Forum » Omrežja in internet » povezava kp-lj
povezava kp-lj
kuky ::
koliksen je bandwith od ljubljane do kopra. zanima me glede adsl ja, kolko bo sploh prisel v postev na obali
PaJo ::
Kolko ma Telkom opticno povezavo nevem, ziher pa ce 1GB/s. Samo ti itak to nix ne koristi, ker bos imel iz strani ISP-ja zaprt promet, se pravi ce bos pri Siolu vzel bos mel 512DL-ja in 128 UL-ja tak da itak bo povezava so sfolgala, blem je samo kdaj bodo tvojo telefonsko centralo nadgradili z DLSA-mom, ker recimo moje nebodo prej kod naslednje leto
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Dax ::
Ja na ARNESU majo mapo povezav, ampak njihovih...
kuky se čist razjasnu... (mimogrede, kuky od kod ti ta nick? če mene zezaš v bučo... eh pa bolje da me ne) ... skratka ni se razjasnu katerga ponudnika misli...
ARNES ma menda 512 do kopra...
kuky se čist razjasnu... (mimogrede, kuky od kod ti ta nick? če mene zezaš v bučo... eh pa bolje da me ne) ... skratka ni se razjasnu katerga ponudnika misli...
ARNES ma menda 512 do kopra...
PaJo ::
Ja saj ti pravim verjetno to nebo blem kolko ma Telekom od Lj do Kp, ker mislim da ma ziher vsaj 2Gb ce ne vec
Arnes pa ma 2Mbit, ti cisto lepo kaze na njihovi mapi ki jo lahko vidis tule:Arnes slika
Arnes pa ma 2Mbit, ti cisto lepo kaze na njihovi mapi ki jo lahko vidis tule:Arnes slika
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VOLJA.NET (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12414 (8446) | swalow |
» | Stanje pri Internet ponudnikih v SLO!Oddelek: Omrežja in internet | 1872 (1151) | baghera |
» | javi se (ADSL)Oddelek: Omrežja in internet | 2483 (1663) | kuky |
» | ADSL preko ARNESAOddelek: Omrežja in internet | 1756 (1282) | Igor |
» | ADSL? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6919 (5312) | wind |