Forum » Programska oprema » Vegas pro 11 - krajšanje posnetka
Vegas pro 11 - krajšanje posnetka
Vimar ::
Pozdravljeni,
uporabljam Vegas pro, sem že naredil nekaj projektov, potrebujem pa pomoč pri čisto banalni stvari. Ko postavim klipe v projekt, začnem posamezen klip krajšati. Problem imam v tem, da mi do naslednjega klipa ostane prazen prostor. Probal sem z brisanjem praznega prostora pa ne gre. Sedaj to rešujem tako, da posamezen klip sproti krajšam v 'Trimmerju' in ga lepim v projekt, kar pa je kar zamudno.Kako naj dosežem, da se klipi, ki so desno od krajšanega klipa samodejno prilepijo h krajšanemu?
Hvala za odgovor!
uporabljam Vegas pro, sem že naredil nekaj projektov, potrebujem pa pomoč pri čisto banalni stvari. Ko postavim klipe v projekt, začnem posamezen klip krajšati. Problem imam v tem, da mi do naslednjega klipa ostane prazen prostor. Probal sem z brisanjem praznega prostora pa ne gre. Sedaj to rešujem tako, da posamezen klip sproti krajšam v 'Trimmerju' in ga lepim v projekt, kar pa je kar zamudno.Kako naj dosežem, da se klipi, ki so desno od krajšanega klipa samodejno prilepijo h krajšanemu?
Hvala za odgovor!
Kitewing, hvala za hiter odziv in odgovor. To mi je poznano, predvidevam pa, da obstaja možnost, da program sam to naredi. Projekt ima ponavadi veliko klipov , ki jih je potrebno krajšati...
Ej, najlepše hvala obema za odgovor. Ravno to je tisto, kar sem iskal.
Uspešen teden vama želim in vse dobro!
Uspešen teden vama želim in vse dobro!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Korekcijska zaščitna očalaOddelek: Loža | 13716 (13049) | ulemek |
» | Kako naj vem koliko prenese aktivni zvočnik in nekaj vprašanj okoli akustikeOddelek: Zvok in slika | 5137 (4661) | jest10 |
» | yalman in epox 8rda+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 840 (781) | nicjasno |
» | Thermalright CKV-60BSOddelek: Hlajenje in modifikacije | 843 (785) | Spajky |
» | AMD XP pri mlacomu?!?!Oddelek: Strojna oprema | 1647 (1065) | planetparty |