» »

Franc Kangler

Franc Kangler

Temo vidijo: vsi
««
31 / 53
»»

Karaya 52 ::

Daedalus je izjavil:

A hebat ga. To se zgodi, ce ulico razglasis za drzavotvorno. Lahko je. Marsikdo pa vzame to prevec resno.

To ze zgodi, ko par brainless idiotov dela štalo. Na protestu, tekmi, v vaški gostilni. Njim je vseeno. Dokler se niso začeli izgredniki zaganjat v policijo, je bilo vse lepo mirno, skor doglcajt.

Vse je res. Samo da gostilniskega krozka praviloma ne proglasis za vasko skupscino. Pomoje si huligani mislijo, da je njihovo pocetje drzavotvorno.

jype ::

Karaya 52> Pomoje si huligani mislijo, da je njihovo pocetje drzavotvorno.

100%, saj so plačani za to.

krneki0001 ::

jype je izjavil:

Nikec3> Kako veš za zamaskirano osebo, da je neonacist?

Prepoznaš skupino. Ljubljana ni velemesto in ima samo par organiziranih "tu-je" skupin.

nebivedu> Zanimivo, neonacisti so vedno janšo podpiral, nikol niso bili proti njemu, tako da težko verjamem, da bi bili res neonacisti. Pomoje novinar pretirava.

Po moje pa ne, ker sem jih videl.

In po čem si prepoznal neonaciste? Po vojaških hlašah? Bulerjih, pobriti glavi?
Tudi sam sem namreč tak (no nimam bulerjev, ker imam vojaške škornje), pa nisem neonacist, niti nikoli nisem bil.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Daedalus ::

Ne vem lih, če so neonaciji. So pa resni kreteni:

Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: kuglvinkl ()

Vajenc ::

Matako je izjavil:

vracam se domov, heli je ugasnil reflektor. Nekega zarisca ni vec.. Verjetno se naokrog dogajajo zgodbe, ki jih pise zivljenje, ampal ne mores biti povsod.

Bravo za pogum in vztrajnost. Morda si navdihnil tudi kakšnega poročevalca iz MB za ponedeljek ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Matako ::

Evo doma! Mimogrede, živim pbl četrt ure peš od centra. Ja, je bilo kar športno. Porabiti sem moral tudi oba vlažilna robčka iz hit-packa (deluje bolje kot katerakoli suha krpa ali šal, ki je brezveze).

Slike bi morale biti zdaj tu:

http://flic.kr/ps/2o5tUr

Kot sem že povedal zadnjič, na žalost ne morem slikati če ni dovolj svetlobe - tu mi je verjeli ali ne ogromno pomagal reflektor na heliju, ne vem, če se to vidi s slik ampak v resnici je razlika kot.. no dan in noč!

Druga ovira je, da sem se moral občasno spraviti na mesto, kjer sem lahko v miru tipkal sms-stil (nimam polne tipkovnice). To mesto je moralo biti jasno prosto za taktični umik. Tukaj sem se dvakrat skoraj zajebal, ker nisem opazil čistilnega kordona na Trgu republike, ki se je očitno vzel iz tiste stranske ulice za Cankarjevim domom. Ampak razen da me je policaj odrinil s ščitom (ravno takrat so v formaciji z dvojnim korakom zaključevali osnovnošolski ples pri Maksiju in NLB) ni bilo hujšega - sem pač rekel da se spravljam stran in so me pustili za hrbet. Ker sem bil eden redkih polnoletnih okrog so me verjetno prepoznali za nenevarnega. Drugič sem spet zaradi sms-anja nagazil direktno na okrepitve iz Šubičeve, samo sem pač samo produžil pravokotno v park zraven Naravoslovnega muzeja, kjer so bili že stacionirani naši modri ljubitelji konjereje, ki so potem odigrali stransko vlogo tudi na slovenski.

No izkaže se, da je bilo prostora za pokrivanje v bistvu ogromno, težko je bilo imeti pregled, res ne vem koliko je bilo protestnikov (stalno so zapuščali sceno), ker scena je bila razen jedra, ki je metal kamenje in pirotehniko... zelo razpotegnjena. Nekakšen novoletni filing. Z vsem alkotom in retardiranimi srednješolskimi vzkliki, ki spadajo zraven (matr, smo mi bili tudi take budale???) Tudi ni noben policaj težil, če si kaj postajal v njihovi bližini "za bojnimi črtami", tam sem tudi naredil večino posnetkov.

Slaba stvar tega poročanja je bila, da nisem mogel biti povsod, ampak saj nihče ni mogel biti, razen Retard High moštva (deklet je bilo v jedru zelo malo) mnogobojcev.

In ja, mnogi so bili opremljeni s (predvidevam) civilnim kemičnim agentom, ki se ga ponekod da kupiti legalno za potrebe obrambe pred živalmi (bla bla bla - klasifikacija pač). Par likov je tudi imelo plinske maske. Poleg pirotehnike se jke v glavnem metalo tudi kamenje, saj tako je izgledalo. Granitnih kock ni bilo - samo itak kamenj lahko vržeš dalj in jih ene par nosiš ves čas s seboj.

Skratka še enkrat se je pokazalo, tako kot pri "sedečih bikih" v MB, da so protesniki prebrali članek ali dva o metodah protestov.

Policija se je po tem kar sem videl do teh otrok obnašala EKSTREMNO prizanesljiv. Bo pa o tem tekla debata še tedne, veliko bo tudi joka v naslednjih dneh.

Sam si bom mislil svoje.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

@Matako - kul report:D Za drugič pa... lahko se ti pridružim s svojim DSLR-jem. Jaz fotkam, ti skrbiš za taktične premike in spremno besedilo>:D

@Gand... sej bi lahko opozoril, pa bi sam odstranil ta drug citat...
[J.P.Sartre]

mtosev ::

vidim po tvju da ni blo nič hujšega

upam, da so policisti dobro razbili tiste loleke kateri so zečeli razbijati
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

nebivedu> Tudi sam sem namreč tak (no nimam bulerjev, ker imam vojaške škornje), pa nisem neonacist, niti nikoli nisem bil.

Videz ne igra nobene vloge - če se pa vsake toliko časa pretepaš po gejevskih lokalih in diskačih, pa niti ni važno, kakšen si videti - pomembno je le, da se te prepozna (po obrazu, po glasu, po stasu - ni pomembno).

Pa seveda gre za skupine, v katerih so ves čas isti ljudje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

djordjevic ::

@Matako: Ob tvojih opisih dogajanje kar oživi pred očmi. Dober si, jebenti. Bi moral pisati potopise. :D
No grave is deep enough to keep us in chains.

Ja samo še enkrat: tisti, ki so zraven ponavadi vidijo najmanj. Sploh na protestih ni enega, ki bi videl celotno sliko! Se preprosto ne da. Tako da zgodbice, ki bodo prihajale ven od srednješolskih mnogobojcev te dni, kako so videli to in ono... jaz jih bom jemal z rezervo.
/\/\.K.

Pa treba je pohvalit Policijo. Tokrat niso grozili v tri dni, niso napadali miroljubnih protestnikov, pa še tvitajo po novem.
[J.P.Sartre]

T-h-o-r ::

Chuppacadabra ?@Chuppacadabra
Zamaskiranci na Kongresnem trgu so bili sami TUJCI. Vsi so se po telefonu pogovarjali v slabi angleščini. #soocenje #fertikje
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Tujci ja :)

No bodimo pošteni. Tudi naši mladeniči, ti naš up, so bili kar prizadevni v metanju in tudi jezika niso šparali.

Kruto dejstvo je, da so to štalo delali naši mladoletniki, predvidevam da kar ljubljanski (po naglasih sodeč), študentov je bilo malo. Mogoče zato, ker je petek in so šli v svoje kraje, na svoje gotofe.

Tako da izgovor o nekih tujcih in provokatorjih. Črnci prosim.

Večina mulčkov ki je besnela tam, provokatorjev sploh ni videla in ni bila vplivana od njih!

Ok, ena prednost je če si zraven v dogajanju - slišiš pogovore.

Samo raje ne bi. Hudič bi se zjokal.

Resno.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

amigo_no1 ::

Slaba angleščina ?

Se sliši kot sds skinhead fan club iz Žireh undercover?
http://www.mladina.si/106959/povej-mi-s...

In še vlada skriva poročilo Sove o tej tematiki ;).

Buggy ::

@Matako: nikoli ti nisem poklonil pohvale, ze glede pripekov na forumu na splosno, bi se ti pa ob tej priliki zahvalil, za tako lepo poeticno podozivet potek protesta. Respect!

Aja... saj res. Na unih mojih slikah je najstarejša fotka slika enega "problematičnega lika". Oblačila, obutev, način hoje...

No jasno, ker je zmazana, kot vse se ne vidi, kaj ima na hrbtu. Ampak imel je jakno z "bikerskim" napisom Streetfighter in nasplošno je izgledal dokaj ostro. Plus še en podoben strumen tip oblečen v odpadno vojaško robo, brez oznak.

Sta pa seveda jo mahala na protest po najbližji možni poti.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Daedalus je izjavil:

Pa treba je pohvalit Policijo. Tokrat niso grozili v tri dni, niso napadali miroljubnih protestnikov, pa še tvitajo po novem.

Word. Od ponedeljkovega protesta v Mariboru so očitno ogromno odnesli in se v maksimalno kratkem času izjemno dobro pripravili. Tudi v dobro ljudi! Skratka, vsa čast jim gre.

Matako> Kot sem že povedal zadnjič, na žalost ne morem slikati če ni dovolj svetlobe

A ti posodmo... FS-3?

djordjevic> Word. Od ponedeljkovega protesta v Mariboru so očitno ogromno odnesli in se v maksimalno kratkem času izjemno dobro pripravili. Tudi v dobro ljudi! Skratka, vsa čast jim gre.

V Ljubljani so bili do zdaj še vedno taki. Jih mamo radi!

Zgodovina sprememb…

no comment ::

Matako je izjavil:

Tudi ni noben policaj težil, če si kaj postajal v njihovi bližini "za bojnimi črtami", tam sem tudi naredil večino posnetkov.

O, šit. Si moral to zblebetat?! Kajzer bo popizdu nad neodgovornostjo svojih. Pred tednom smo zvedeli, da je pustit si koga za hrbtom nesprejemljiva taktična napaka. Danes pa pustijo, da se jim šetajo liki za ritjo?! Pa ajde da pustijo neke žutokljunce za sabo. Za hrbtom so si pustili Matakota! Zdej, ne vemo kolk 'elektrike' ma Matako v bicepsih, ampak že samo nekoga s tolk med uhami ni pametno pustit za sabo, imho.

Šlamparija.

djordjevic je izjavil:

Daedalus je izjavil:

Word. Od ponedeljkovega protesta v Mariboru so očitno ogromno odnesli in se v maksimalno kratkem času izjemno dobro pripravili. Tudi v dobro ljudi! Skratka, vsa čast jim gre.

podpis pod tole...

Daedalus je izjavil:

+1. Ne vem kako je bilo v MB, samo ljubljanska (ok, verjetno so tudi od drugod) policija je bila maksimalno profesionalna. Sam sem potem, ko sem nagzil na ščite kordona in so me spustili zadaj lahko nekaj časa spremljal kako je poveljnik taktično razporejal enote in kako je spremljal dogajanje.

Nočem delati reklame za represivni organ, briga me. Ampak povem vam - če mislite iti proti tem fantom in izvajati kako Bastille vpad na kak Parlament... nimate šans. In ne ni fora v številu.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Oldi ::

V Odmevih je strokovnjak za te zadeve bil med demonstranti in je rekel, da so se začeli zbirati že od 17h, si jih pač prepoznal po marsičem in da jih je bilo velik.
Ja očitno sejemo, kar so sejali in nima se smisla zgražati in govoriti o huliganih, imam filing, da gre za boj, za imiđ, za življenski stil, torej več kot huligan, ki je nasilnik brez nekega ideološko-sociološkega ozadja.

PS: Čist tko, filing nekega ljubiteljskega družboslovca iz fotelja.

Matheeew ::

Super poročanje Matako.

Oldi> imam filing, da gre za boj, za imiđ, za življenski stil, torej več kot huligan, ki je nasilnik brez nekega ideološko-sociološkega ozadja.

Ma pa ja. Praktično vsi nasilneži so na tak ali drugačen način Blut und Boden. Tut če so zares leftyji.

Zgodovina sprememb…

O njihovi ideologiji nisem niti malo razmišljal in nisem namigoval na levo. Čist možno, da so B&B in jajčasti, da je kaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oldi ()

Ja, vem, ampak trenutno vse kaže, da so bili skrajno desni - je pa čist mogoče (ker tut take poznamo) da so bli vmes kakšni anarhisti. Tazaresni, tolk ultra levi, kokr sem js samo na papirju lahko.

jype je izjavil:

Matako> Kot sem že povedal zadnjič, na žalost ne morem slikati če ni dovolj svetlobe

A ti posodmo... FS-3?

Mah raje imam nekaj, kar lahko dam v stranski žep. Ali v hit-pack LOL (interna šala iz druge teme). Pride prav, ko je treba bežati ali držati robec pred smrčkom. Pa še fino je, če ga ni škoda. :D

Ampak ne skrbite za slike! Toliko objektivov raznoraznih vrst, tudi v rokah profijev ne vidiš vsak dan. Profi materiala bo že jutri na tone! Zdi se mi brezveze nekaj truditi še sam.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Nč, tut js morm domov.

Matako> Mah raje imam nekaj, kar lahko dam v stranski žep.

Al pa kej kar ne zgleda tko kot da nosiš orožje? :)

Ja, vem, mi, pussyji, mamo pa radi teleobjektive!

Splača se ti tudi snemat audio - ravno za te... No... Pogovore, čeprav to kar sem jaz slišal pomoje ne bi smelo priti od ust biološke vrste, ki je sposobna jezikovnega izražanja.

jype je izjavil:

Ja, vem, ampak trenutno vse kaže, da so bili skrajno desni - je pa čist mogoče (ker tut take poznamo) da so bli vmes kakšni anarhisti. Tazaresni, tolk ultra levi, kokr sem js samo na papirju lahko.

Glejte.. pozabite na neke udarne jedinice. Večina folka, ki so danes prinesli s sabo pirotehniko in se ga najprej nabutali, nakar šli delat sranje bo šele jutri zvedela, da so sploh bili tam neki ekstremisti. In ja, vsi se bodo jutri spomnili, da so jih videli.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Zakaj pa ne bi bili ideološko mavrični ali celo brezbarvni.
@Matako daj kaj več povej o robčkastem filtru oziroma objavi kak link.

Robčkast filter dobiš na letalu nekega bližnjevzhodnega prevoznika od stevardese. Ni vrag, da je kak intifada-class materijal!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Matako> Večina folka, ki so danes prinesli s sabo pirotehniko in se ga najprej nabutali, nakar šli delat sranje bo šele jutri zvedela, da so sploh bili tam neki ekstremisti.

Ker sami sebe nimajo za ekstremiste niti ko se pridejo pijani pretepat na parado ponosa.

Dokler niso kreteni vleteli.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: kuglvinkl ()

no comment je izjavil:

Matako je izjavil:

Tudi ni noben policaj težil, če si kaj postajal v njihovi bližini "za bojnimi črtami", tam sem tudi naredil večino posnetkov.

O, šit. Si moral to zblebetat?! Kajzer bo popizdu nad neodgovornostjo svojih. Pred tednom smo zvedeli, da je pustit si koga za hrbtom nesprejemljiva taktična napaka. Danes pa pustijo, da se jim šetajo liki za ritjo?!

Glej, vse se da zmeniti. Samo kreten ne smeš biti. In s policaji se na protestu v glavnem pogovarjaš s telesno mimiko.

Recimo, če sediš na tleh pred čistilnim kordonom z rokami gor.. jih boš verjetno fasal. Kak razlog zakaj ne?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Massacra ::

Ne smeš jih fasat. Lahko te edino odnesejo stran.

Kajzer je pa itak mimo s ssvojimi argumenti ( in je varstvenik ali nekaj temu podobnega)

@Matako, mene pa najbolj zanima izrazoslovje udarnih mladcev, predvsem tisti del, ki govori o morebitni ideološki usmerjenosti, ne mislim na aktualnopolitično. Kake Janša-Jankovič polarizacije verjetno ni bilo niti slutiti. Ne more biti samo z alkotom in akcijo podprto žuranje.

Me pa po malem skrbi, kaj bo v Mb, že prvi dan po drugi vstaji se mi je po glavi podilo kaj bodo Pohorci pripravili kot maščevanje za vse prestano. Sploh sedaj po dobrem držanju žabarjev, ki jih je treba prekositi na celi črti.

Ma glej, vse je odvisno od situacije. Moraš tudi računati, da težje opremljena policija nikoli ne odnaša nikogar, oni samo naredijo prostor, da jih lahko navadno opremljeni policaji potegnejo stran.

Ne vem kako je bilo v MB, ampak recimo na Trgu republike, se je ena taka formacija šele vzpostavljala, vsak od policistov s ščiti je v hitrem tempu napredoval naprej z relativno veliko razdaljo drug med drugim in se gibal po terenu - ne vem kako bi za vsakim lahko tekla zadaj še dva policaja, ki bi morebitne protestnike, ki se ne želijo umakniti.

Zato sem tudi jaz lahko šel mimo, ker če bi na druščino nagazil malo kasneje naprej, ko so bili že strnjeni bi se verjetno moral pridružiti srednješolskemu kulturno rekreativnemu društvu Lopof. Beri: zbežal bi stran od policistov v smeri zabave z oderskimi efekti. Vsekakor pa ne bi poizkušal formacije ustaviti z nekim posedavanjem ali stanjem pri mestu. To bi bilo neumno. Sploh je sedenje na tleh v množičnih dogodkih ena večjih neumnosti - hitro se lahko od kod pojavi množica, ki te pohodi!!

V bistvu se pač samo umakneš, če ne drugega, v smeri protestnikov, če ne gre drugače in potem poizkušaš od tam stegniti ven proti prostim izhodob. Pač znajdi se.
/\/\.K.

Glede izrazoslovja gre verjetno za tako nizek nivo, da je težko sploh kaj rečt.

Zgodovina sprememb…

Oldi je izjavil:

@Matako, mene pa najbolj zanima izrazoslovje udarnih mladcev, predvsem tisti del, ki govori o morebitni ideološki usmerjenosti, ne mislim na aktualnopolitično. Kake Janša-Jankovič polarizacije verjetno ni bilo niti slutiti. Ne more biti samo z alkotom in akcijo podprto žuranje.

Tukaj moram pohvaliti mladino! Bili so v bistvu zelo ideološko nevtralni! Največkrat je seveda verbalnih izrazih nelagodja nad situacijo nastopal Jajo in neki generični lopovi, organizirani v nekakšno "bando". V bistvu se mi zdi, da če bi vzel katerokoli naključen ducat teh mladih protestnikov.... ne bi skupaj spravili treh različnih imen.

Morate razumeti, da so to otroci in adolescenti v letih, ko se večina zanima za politiko... precej površinsko. EDIT: pa ne, da je pri večini državljanov kaj drugače, ko odrastejo. Samo mulci imajo v mojih očeh saj nekako izgovor.

Pa dajte spomnite se ko ste bili v recimo v SŠ (za tiste, ki niste več)! Ok, saj je imel vsak razred par "filozofov", ki so morili z geopolitiko in še ene par, ki so mogoče vedeli ozadje lika na "čegevara" majici. Ampak večina zna prej našteti vse izvajalce na UK Top 40, kot nek političen zemljevid idej in imen. Hej, saj si še sam ne domišljam, da mi je vse jasno kdo je kdo v Deželici.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Se povsem strinjam, nikakor nisem pričakoval česa več in glede na stanje v starejši populaciji bi bilo to skrajno čudno.

Me pa vedno bolj skrbi kam bo to pripeljalo, ne moreš menjati cele politike, predvsem pa imam raje te, kot njihove stekle cucke v njihovih podmladkih. Kdor verjame v mlado politično generacijo se je zahebal kolikor je dolg in širok, poglejte samo študentsko politiko - če je še taka kot pred leti, ko so imeli strašno bedne scene daleč hujše kot njihovi strici.

Pristali bomo v vakuumu, ki ga bo zapolnil Jajo z bogvekako retoriko. Dolanc bi rekel, Kaj takega svet še ni videl.

Zgodovina sprememb…

+1 na stekle politične mladiče, ja.

Daedalus je izjavil:

Dokler niso kreteni vleteli.

no takole sem si jaz zamislil te proteste...danes, jutri, do konca in cilja!

Buggy je izjavil:

no takole sem si jaz zamislil te proteste...danes, jutri, do konca in cilja!

In kaj je v tvoji glavi na cilju? v moji en strašljiv vakuum, ki ga bo v najboljšem primeru zapolnil bilokdo, ki bo imel 5 minut časa.
Sem bil enkrat na enem takem cilju, na koncu delavskega štrajka, izvolili smo nekega fizikalca, govorci pa kot da bi uporabljali vsem drugim nerazumljive jezik. Skratka brez vsake konsistentne v rešitev usmerjene misli.

Zgodovina sprememb…

Jaz si prej predstavljam cilj tako, da bo ene par najbolj sumljivih likov odstopilo, ostali pa se bodo vzeli v roke in končno začeli delat vsaj približno, kot se spodobi. Bi bilo že skoraj dovolj in my book. Do naslednjih volitev. Potem pa folku dopovedat, naj izvolijo nekaj bolj pametnega od SDS/PS.

darkolord ::

in končno začeli delat vsaj približno, kot se spodobi
In kako je to, "kot se spodobi"?

Karaya 52 ::

V druzbi, kjer z delom tezko obogatis, sta moc in slava legitimna cilja, poti osebne uveljavitve in politika je za "stekle mladenice" eden izmed lazjih nacinov. Poslanci npr. Prepisovanje diplomskih, goljufanje narocnikov, prof. nemscine, ovajanje drzavljanov, prestopanje iz ene v drugo stranko etc. Je to nek standarden druzbeni presek ali sistem res preferira osebke s patoloskimi lastnostmi ...

Zgodovina sprememb…

mailer ::

Slika zgoraj je odlična, a kaj ko s tem ne dosežeš ravno veliko. Tudi on bi verjetno raje stal na nasprotni strani ograje. Tudi nekateri policisti so čist v redu fantje ampak teh je zmeraj manj. Še največ bi dosegli, če bi Kanglerju (in ostalim skorumpiranim in pohlepnim politikom brez hrbtenice in morale) ter Zidarju in Hildi (ter ostalim kvazimenedžerjem leta)razbili stanovanje, jih polili z lepilom ter povaljali v črno perje. Če bi se pa kakšen "guncal" na kašnem mostu bi bil pa učinek oz sporočilo ostalim še toliko večji.

Kdo naj odstopi in kdo ostane.

Jaz sem brez ideje, ker kdorkoli odide, ne bo nič drugače.
Kangler, ta zagotovo
trije poslanci, ki so omadeževani? niti ne, ta, ki je delal okna ni sam kriv, zakalkuliral si je pri novi fabriki na puf - v bistvu ga je pa potopila nesposobna vlada, ker je sesula komplet gradbeništvo in ne začela z energetskim renoviranjem zgradb..............
Skratka ni jasnih meril, plus največje barabe so se znale skriti, naivčine (pogojno rečeno) ala Kordež so pa nahebale.
««
31 / 53
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V Budimpešti protesti proti davku na internet (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
16238725 (33855) m0LN4r
»

Šolnine in poprov sprej (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / NWO
12133032 (23857) CaqKa

Novi vse slovenski protest 3.12.2012 ob 16:00 (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5714113 (13456) Gandalfar

Več podobnih tem