitelova nova storitev - SMS zgrešeni klic (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 13198 (9358) | StratOS |