Forum » Omrežja in internet » Linksys WRT 54GL problem
Linksys WRT 54GL problem
Er333 ::
Router mi dela probleme.
Telefon/računalnik/tablica mi najde signal in se poveže z routerjem, ampak potem ne dela. Piše mi da je povezava vzpostavljena, ampak potem mi internet na katerikoli napravi ne deluje. Kabli niso krivi, modem tudi ne. Mora biti nekaj z routerjem.
Naložil sem tomato, da vidim če je kaj bolje in je ISTO.
Router je še v garanciji, ampak ne vem če garancija še velja, če sem gor dal tomato. Zdaj je gor spet original latest firmware, zadeva ne dela.
Vprašanje:
1. ali lahko kako doma popravim?
2. a garancija še velja, a na servisu vidijo da sem imel gor Tomato?
Telefon/računalnik/tablica mi najde signal in se poveže z routerjem, ampak potem ne dela. Piše mi da je povezava vzpostavljena, ampak potem mi internet na katerikoli napravi ne deluje. Kabli niso krivi, modem tudi ne. Mora biti nekaj z routerjem.
Naložil sem tomato, da vidim če je kaj bolje in je ISTO.
Router je še v garanciji, ampak ne vem če garancija še velja, če sem gor dal tomato. Zdaj je gor spet original latest firmware, zadeva ne dela.
Vprašanje:
1. ali lahko kako doma popravim?
2. a garancija še velja, a na servisu vidijo da sem imel gor Tomato?
amigo_no1 ::
Poskusi brez wep/wpa kodiranja prvo in z vidnim ssid-jem brez šumnikov in presledkov.
Dhcp na routerju imaš vklopljen ?
Na računalniku:
start meni, run:
nslookup
Na računalniku:
start meni, run:
nslookup
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Apple ::
1. ne izgubljaj časa...
2. garancija še velja, ker ne morejo vedeti, da ti prej imel Tomato, DD-WRT, etc... pomembno je, da imaš gor original FW...
2. garancija še velja, ker ne morejo vedeti, da ti prej imel Tomato, DD-WRT, etc... pomembno je, da imaš gor original FW...
LP, Apple
Er333 ::
Poskusi brez wep/wpa kodiranja prvo in z vidnim ssid-jem brez šumnikov in presledkov.
Na računalniku:
start meni, run:
nslookup
Je brez gesla, ime omrežja je brez šumnikov, z velikimi in malimi črkami.
Dhcp- nimam pojma, original nastavitve imam. Moram pogledat.
Na PC imam Ubuntu.
1. ne izgubljaj časa...
aha, hvala. Sem mislil da ima kak flash counter kot Galaxy S2 naprimer...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Er333 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys WRT54G In Tomato Firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18898 (11835) | Hayabusa |
» | Windows update nedosegljiv zaradi menjave Siolovega modemaOddelek: Programska oprema | 4894 (4562) | Barti |
» | Wireless: povezavo vidim, povezati nočeOddelek: Pomoč in nasveti | 1229 (1114) | peaks |
» | Linksys WRT54GL ne dela???Oddelek: Omrežja in internet | 11666 (9177) | Kyou |
» | wireless dostopOddelek: Omrežja in internet | 1396 (1238) | Boky |