Forum » Pomoč in nasveti » izbris windowsa xp???
izbris windowsa xp???
buuu ::
zdravo,
kupil sem si nov prenosnik. imel sem starega ki je deloval zelo počasi (veliko programov, xp?, sedaj ko imam nov računalnik bi se malo igral in bi iz starega izbrisal xp in vse podatke ter naložo crack različico windows 7 ultimate 32 bit.
vendar imam problem ker ne vem kako bi vse izbrisal.
prosim za pomoč!
lp
kupil sem si nov prenosnik. imel sem starega ki je deloval zelo počasi (veliko programov, xp?, sedaj ko imam nov računalnik bi se malo igral in bi iz starega izbrisal xp in vse podatke ter naložo crack različico windows 7 ultimate 32 bit.
vendar imam problem ker ne vem kako bi vse izbrisal.
prosim za pomoč!
lp
bluefish ::
Vstaviš namestitveni DVD od W7 ob zagonu prenosnika in v postopku namestitve formatiraš disk. Voila.
xxxul ::
Amm, format c: ?
Pri orig win 7 bi verjetno bootal iz dvd-ja, zbrisl staro prticijo, naresu novo in dau gor win7 ;)
Pri orig win 7 bi verjetno bootal iz dvd-ja, zbrisl staro prticijo, naresu novo in dau gor win7 ;)
kak pa formatiraš C?
pa gre to tut pri partis verziji?
Vstaviš namestitveni DVD od W7 ob zagonu prenosnika in v postopku namestitve formatiraš disk. Voila.
pa gre to tut pri partis verziji?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: buuu ()
kako se pa koda zbriše če geslo pozabi?
še kakšen nasvet???
še kakšen nasvet???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: buuu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pozabljeno geslo na windows accountu (mogoče servis)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1498 (1226) | Cold1 |
» | kako odstraniti linux suse enterprise 11Oddelek: Operacijski sistemi | 2377 (2090) | ank |
» | Formatirnje Windows VistaOddelek: Operacijski sistemi | 833 (720) | Cold1 |
» | Win xp in win 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1297 (1145) | DeeCoy |
» | dvoji windowsi xp in 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1255 (1092) | bluefish |