Forum » Pomoč in nasveti » Temen zaslon pri zagonu računalnika
Temen zaslon pri zagonu računalnika
fourbeax ::
Zivjo!
Imam en problem! Vedno ko vžgem računalnik je moj zaslon na monitorju temen lučka na monitorju pa počasi utripa. Čez kake 6-10 minut postane zaslon normalen a utripa. Čez 10 sekund postane zaslon spet temen potem pa se umiri. PROSIM POMAGAJTE
Imam en problem! Vedno ko vžgem računalnik je moj zaslon na monitorju temen lučka na monitorju pa počasi utripa. Čez kake 6-10 minut postane zaslon normalen a utripa. Čez 10 sekund postane zaslon spet temen potem pa se umiri. PROSIM POMAGAJTE
- premaknil iz Mali oglasi: bluefish ()
Samson ::
Monitor. Menjava kondlcev. Se pac zadeva segreje in potem dela. Ne bo vec dolgo, hehe.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
[D]emon ::
Zamenjaj kondenzatorje. Tole mi smrdi po Capxon.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Aja a je mogoče kaj glede starosti ker je že str okoli 4 leta
kok bi pa bila cena konderzaterjev
kok bi pa bila cena konderzaterjev
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fourbeax ()
Najprej pogledat na osnovni plosci in pa na grafiki za napihnjenimi ali suhimi kondlci. Ali se bolje premerit z esr metrom. Ce si kje bliz Bele krajine ti pogledam. Ce je to v redu, se gre na monitor in se iste stvari precekirajo in ce se da zamenjajo. Kondlci sami pa itaq da ni nekaksen strosek.
hvala hvala. Aja pa še nič ni narobe z grafiko ker se mi je to dogajalo tudi na prejšni grafični kartici. Tko da bom upošteval vaš predlog
Potem pa podrobno poglej okrog agp/pcie konektorja ce je kaksen cuden stricek z rjavo okroglo kapico na glavi...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lastniki poceni LCDjev- pozor na slabe kondije ! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10947 (5558) | Pyr0Beast |
» | a je to napaka napajalnika?Oddelek: Strojna oprema | 745 (587) | PNG |
» | Zanimiv problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2441 (1930) | chrush |
» | Grafična kartica ATI Radeon 2600XT problemOddelek: Strojna oprema | 925 (793) | Vuko |
» | Nič vatov za stand-by (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6134 (6134) | bbf |