Forum » Operacijski sistemi » Windows Market je puščava - treba zamenjat državo ?
Windows Market je puščava - treba zamenjat državo ?
Senna4ever ::
Ja, slišim, da aplikacij za Windows RT (Metro) okolje še ni veliko, a več kot 30 jih ziher je,
kolikor jih vidim jaz. Nekaj sem slišal, da ti jih prikazuje samo za tvojo državo. Da so različni stori za različne države.
Kje spremenim, da bi videl čisto vse ?
Se da do aplikacij, ki jih imaš instalirane in tvojega accounta pridet tudi prek kake Web strani kot je to primer pri
Googlu. Ali kot je pri iOS prek iTunes ?
kolikor jih vidim jaz. Nekaj sem slišal, da ti jih prikazuje samo za tvojo državo. Da so različni stori za različne države.
Kje spremenim, da bi videl čisto vse ?
Se da do aplikacij, ki jih imaš instalirane in tvojega accounta pridet tudi prek kake Web strani kot je to primer pri
Googlu. Ali kot je pri iOS prek iTunes ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FURS Preveri račun (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 174024 (58274) | PINki |
» | Kako legalno prodajati na spletu?Oddelek: Loža | 5303 (3998) | vostok_1 |
» | Uber dobil 3,5 milijarde dolarjev iz Saudove ArabijeOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 15011 (12465) | 49106 |
» | Google Music tudi s trgovinoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6776 (5432) | sgdjkdlsugi4 |
» | [fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12360 (11601) | bond007 |