Forum » Operacijski sistemi » OSFMount težave
OSFMount težave
MrStein ::
http://www.osforensics.com/tools/mount-...
Živjo!
Hočem mountat image enega HDD na Windows (NTFS particije) in google je dal ta program kot prvi zadetek. Zgleda super, a žal ne dela. Ko izberem image file, hočem izbrati particijo, ki se naj mounta, ampak program pravi, da ne najde particij.
fdisk (cygwin/util-linux) lepo izpiše, da so 3 NTFS particije v imidžu.
Kaki nasvet? Lahko tudi drug program.
Gre za raw image (dd if=/dev/sda of=disk.img).
Živjo!
Hočem mountat image enega HDD na Windows (NTFS particije) in google je dal ta program kot prvi zadetek. Zgleda super, a žal ne dela. Ko izberem image file, hočem izbrati particijo, ki se naj mounta, ampak program pravi, da ne najde particij.
fdisk (cygwin/util-linux) lepo izpiše, da so 3 NTFS particije v imidžu.
Kaki nasvet? Lahko tudi drug program.
Gre za raw image (dd if=/dev/sda of=disk.img).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
MrStein ::
Za info:
Ko sem to delal, sem ravno delal kopijo image fajla in to ga je zgleda zmotilo. Po tem dela OK.
Ko sem to delal, sem ravno delal kopijo image fajla in to ga je zgleda zmotilo. Po tem dela OK.
Motiti se je človeško.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Krvavo nujno potrebujem pomoc pri sesuti plati in diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 4022 (2926) | McMallar |
» | Clonezilla: težave s rekonstrukcijo slike diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2755 (2242) | misek |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7355 (5775) | thebaloh |
» | Linux in NTFSOddelek: Operacijski sistemi | 1854 (1307) | moj_nick |
» | mount ntfs ?? (win2k particija v linuxu)Oddelek: Operacijski sistemi | 1542 (1250) | tico |