Forum » Na cesti » Prekršek na cedtninski postaji
Prekršek na cedtninski postaji
todman74 ::
Mogoče malo neumno vprašanje, pa vendar....danes sem uspel na cestninski napravit prometni prekršek, katerega so ujele(predvidevam)DARSove kamere, zdaj me pa zanima, če me lahko na podlagi tega kaznujejo, seveda ob predpostavki, da DARS to posreduje policiji..
Invictus ::
Darsove kamere niso certificirane za uporabo pri prekrških. Vsaj niso bile ko sem zadnjič govoril z ljudmi.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Dež, megla,tema, se pravi slaba vidljivost, ter utrujenost, pa mi je uspelo zapeljati skrajno desno, kjer je menda elektronsko cestninjenje za tovornjake....v šoku sem samo pogledal nazaj, videl, da ni nobenega, ter porinil kakšnih deset metrov vzvratno, ter se vključil v pas za osebna vozila.
Je pa to verjetno ogrožanje prometa...
Je pa to verjetno ogrožanje prometa...
vorantz ::
mja...po moje največ kar bo, da boš na tv ko bo dars izdal letno kompilacijo neumnih voznikov :D
mja...po moje največ kar bo, da boš na tv ko bo dars izdal letno kompilacijo neumnih voznikov :D
Hm,tolk zanimivo pa ne vem če je bilo.....sicer sem naredil že kar nekaj neumnosti v prometu, pa še zdaleč ne toliko, kot so jih drugi napram meni.To,da mi kdo z avtom seveda, uleti s stranske direkt pred mene, ki vozim po prednostni, je že kar stalnica, sploh v takalem vremenu.
St235 ::
Opkow ::
Todman74
Meni se je nekaj podobnega zgodilo...
Enostavno sem se ustavil pred rampo, pa so mi jo dvignili. :)
Ni treba nic srat z vzratno voznjo.
Meni se je nekaj podobnega zgodilo...
Enostavno sem se ustavil pred rampo, pa so mi jo dvignili. :)
Ni treba nic srat z vzratno voznjo.
solatko ::
Verjetno ni mislil na certifikat, temveč na merodajnost. Kamere DARS-a namreč ne veljajo, pri meritvah hitrosti, za druge bedarije, ki jih počnejo vozniki, so pa čisto uporabne in se vsaj pri najhujših prekrških, posnetki uporabijo (vožnja v nasprotno smer).
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preverjanje vinjet s kamero (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 20840 (3001) | mkos2 |
» | Nove kamere/radarji?Oddelek: Na cesti | 2291 (1651) | Utk |
» | Stacionarni radarOddelek: Na cesti | 7975 (5801) | Mare2 |
» | DARS nadzorni center, posnetki kamerOddelek: Loža | 7392 (6412) | dejanslo |
» | Članek: Video nadzor na slovenskih avtocestahOddelek: Novice / Nova vsebina | 6393 (4939) | radems |