Forum » Kaj kupiti » Trgovina SO d.o.o.
Trgovina SO d.o.o.
zila90 ::
Pozdravljeni!
Ker v kratkem nameravam kupiti nov prenosnik sem malo brskal po internetu in naletel na trgovino
Second Option, ki ima v svoji ponudbi kar lepo število ugodnih in precej zmogljivih prenosnikov.
Vem, da so le-ti predstavitveni modeli.
Zanima me, ali ima kdo kakšne izkušnje z njimi, kako je z garancijo in kakšne kvalitete so ti prenosniki?
(glede na to, da so že bili uporabljani)
Hvala za odg.
Ker v kratkem nameravam kupiti nov prenosnik sem malo brskal po internetu in naletel na trgovino
Second Option, ki ima v svoji ponudbi kar lepo število ugodnih in precej zmogljivih prenosnikov.
Vem, da so le-ti predstavitveni modeli.
Zanima me, ali ima kdo kakšne izkušnje z njimi, kako je z garancijo in kakšne kvalitete so ti prenosniki?
(glede na to, da so že bili uporabljani)
Hvala za odg.
mtosev ::
enako so kvalitetni kot njihovi ne predstavitveni modeli.odvisno od modela pač
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Kurzweil ::
Jaz sem kupil HPjev namizni računalnik tam, dela še danes, sicer nisem več lastnik, ampak nekdo, ki nezna kaj prida pazit in še vedno dela. Stvari imajo tamo običajno 1 leto garancije, takrat ko sem jaz tam to kupil je bila računica takšna, da tudi če bi crknlo karkoli drugega razen i7 procesorja, bi še vedno bil v plusu.
Kar se podpore tiče so vedno lepo odgovorili v doglednem času in je support nekje ne nivoju, poznam nekaj ljudi, ki so tam vzeli in nihče ni imel težav.
Edina malenkost je da znaš naleteti na nizozemsko ali belgijsko tipkovnico, ker menda iz tam to vozijo, ampak čez tistih 5 tipk daš nalepko oz. se navadiš!
Kar se podpore tiče so vedno lepo odgovorili v doglednem času in je support nekje ne nivoju, poznam nekaj ljudi, ki so tam vzeli in nihče ni imel težav.
Edina malenkost je da znaš naleteti na nizozemsko ali belgijsko tipkovnico, ker menda iz tam to vozijo, ampak čez tistih 5 tipk daš nalepko oz. se navadiš!
leiito ::
Tudi sam sem tam kupil en HP Pavillion dv7, ker je bila cena res ugodna. Cca 1x letno ga je treba spucat znotraj, ampak to velja tudi za precej dražje Toshibe, sicer pa po 2 letih še vse normalno. Slo nalepke so bile že gor. Če je bil rabljen, se to ni videlo, original HP pakunga, novo ohišje itd.
Mislim da zdaj ponujajo tudi opcijo daljše garancije.
Mislim da zdaj ponujajo tudi opcijo daljše garancije.
Elemen_T ::
Izkušnje BP. Nabavu Sony Vaio za 600€ s 3 letno garancijo. S tako konfiguracijo nevem če bi drugje pršu skoz pod jurja.
boremeister ::
Tudi sam že pred leti tam kupil HP-jev prenosnik (in router), pa ga dobil na dom brez baterije (prenosnik) - ki pa so jo seveda bp poslali naknadno, tako, da lahko priporočam :)
T-Majo ::
Tudi slišal pozitivne stvari.
Sedaj imajo podružnico v Ljubljani in ni več samo v Mariboru.
Sedaj imajo podružnico v Ljubljani in ni več samo v Mariboru.
xCore ::
Sam sem že nekaj časa nazaj kupil pri njih prenosnik HP Pavilion (ne spomnim se več modela)
Z nenehnimi težavami z računalnikom, servisiranjem, vgašanjem računalnika, samodejno prehajanje v spanje,... sem po cca 2 letih ga vrgel v kanto...
Enako je naredil prijatel z pavilionom od njih.
Jaz več ne kupim tam (pa ne mislim da so slaba trgovina, tudi prodajalci in serviserji so prijazni)
Z nenehnimi težavami z računalnikom, servisiranjem, vgašanjem računalnika, samodejno prehajanje v spanje,... sem po cca 2 letih ga vrgel v kanto...
Enako je naredil prijatel z pavilionom od njih.
Jaz več ne kupim tam (pa ne mislim da so slaba trgovina, tudi prodajalci in serviserji so prijazni)
.:R Š T:. [.: Trust is a weakness :.]
Ok, kot kaže faktor sreče, čeprav zdaj tudi druge firme prodajajo "renew" linijo. Vzameš paač podaljšano garancijo in prebereš drobni tisk.
Hp so znani kot problematični.
Tega ne vem, lahko navedeš kako analizo? Ravno namreč razmišljam o HP ultrabooku smarttouch envy spectre, ta ki šele prihaja, ne ta z nizko resolucijo, ki je že zunaj, čudovita mašina, ampak cena bo verjetno kot apple. What laptop in PC buyer sta mu dala best value for money.
solatko ::
Pojdi si ogledat kak HP servis, ali pa na bolhi poglej, pod računalniki za dele. HP-jev kolikor hočeš. Na lestvici pokvarljivosti je na prvem mestu - pregrevanja, odpovedi MB, crknjene grafike - posledica slabih rešitev hlajenja.
HP kupujejo samo še HP fani ali taki, ki so slišali, da so HP prenosniki najboljši.
Mimo grede, za tipkovnico hočejo na servisu, preko 100€, za hladilnik blizu 100€.
Ravno tako, največkrat ne odpravijo napake, na računalnikih v garanciji.
Skratka, HP je postal pri prenosnikih nižje in srednje cenovne linije, sila slab nakup.
HP kupujejo samo še HP fani ali taki, ki so slišali, da so HP prenosniki najboljši.
Mimo grede, za tipkovnico hočejo na servisu, preko 100€, za hladilnik blizu 100€.
Ravno tako, največkrat ne odpravijo napake, na računalnikih v garanciji.
Skratka, HP je postal pri prenosnikih nižje in srednje cenovne linije, sila slab nakup.
Delo krepa človeka
ingeniero ::
Tam smo kupili en 'HP' stacionarni računalnik za puncine starše, pri katerem so se na polovici garancijskega roka začeli pojavlati problemi. Sem ga vrnil nazaj in so menjali ventilator, nato je ponovno crknil, sem ga vrnil in so spet popravili, ko se je to zgodilo že 4ič (vse znotraj garancijskega roka) sem se odločil, da jim dam raje svoj računalnik, kot da ponovno vozim do servisa ...
Kolega je imel podobno izkušnjo s prenosnikom, ki mu je crknila osnovna plošča.
Za svoje starše sem tam kupil Sony Vaio prenosnik in deluje brez problema.
Drugače so pa fantje prijazni in pripravljeni pomagat.
Kolega je imel podobno izkušnjo s prenosnikom, ki mu je crknila osnovna plošča.
Za svoje starše sem tam kupil Sony Vaio prenosnik in deluje brez problema.
Drugače so pa fantje prijazni in pripravljeni pomagat.
black ice ::
black ice - konkretni hladilnik (brez ventilatorja), sem na eBayu dobil za 13€, tipkovnico pa na bolhi za 10€.
Takšna je bila ponudba za zamenjavo, pooblaščenega servisa HP. Nakup delov, namreč ni mogoč, saj HP pošilja samo registriranim servisom.
In drugič raje preberi post, ga nič ne biksam.
Takšna je bila ponudba za zamenjavo, pooblaščenega servisa HP. Nakup delov, namreč ni mogoč, saj HP pošilja samo registriranim servisom.
In drugič raje preberi post, ga nič ne biksam.
Delo krepa človeka
primar ::
Kupil tam že 2 prenosnika - vse brez težav. Moraš se pa zmeniti, kdaj dobijo robo in da si malo izbereš taboljšega - za moja dva sem prepričan da še noben od njiju ni bil nikoli uporabljen.
LP
LP
gregyk ::
black ice ::
Nakup delov, namreč ni mogoč, saj HP pošilja samo registriranim servisom.
Brez težav sem na pooblaščenem servisu Add d.o.o. kot fizična oseba naročil in po pošti dobil tipkovnico za en HP novejši prenosnik, ki je bil polit, stala je pa cca. 25eur ...
Same here. Težava je bila samo v tem, da sem nujno rabil, drugače bi kupil prek eBaya.
krneki0001 ::
Sodelavec je kupil pri njih že 3 stacionarne mašine in vse še vedno delajo brez problemov.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
gregyk - Obrnil sem se na Avtero, servis HP v Trzinu in še nekaj nepooblaščenih (pri enem takem sem dobil za 10€ skoraj novo), iz uradnih servisov sem dobil dopis - 110€ (računana tipkovnica + menjava), šlo je za enega prvih dvojedernikov. Dobil pa sem jo od računalnika, kateremu je kmalu po zamenjavi tipkovnice, odpovedala plata.
Avtera je sporočila, da fizičnim osebam ne pošiljajo - naj naročim v servisu za HP prenosnike. Priporočena cena 50+DDV+delo.
nebivedu - Pri stacionarnih mašinah pa so še vedno med boljšimi, čeprav malo zaostajajo za konkurenco, glede novosti. Sem iskal delovno postajo soc.2011, pa je bila na voljo samo v USA - november 2011, IBM in DELL, pa so jih že imeli v Nemčiji.
Vendar na žalost, prenosnikov ne dela ista firma, kot stacionarne mašine.
Avtera je sporočila, da fizičnim osebam ne pošiljajo - naj naročim v servisu za HP prenosnike. Priporočena cena 50+DDV+delo.
nebivedu - Pri stacionarnih mašinah pa so še vedno med boljšimi, čeprav malo zaostajajo za konkurenco, glede novosti. Sem iskal delovno postajo soc.2011, pa je bila na voljo samo v USA - november 2011, IBM in DELL, pa so jih že imeli v Nemčiji.
Vendar na žalost, prenosnikov ne dela ista firma, kot stacionarne mašine.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP ZBook 15 Workstation - se splača?Oddelek: Strojna oprema | 2322 (1738) | Bezukhoff |
» | nakup prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1883 (1763) | slotech5 |
» | Polit prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16851 (14094) | _koki_ |
» | predstavitveni prenosnikiOddelek: Kaj kupiti | 3180 (2613) | urosh |
» | SO d.o.oOddelek: Kaj kupiti | 5687 (4634) | trzenje |