Forum » Pomoč in nasveti » Outlook
Outlook
polde11 ::
Nekaj sem šaril po pošti tako ,da sem zbrisal vse orodne vrstice - kako si jih povrnem ??
Kater office? Kaj pa ALT tipka - pokaže meni?
Office 2003 --ATL tipka ne pokaže ničesar
Zgodovina sprememb…
- spremenil: polde11 ()
balkanec ::
Kater outlook? express al kaj drugega?
drgac poglej pod view/layout/.. pa toolbar kljukica
Ti si ziher pozigalec !!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: balkanec ()
Kater outlook? express al kaj drugega?
MS Outlook 2003 - nimam nobene orodne vrstice, da bi karkoli lahko gledal-vse je izginilo.
Zanima me ali z obnovitvijo sistema morda dobim nazaj uporaben Outlook. Nekam sem moral klikniti , da so izginile obe orodni vrstici - zadeva je samo "skrita" sem prepričan !!
Windows XP SP3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: polde11 ()
Duhec ::
Tole je čudno.
A tudi menijske vrstice (Datoteka, Urejanje, Pogled,..Orodja, Pomoč) ni prikazano ?
Poizkusi desni klik povsem pod zgornjim robom, če se odpre meni za dodajanje orodnih vrstic kot sta "Standard", "Dodatno", "Po meri".
A tudi menijske vrstice (Datoteka, Urejanje, Pogled,..Orodja, Pomoč) ni prikazano ?
Poizkusi desni klik povsem pod zgornjim robom, če se odpre meni za dodajanje orodnih vrstic kot sta "Standard", "Dodatno", "Po meri".
krneki007 ::
pritisni F10 ,da se pojavijo menijske tipke,potem pa pogled-orodne vrstice in po zgornjih navodilih naprej
Tole je čudno.
Ja, super sedaj mi je pa uspelo - hvala bogu "Duhec" !!
Duhec ::
Kul.
Ampak vseeno bi ti moral Alt prikazat meni.
Do istega izbora prideš, če vseskozi držiš levi Alt medtem ko pritisneš najprej črko E in potem D, da se pokaže izbor za "Standard" , "Dodatno"...
Do istega izbora prideš, če vseskozi držiš levi Alt medtem ko pritisneš najprej črko E in potem D, da se pokaže izbor za "Standard" , "Dodatno"...
Kul.
Sedaj imam "kompleten" Outlook in sem srečen ; zato tudi ne bom experimentiral z zadevo !
"Duhec" še enkrat hvala lepa za pomoč !
Malajlo ::
Dvoklik, Poslji. Pa seveda preveri, da nimas delay opcije vklopljene. Ali pa da si izbral kak neobstojec racun, s katerega naj poslje. V startu pa najprej pritisni F9 - Poslji/prejmi vse ;)
jonystar ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MS Office][Word] Oštevilčene opombe na dnu straniOddelek: Programska oprema | 4400 (2639) | satyr |
» | Kam se shranijo zaznamki v Mozilla FirefoxOddelek: Programska oprema | 2127 (1735) | PARTyZAN |
» | google toolbar - kako tole funkcijo izklopim?Oddelek: Programska oprema | 1780 (1549) | Grill |
» | Vklop opravilne vrstice v winXPOddelek: Operacijski sistemi | 1355 (1216) | darkolord |
» | outlook expres priponkaOddelek: Programska oprema | 2444 (2110) | sloxl8 |