» »

Franc Kangler

Franc Kangler

Temo vidijo: vsi
««
27 / 53
»»

Zeitgeist ::

Massacra je izjavil:

Zeitgeist je izjavil:

francek1 je izjavil:

Matako je izjavil:

Pa od kje ta ideja, da je zakonitost policijskega posredovanja odvisna od tega, če se lahko braniš ali ne.

Po tej logiki bi policija lahko zakonito razkropila recimo taekwandoiste, ne bi pa smela tistih, ki obvladajo tai-či.

Če bi študiral varnostne vede, tega ne bi napisal.

Kot varstvoslovec ti povem, da je policija po tistem kar sem videl na posnetkih ravnala v skladu z slovenskimi zakoni in predpisi. >:D

jajo je fdv

Nimam se čemu čudit Zeizgeist. Ti si torej presodil, da je vse OK, ker si varstvoslovec.

No, sedaj pa preberi sodbo US, katero je dobil Krivic meseca oktobra 2012:
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?...

In vem, da je tudi tukaj bilo po tvoje vse OK s strani slovnskih varnostnih organov (no, tudi Vrhovno sodišče je tako menilo celo 2x, a Krivic se ni dal "šalabajzerjem", posobnim tebi)

ne mislim niti brat, ker sta dve različni zadevi, če pa tega ne razumeš pa jebiga.
sicer pa kako ves kaj je po moje OK?
btw zakaj žalitve?

no comment ::

Ena ideja.

Kangla noče it. Hoče ostat. En rispekt mu je treba dat za pokončno držo, načelnost in neomajnost.

Predlagam, da vsak MBčan odbije podn kakšni kanglici, jo postavi na neko javno površino in vlije not beton. Mislim, da je to precej lep poklon županu. Pečat (mnogo njih) njegovima mandatoma. Otroci iz vrtcev lahko potem te betonkanglice še pobarvajo, dodatno dekorirajo...

Sam ne na ceste vlivat beton-kanglic, da se ne skangla kak mariborski dirkač na cesti. Mogoče samo na odseke, ki so pokriti z (neskurjenimi) radarji, tam so vozniki sedaj pazljivi in bodo brez problemov odslalomirali med betonkanglicami.

Še kaka boljša ideja?

Massacra ::

Seveda sta dve različni zadevi... čakaj malo, pravzaprav pa niti nista tako različni...na drugi, tretji pogled (ampak zadevo je treba dati v perspektivo...no to pa zna biti problem)!

Ja, zmotljivi so lahko Zeitgisti, Kayzer Soze-ji, friendbreezi itd. Ah, čakaj malo, prva dva sta iz varnostnih ved, ta dva res ne moreta biti zmotljiva...

Vidiš, zmota varnostnega organa ali sodišča je pa "plačljiva"
Pa še v zapor za kakšno leto do 3 let lahko gre oseba, ki je od države dodeljena pooblastila prekotačila oz. jih zlorabila. To pa potem več ni hec (in forumsko nakladanje)

Matako ::

no comment je izjavil:

Še kaka boljša ideja?

Če bo vztrajal do poletja, mu nakosite en kup bal sena, zabarikadirajte z njimi mestno hišo in mu izstavite račun.

Menda pride 150,000 ojrov. Pošteno!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Zeitgeist ::

kdo pa govori o nezmotljivosti?
kvecjemu ti dajes vtis da je tvoje mnenje nezmotljivo
jaz sem podal samo moje mnenje.

sicer pa imajo morebitni oskodovanci na razpolago pravna sredstva v koncni fazi tudi ustavno sodisce ali pa evropsko.

Massacra je izjavil:

Pa še v zapor za kakšno leto do 3 let lahko gre oseba, ki je od države dodeljena pooblastila prekotačila oz. jih zlorabila. To pa potem več ni hec (in forumsko nakladanje)

a res? nisem vedel, hvala da si me informiral, mas pir v dobrem :)

BigWhale ::

Keyser Soze je izjavil:

Čaki mal, tako so vsi pametni, kdaj gre za prekoračitev pooblastil.

Jaz nisem nikjer rekel, da je slo kjerkoli za prekoracitev pooblastil. Prosil sem za razlago, kaj je bilo dve leti nazaj v LJ drugace.

Keyser Soze ::

Massacra je izjavil:

Seveda sta dve različni zadevi... čakaj malo, pravzaprav pa niti nista tako različni...na drugi, tretji pogled (ampak zadevo je treba dati v perspektivo...no to pa zna biti problem)!

Ja, zmotljivi so lahko Zeitgisti, Kayzer Soze-ji, friendbreezi itd. Ah, čakaj malo, prva dva sta iz varnostnih ved, ta dva res ne moreta biti zmotljiva...

Sam, kaj pa še si se kje zmotil ko si pisal v to temo? >:D

Zadeva dana v perspektivo ima ene toliko veze, kot kopica drugih, ki ti jih iskalnik vrže ven, če vržeš pod ključne besede omejevanje pravice do svobode. Zato te sprašujem zakaj ravno ta sodba? Pa še Krivic je vpleten, tako da ne morem da mi ne bi nekaj smrdelo tule.

Da lahko oseba za zlorabo pooblastil odgovarja je popolnoma jasno, da to ni en hec tudi, da pa na tem forumu lahko demantiraš besede nasprotnega pola, ki je argumentirano ali ne, nekako na istem temelju kot si sam, pa tudi ni hec. Ampak čista resnica.

Dokler folk vehementno trdi, da so policaji v MB gladko prekoračili pooblastila, menda tudi jaz lahko trdim, da to ni res. Al lahko meni potemtakem braniš drugo ustavno pravico? US bi pomoje reklo da ne.

BigWhale je izjavil:

Jaz nisem nikjer rekel, da je slo kjerkoli za prekoracitev pooblastil. Prosil sem za razlago, kaj je bilo dve leti nazaj v LJ drugace.

Marsikaj. Morda za koga finese. Pa bodo že povedali. Ampak, saj konec koncev tudi ni bilo tako zelo drugače. A niso bila isto uporabljena prisilna sredstva?

Morda le v manjšem obsegu, ker je bil dogodek dokaj lokaliziran, prijavljen, z neke vrste organizacijo, podnevi, množica pa veliko bolj homogena.
OM, F, G!

Zgodovina sprememb…

Če bi ti Kayzer Soze prebral (ali poiskal) mnenje kakšnega relevantnega pravnika (in Krivic to vsekakor je), bi ne trdil, da je policija ukrepala v skladu "s pravili igre". In mene rea moti to, da eni pisuni iz teme naredite po par 10 strani, ker kar naprej gonite eno te isto neumnost (oz. zmoto)!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Massacra ()

-valvoline- ::

Če te škif neupravičeno vdari,a mu lahko vrneš? Z obrestmi?
:D

-valvoline- je izjavil:

Pred Državnim pravobranilstvom in v zasebni tožbi. Fizično uradni osebi ne smeš ene okili kepe primazat (kar pa je lahlo tudi diskutabilno, če si se zbal za svoje življenje recimo in če si bil hodo ponižan)

Keyser Soze ::

Massacra je izjavil:

Če bi ti Kayzer Soze prebral (ali poiskal) mnenje kakšnega relevantnega pravnika (in Krivic to vsekakor je), bi ne trdil, da je policija ukrepala v skladu "s pravili igre". In mene rea moti to, da eni pisuni iz teme naredite po par 10 strani, ker kar naprej gonite eno te isto neumnost (oz. zmoto)!

Tole pišeš kot nezmotljiv?

Se bom vzdržal nadaljnih komentarjev na tvoje odzive, dokler ne napišeš tistega kar sem te prosil malce bolj gor.
OM, F, G!

-valvoline- ::

In the heat of the moment se lahko marsikaj zgodi,po sodiščih ne vem če bo kšna izjava merodajna,čeprav od uradne osebe - škifca.
:))

P.S. Keyser je itak pussy tak k vsi državni paraziti,skrbi edino za svojo rit in za svoj zabetoniran parazitski stolček.
;((

Zgodovina sprememb…

darkolord ::

Fizično uradni osebi ne smeš ene okili kepe primazat (kar pa je lahlo tudi diskutabilno, če si se zbal za svoje življenje recimo in če si bil hodo ponižan)
V silobranu skoraj zagotovo lahko.

bigbada ::

Jutri bo rekord v številu protestnikov v LJ. Po izračunih naj bi jih prišlo tudi do 20.000. Gotofi so, VSI.

darkolord ::

A protestniki?

bigbada ::

Ne, naša politična elita, tako leva kot desna in podobni priskledniki.

Gandalfar ::

No dajte bit mal bolj realni. Elite se menja tako, da se gor postavi nove elite. Ce ne mislite le teh predlagat bo bolj malo haska.

luli ::

Gandalfar je izjavil:

No dajte bit mal bolj realni. Elite se menja tako, da se gor postavi nove elite. Ce ne mislite le teh predlagat bo bolj malo haska.

Izdaj nam prosim, za koga moramo navijati. Čisto smo zgubljeni.

Zgodovina sprememb…

imagodei ::

francek1 je izjavil:

Očitno si se slabo naučil Zakon o Policiji:

51. člen

Policisti smejo uporabiti le tisto prisilno sredstvo, ki je sorazmerno načinu in moči upiranja ali napada. Pri uporabi prisilnih sredstev morajo policisti spoštovati človekovo osebnost in njegovo dostojanstvo.

Če sme policist pri izvajanju policijskih nalog v določenem primeru uporabiti več prisilnih sredstev hkrati, sme hujše prisilno sredstvo uporabiti le, če je bila uporaba milejšega sredstva neuspešna ali če zaradi okoliščin in razlogov za varnost življenja, osebno varnost ali varnost premoženja ljudi ne bi bila mogoča.

Policisti morajo prenehati uporabljati prisilno sredstvo takoj, ko prenehajo razlogi, zaradi katerih je bilo uporabljeno.

Ne pa, da jih na tleh vklenjen protestnik dobi s tonfo od zadaj(čeprav mi je jasno, da je žalil...).

Ne gledat sam tistega, kar ti paše. Takole gre naprej Zakon o policiji: ZPol-UPB7
51.b člen
Plinski razpršilec, fizično silo in palico lahko policist uporabi, če ne more drugače obvladati upiranja osebe, ki ne izpolnjuje zakonitih ukazov, moti javni red, ali upiranja osebe, ki jo je treba prijeti, privesti ali ji odvzeti prostost, kot tudi, če mora odvrniti napad na osebe ali objekte, ki jih varuje, ali napad na sebe ali koga drugega.

51.c člen
Za vzpostavitev javnega reda, kadar je ta huje ali množično kršen, smejo policisti, poleg prisilnih sredstev iz prejšnjega člena, uporabiti plinska sredstva in druga sredstva za pasivizacijo, vodni curek, konjenico in posebna motorna vozila.

Plinska sredstva in druga sredstva za pasivizacijo se lahko uporabijo tudi v primerih terorističnih dejanj in ugrabitev ali za prijetje osebe, ki se upira, napada ali drugače onemogoča izvršitev naloge ali neposredno ogroža življenje policista ali koga drugega.

Imamo pa tudi Zakon o javnih zbiranjih - vsebino si preberite sami.

BigWhale je izjavil:

This: https://slo-tech.com/forum/t544258/p381...
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

• spremenil: imagodei ()

dstr17_ ::

Mene zanima kaj se zgodi s tistimi, ki sedijo v gostinskih lokalih. Ali mora policija tudi te odstraniti, da 'jim ne bi prišli za hrbet', ali kaj?

Sims ::

Pa nevarni so tudi oni na strehi, ki trobijo v "vuvuzele". Če postane vroče, hitro keri potegne Bazooko ven ...

Ti policaji so za take stvari usposobljeni(ne nanaša se na Bazooko :D) in sigurno si krijejo hrbte. Odvisno od situacije in vrste pristopa, ki ga iberejo v dani situaciji.

BigWhale ::

imagodei je izjavil:

Hja, razlik je cel kup, ko začneš seštevat. Ena najbolj očitnih je ta, da so se študentski protesti dogajali podnevi. Ni tako nepomembna razlika. Predvsem se več vidi, policaji so tudi samo ljudje, najbrž so manj živčni, če več vidijo.

Tole se mi zdi v bistvu edina dovolj pomembna razlika.

imagodei je izjavil:

Naslednja, ki pade na pamet je, da so bili tisti protesti napovedani - scenarije za reševanje problemov so imeli verjetno bolj izdelane kot zdaj v Mariboru, kjer so se sproti prilagajali.

Tudi mariborski protest je bil napovedan. To, da ni bil uradno prijavljen je birokratska traparija, ki s samim dogajanjem nima nobene veze. Glede na to, da so policaje uvozili iz LJ in MS, pomeni, da so vedeli v kaj se lahko sprevrzejo zadeve.

imagodei je izjavil:

Tretja, spet ne nepomembna razlika je ta, da so bili v LJ na študentskih protestih predvsem študenti in tudi dijaki. Torej znaten del mladoletnih in komaj polnoletnih oseb. Slab PR je, če policija stolče 30 mladoletnikov, verjetno so imeli navodila, da naj bodo še posebej strpni. V Mariboru je protestiralo vse živo, od študentov, do odraslih zaposlenih oseb, do navijaških skupin in ostalih huliganov...

Aha! Torej je v teoriji le obstajala moznost, da bi v MB lahko resili stvari na bolj miren nacin? Se pravi je pomembno kdo demonstrira? Ce dijaki razbijejo pol parlamenta jih je potrebno pustiti na miru, ce se pa 'huligani' derejo 'gotof je', je pa treba s konjenico nad njih?

Tole sem sedaj malo zbanaliziral ampak, tako se zdi.

imagodei je izjavil:

Od protestnikov so zahtevali, da se mirno razidejo. To so večkrat ponovili tudi iz helikopterja, tako da sprenevedat se, da niso slišali, je debilizem.

To je tista bistvena razlika, ki se mi zdi pomembna. V LJ so policaji stali in cakali, po nekaj urah so se protestniki navelicali metati granitne kocke v parlament in so odsli domov. V MB pa so policaji zaceli aktivno razganjati mnozico. V MB je bilo manj ljudi kot v LJ, naredili so manj skode a so vseeno imeli vec dela, da jih spucajo. Morda ravno zato, ker so jih tako aktivno preganjali. Ce bi zavzeli bolj defenzivno pozicijo, bi se stvar utegnila koncati drugace, bolj mirno.

imagodei je izjavil:

Kaj si pa sam naredil za to, da te policisti niso pošpricali s solzilcem in pretepli s pendrekom? Šlepar na cesti te tudi nima pravice povoziti, pa vseeno je mal neumno iti na sredo magistralke stat, kao - sej me nima pravice zbit.

Ma, jaz ne opravicujem protestnikov, se mi zdi, da so dobili kar so iskali. Se mi pa zdi, da bi lahko celotno stvar speljali precej bolje in z manj hude krvi. Tudi medijsko bi se za trenutno vlado bolje izteklo.

BW +1

Dodal bi še to, zahtevat da se razidemo po 1 uri ali uri pa pol je žaljivo. Folk bo stal, dokler bo hotel. Drugo pa je ko spoka v TAKI meri, da je potrebno dejansko folk razgnat. Sem videl na TV, v Ljubljani(bilo je še svetlo, torej so se komaj začeli zbirat), je policaj preko Megafona govoril, naj gredo, ker protest ni prijavljen. Koji kurac, bo on govoril kam naj gre folk in kdaj.

"Gotof je!"

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sims ()

Tr0n ::

V ponedeljek popravni izpit. Sami se pa odlocite, za koga. :)

Kot že rečeno, pridemo, imeli bomo večje tranparente in bolj glasni bomo. Popravni izpit ... Ja, zadnjič nismo sodelovali v pretepu in vandalizmu, tudi tokrat ne bomo ... To pa je tudi vse.

"Gotof je!"

Mah dajte, kaj se delate fine :)). Itak, da vsak pošten gotofec potihem upa, da bo _neka_ pizdarija! To je menda logično. Valda, da je to niti ne preveč dobro skrita poanta, vsega skupaj. Folk v najslabšem primeru upa na učinek akcije-reakcije, v "najboljšem" pa na nekakšno Bastille sceno ali nekaj. Sploh na TV (vseh) jim že skoraj prihaja od navdušenja.

Ok, potem imamo še specialce, tipa Miki, ki se še dodatno v tem vidi v vlogi Marianne:

Ko bo enkrat kritična masa dosegla vrelišče, bo narod vdrl v parlament, ki je postal simbol norčevanja iz ljudi. Če do tega pride, policisti niso vaši sovražniki. Zato svojo jezo usmerite na tiste, ki sedijo tam notri! Če bo nevihta podivjala, bom z mečem v njenem besu vodil horde pravice, da izžgemo Janše, Pahorje, Virante, Jankoviće, Erjavce in ostale plenilce. Z vami sem in vi ste z mano!

old sk00l gotof

old sk00l gotof

/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Glej, priznam toliko, da če ni hrupa ni efekta, ko je nekaj časa tiho je prav beda, ko pa spet drenje in trobente pol je pa "vzdušje". Kaj je nenazadnje tudi namen, da se SLIŠI. Tudi ogenj začini zadevo. Pa vseeno ne bom letel nad policaje. To pa je razlika.

Zgodovina sprememb…

Sims je izjavil:

Glej priznam toliko, da če ni hrupa ni efekta, ko je nekaj časa tiho je prav beda, ko pa spet drenje in trobente pol je pa "vzdušje". Kaj je nenazadnje tudi namen, da se SLIŠI Tudi ogen začini zadevo. Pa vseeno ne bom letel nad policaje. To pa je razlika.

Ja saj. To je ko gostilniški pretep. Po koncu se vedno izkaže, da se ni nihče tepel. V bistvu sploh nihče ni bil zraven. :))
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

"GOTOF JE!"

francek1 ::

Madona kako ste eni pametni za tipkovnico ob tem, da ne poznate niti zakonodaje niti taktičnih metod Policije niti niste bili na mestu dogodkov. Mediji namreč lahko isto dogajanje prikažejo na popolnoma drug način. Za Maribor lahko zatrdim, da policija ni imela druge izbire, kot da množico razžene. Pred občinsko zgradbo so namreč granitne kocke letele iz ozadja preko množice normalnih( relativno mirnih) protestnikov. Ne morem si zamislit posledice predčasnega padca takega projektila. In potem eni pametujete, da je imela policija drugo izbiro....In ja, ko se prazni teren, je potrebno odstranit tudi obiskovalce lokalov. Kdo pa ti garantira, da se ni ekstemist potuhnil s kocko v žepu?
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: T-h-o-r ()

Pa ja, saj so morali narediti red. KAKO je vprašanje. In ja, seveda ne poznamo taktik. Eni smo pač kekci naivni in smo se počutili celo varne, kasneje pa bi jih dobil po betici, če bi tam stal. Nismo vsi šolani, kako se na demonstracijah obnaša. Se pa učimo :D

"Gotof je""

Zgodovina sprememb…

Sims je izjavil:

In ja, seveda ne poznamo taktik. Eni smo pač kekci naivni in smo se počutili celo varne, kasneje pa bi jih dobil po betici, če bi tam stal. Nismo vsi šolani, kako se na demonstracijah obnaša. Se pa učimo :D

To. Glej, če greš recimo v gore je fino vedeti, da lahko pride kako sranje in se ti kaj zgodi in se pozanimaš kako in kaj v kakšni situaciji. Verjetno hribom ne boš utrujal, da zatirajo tvoje svoboščine in ogrožajo tvojo integriteto, ker te niso informirali o nevarnostih.

No, saj nekateri imajo res težave s tem ampak večini se mi zdi, da je jasen koncept lastne varnosti. Tako, okvirno.

No, isti liki računajo, da na protestih in javnih dogodkih (govorim na splošno) morajo vsi od policije, redarjev do faking Dedka Mraza biti odgovorni za tvojo varnost ti se pa lahko mirno sprehajaš okrog brez brige na svetu in ogleduješ znamenitosti. Verjetno, če bi lik laufal s škarjami v rokah tam okrog ne bi bil kriv, da se mu kaj zgodi. Ker ima pravico!

Še enkrat, govorim na splošno, ne nujno za gotofanje.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

WarpedGone ::

Tudi ogenj začini zadevo.

Pač zakuri **svoj** avto, ne mojega. Deal?
Zbogom in hvala za vse ribe

? Kaj pa je tebe vsekalo?

floyd1 ::

Jp, v ponedeljek spet gremo.

Mimogrede - nekdo se je zgleda odločil protest "rahlo" sabotirat - okrog intenzivno kroži SMS z narobe datumam 6. 12. 2012.

Gotof je.

Utk ::

Tisti, proti katerim se demonstrira, imajo že več kot 100 let rešitev. Plačajo 10 huliganov, ki začnejo razbijat, policija vse razgoni in demonstracij je (bi moralo bit) konec. Pa ja da. Ne bojo se tako lahko izmazali.

dronyx ::

No ja, saj na nogometnih tekmah tudi ne razženejo celega stadiona, če nekaj organiziranih navijačev lomi stole in prižiga bakle. Po moje je normalna taktika ta, da se jih izolira od ostale množice. Tu pa bistveno več kot kordon specialcev pomagajo policisti v civilu med množico, ki takemu razgrajaču pokažejo značko in ga pospremijo do prve kible.

Utk ::

To bi bilo, če bi policija imela interes, da imamo mirne demonstracije. Ampak policija očitno ni dobila takih navodil iz vrha, ker je interes države, da demonstracij sploh ni.
Tu bi se morali demonstranti organizirat in takšne huligane sami izločit, kar pa tudi ni realno.

T-h-o-r ::

lahko nekdo pobriše francek1 poste? ker tip laže in širi laži v vsakem sporočilu
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Oldi ::

Ko bo enkrat kritična masa dosegla vrelišče, bo narod vdrl v parlament, ki je postal simbol norčevanja iz ljudi. Če do tega pride, policisti niso vaši sovražniki. Zato svojo jezo usmerite na tiste, ki sedijo tam notri! Če bo nevihta podivjala, bom z mečem v njenem besu vodil horde pravice, da izžgemo Janše, Pahorje, Virante, Jankoviće, Erjavce in ostale plenilce. Z vami sem in vi ste z mano!

Po kaki logiki lahko folk - vključno s citiranim Mikijem, upa, da nove garniture politikov ne bodo plenilske oziroma še slabše kot te. No ena logika je, boremalo bo še zapokrast.

Po moje je menjava brez preobrazbe sistema izguba let, sploh pa ne moreš vseh zamenjat oziroma bi bil to kretenizem, saj niso vsi barabe. Pa smo tam, Janša in Svet na kanalu A sta dosegla, da so vsi barabe, razen morda naših, če smo verniki. Kako brez revolucije priti do preobrazbe pa ne vem, v zgodovini se to še ni zgodilo - se bojim.

baraba si tudi, če samo tiho gledaš ta prave barabe

Baraba si tudi, če "miroljubno" sediš na pločniku v množici ljudi, 10m stran od tebe pa taista množica mečlje granitne kocke v glavo policistom.
- Hoc est qui sumus -

Vsi smo po malem barabe. Pravijo, da jih lepa dekleta ljubijo. >:D
/\/\.K.

amigo_no1 ::

-valvoline- je izjavil:

Po službi jih je že marsikateri dobil (na neznanem kraju in času).

dronyx ::

Mene pa neki zanima. Če bo toti Franc Kangler nekega dne res Gotof, ali gre z njim tudi njegova podžupanja?

Po moje ima Franc Kangler v sebi kar nekaj Berlusconijevega smisla za ženske (pa nisem mislil s tme samo Karin Ježovito).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Magic1 ::

Ja lej, mora da dobro ustreže šefu.
Jankovic je pravi amater napram Kangli, v enem tednu je dobil Kangla tolk postov, kot Jankovic v letih:-)
Magic

imagodei je izjavil:

Baraba si tudi, če "miroljubno" sediš na pločniku v množici ljudi, 10m stran od tebe pa taista množica mečlje granitne kocke v glavo policistom.

ja, in policaj te lahko vklene in fizično odstrani

ne sme pa te mlatit s pendrekom in ti špricati popra in solzivca v oči, z neposredne bližine

lahko imaš v rokah tudi železni kol in z njim mlatiš po policistih, ampak ko ga odvržeš in daš roke v zrak, te policaji ne smejo več mlatit, lahko te vklenejo in odvlečejo v marico in nato v pripor

itd.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

Magic1 ::

Tako ja, par sto glava množica iz katere letijo kocke in policaji 10x manj številčni naj odstranijo ljudi v kombi??
R
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

ne, naj vse postrelijo, da bo ziher

T-h-o-r je izjavil:

ja, in policaj te lahko vklene in fizično odstrani

ne sme pa te mlatit s pendrekom in ti špricati popra in solzivca v oči, z neposredne bližine

Kje pa to piše? Kje piše, da policisti na javnem zborovanju, kjer je množično kršen JRM oz. pride do kaznivih dejanj ogrožanja premoženja in življenj, ne smejo uporabiti pendrekov in solzilca? Urlpls!

T-h-o-r je izjavil:

lahko imaš v rokah tudi železni kol in z njim mlatiš po policistih, ampak ko ga odvržeš in daš roke v zrak, te policaji ne smejo več mlatit, lahko te vklenejo in odvlečejo v marico in nato v pripor

Ja, po bitki smo vsi generali. Lahko je teoretizirat. V namišljeni situaciji, kjer se en sam posameznik s palico upira aretaciji, potem pa jo iz neznanega razloga odvrže in se preda, imaš seveda prav.

Na javnih zborovanjih je stvar drugačna.
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

• spremenil: imagodei ()
««
27 / 53
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V Budimpešti protesti proti davku na internet (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
16238799 (33929) m0LN4r
»

Šolnine in poprov sprej (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / NWO
12133058 (23883) CaqKa

Novi vse slovenski protest 3.12.2012 ob 16:00 (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5714139 (13482) Gandalfar

Več podobnih tem