Forum » Pomoč in nasveti » električni podalšek in adapter
električni podalšek in adapter
mrbomb ::
Imam problem z zasedenemi vtikači na eletričnem podalšku. Zanima me če lahko na ta podalšek dam električni adapter da bi imel 1 prostor več. Podalšek ima 5 vhodov za vtičnico.
- poskusilo klonirati: mrbomb ()
Assass1n ::
Jaz sem dal pa dela vse bp. Ker vrjetno nimaš na en vtikač 5 velikih porabnikov ampak več manjših(monitor, kišta, modem,router, zvočniki..) sam imam tako. Vem da je neka omejitev na eno fazo, ampak je to nekih 2kW.(se mi zdi da sem si prav zapomnil )
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
St235 ::
In napeljava, vklapljanje razdelilcev v razdelilce je lahko izjemno nevarna reč, ker včasih razdelilci ne zdrižijo tolk toka kot ga prenese hišna napeljava/varovalka. Sploh kakšne pogruntavščine z bauhousa za 0,99€.
Dosti boljše je da v takem primeru zamenjaš razdelilec.
ČE gre za majhne porabnike, potem načeloma ni panike.
Dosti boljše je da v takem primeru zamenjaš razdelilec.
ČE gre za majhne porabnike, potem načeloma ni panike.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokanje v vtičniciOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4481 (2022) | flyko |
» | Kako vezati vtičnico na 4 žice? (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 14346 (11674) | perci |
» | Je mogoče povezati dve vtičnici v hiši za podvojeni tok?Oddelek: Loža | 3935 (2568) | SaXsIm |
» | Računalnik se ne prižge - težave z elektriko (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5616 (4864) | Bostyan007 |
» | Ko vklopim pc zmanjka elektrikeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4229 (1595) | simnov |