Forum » Pomoč in nasveti » Play station 2 odkodiran prek spominska kartice/problem
Play station 2 odkodiran prek spominska kartice/problem
djforever ::
Lp, kupil sem ps2 slim za otroke, baje odklenjen prek spominske kartice ki je 8mb, in tole
Ps2
na spominski kartici imate 4 programe in sicer swap, esr, usb in media player in na priloženem cd-ju
3 programe: ps2_vfix, esrpatcher pro in usbextreme. Prosimo preberite vodič v celoti saj vsebuje
potrebne informacije za uporabo teh programov. Vaše igre posnamite samo na kvalitetne nosilce kot so
sony in verbatim. Vedno uporabljajte hitrost 4*. Ni pomembno kateri program uporabljate za peko, samo
da podpira peko slik (slike so običajno končnice iso, nrg, bin, img, mdf in v teh formatih jih
običajno snamemo z interneta) na nosilce (dvd, cd)
uporabljajte samo original sony opremo (joystick, memory card... ), ker je možno, da vam zaradi neoriginalne
opreme programi ne bodo delovali.
Ne gre mi nic od tega, ce dam patchad mi pise neki no udf file, ce dam na usb mi pise not installed game
A je kaki tu gor ki bi mi lahko vsaj malo pomagal?
Hvala!
Ps2
na spominski kartici imate 4 programe in sicer swap, esr, usb in media player in na priloženem cd-ju
3 programe: ps2_vfix, esrpatcher pro in usbextreme. Prosimo preberite vodič v celoti saj vsebuje
potrebne informacije za uporabo teh programov. Vaše igre posnamite samo na kvalitetne nosilce kot so
sony in verbatim. Vedno uporabljajte hitrost 4*. Ni pomembno kateri program uporabljate za peko, samo
da podpira peko slik (slike so običajno končnice iso, nrg, bin, img, mdf in v teh formatih jih
običajno snamemo z interneta) na nosilce (dvd, cd)
uporabljajte samo original sony opremo (joystick, memory card... ), ker je možno, da vam zaradi neoriginalne
opreme programi ne bodo delovali.
Ne gre mi nic od tega, ce dam patchad mi pise neki no udf file, ce dam na usb mi pise not installed game
A je kaki tu gor ki bi mi lahko vsaj malo pomagal?
Hvala!
- zaklenil: OmegaBlue ()
ce bi imel e bi si kupil trojkico in original spile, zdaj pa mam odkodirano ps2 za 50e pa mam samo malo težavo z igranjem igric
hojnikb ::
probaj patchat z esr disk patcherjem.. potem bi mogl delat.. z usbextreme se pa ne jajcat, ker če ti laser dela, potem je brezveze (ker je kompatabilnost dost nizka + fmv ne delajo ok..)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
saj se ne jajcam vec s tem samo z esr patcherjem ma 2 igrici ki mi nocces specat moto gp pa grna turismo 4,a mas cas da bi si na zs pisala?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AM2 osnovna plošča - težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 709 (499) | Duhec |
» | popravilo napajalnika za namizni PCOddelek: Strojna oprema | 2352 (1700) | Ikspe |
» | Temen zaslon pri zagonu računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 876 (654) | Samson |
» | PS2 kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Konzole | 51521 (18038) | kiFni |
» | PS 2 IgreOddelek: Konzole | 1455 (1153) | St235 |